2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benimde bu haftasonuna dogru gbi gozukuyor.insallah ikimizde hamis haberi veririz

İnşallah canım benım ben bu ay 27 gunum de adet oldum 9 eylul adet baslangıcım anırım 21 veya 22 ekm yum gunum olması lazım kurumde pazar gunu bıtıyor ınsallah faydası olur canım ınsallah hep beraber arka arkaya hamıs haerı verırız senın bat ne zaman canım

Benim bat 1 kasim.bugun 14.gunum testim insallah 2-3 gune guler diye bekliyorum.insallah ya bizde suruye kapilip gitsek

inş elis ben yaptım ilk 30 dk yı komşumla yaptım yaşı 39 ilk yapışı doğal olarak zorlandı ama beni de güldrmekten öldürdü artık o da yapacakmış

Şimdi bi doktora daha sordurdum kızlar, o da negatif demiş 1.20 için. Ama en azından açıklamış. 5'ten aşağısı gebelik yok demek, normalde 0.01 ile 1.20 aynı şey demek bizim için demiş. Dediğim gibi adet gördürücü ilacı içmeden beklicem yine de. Sonuçta örnekleri var doktorlar yok dese de.

insallah hamissindir bize de heves gelir rabbim gonlundekini hayirli kilar insallah

İyi bir araştırma yap canım ameliyatın için de..Bekle adetini biraz daha neticede sürekli bu tür gecikmeler yada düzensizlik yaşamıyorsun

İyi bir araştırma yap canım ameliyatın için de..Bekle adetini biraz daha neticede sürekli bu tür gecikmeler yada düzensizlik yaşamıyorsun

Evet canım, 24-26 günde bir oluyorum düzenli şekilde. Araştırıcam ameliyatı da. Olmayacak bu kadınla. Tarlusal iç adet olana kadar dedi kadın yaaa

kızlar iyi aksamlar bi sorum olucak az önce test yaptı baya iki çizgi gördüm 30 dk sonra yeniledim şimdi tek çizgi böle bişe olurmu yaaa,noldu ki (
Canım o peşpeşe yaptıgın ıcındır ınsallah ılkde ıkı cızgıyı gorunce ıkıncıyı yapmak hıc aklıma gelmemıstı :) senın nerden aklına geldi. boş ver ıkıncıyı ıns hamılesındır yarın kan ver net sonucu ogrenırsın

kizlar suanda ac karnina incir kurusu yiyorum faydasi olurmu sabah aksam beser beser yesem yirmisinden sonra catlama olsa doktor uc tane yumurtan vardedi yoksa kaynatsamiydim bilemedim simdi calisiyorum kaynatma bana uymuyo gerekirse kaynatirim
Canım bende suyunu denedım serbet gıbı oldu ıcememıstım hergun 3-4 tane yedım ıncır. catlamaya yakında gunluk 2 havuc yedım adet olana kadarda ıncır havuc yemeye devam ettım

Benim bat 1 kasim.bugun 14.gunum testim insallah 2-3 gune guler diye bekliyorum.insallah ya bizde suruye kapilip gitsek

Hım benımde bat 6 kasım sen guzel haberı ver bende arkandan geleyım canım ınsallah olumlu sonuclar olacak kasım ayında patlama olacak en cok hamıs cıkan ayyy olur ınsallah :)

inş elis ben yaptım ilk 30 dk yı komşumla yaptım yaşı 39 ilk yapışı doğal olarak zorlandı ama beni de güldrmekten öldürdü artık o da yapacakmış

Bende sımdı yaptım anım bugun ancak 30 dk yapabıldım arkasından bırazcık mekık yaa dogru hareketler yaptım ayrıyeten bende bazı hareketlerı yaparken zorlanıyorum kendıme gulesım gelıyor :) bana da gorev gıbı gelıyor artık yapmazsam ıcım rahat etmıyor

ya tam emin olaym die 2.yi yaptım ama daha bii kuşkuya düşürdü valla :) hayırlısı sabah ola hayır ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…