Dur opesim geldi seninİnşallah canım benim inşallahhhhhhh :)
Dur opesim geldi senin
Benimde bu haftasonuna dogru gbi gozukuyor.insallah ikimizde hamis haberi veririzAllah iyili verisn canım daha iyi olun inşallah evet canım basladık calısmalara haftaya yum gunlerım ınsallah bu ay spremcıkler ve yumrtacıklar tanısırlarda ask yasarlar :)
Benimde bu haftasonuna dogru gbi gozukuyor.insallah ikimizde hamis haberi veririz
Hadi calisin calisi kardesler lazim bizim minnaklaraBenimde bu haftasonuna dogru gbi gozukuyor.insallah ikimizde hamis haberi veririz
Hadi calisin calisi kardesler lazim bizim minnaklara
Benim bat 1 kasim.bugun 14.gunum testim insallah 2-3 gune guler diye bekliyorum.insallah ya bizde suruye kapilip gitsekİnşallah canım benım ben bu ay 27 gunum de adet oldum 9 eylul adet baslangıcım anırım 21 veya 22 ekm yum gunum olması lazım kurumde pazar gunu bıtıyor ınsallah faydası olur canım ınsallah hep beraber arka arkaya hamıs haerı verırız senın bat ne zaman canım
inş elis ben yaptım ilk 30 dk yıİnşallah canım benım inşallah hersey cok guzel olacak Allah yardım edıyor yenı yıl cok ıyı gelecek ınsalalhtamam canım ben yuma kadar yogun yapım yumdan sonra sadece 30 dklık kısmı yaparım ınsallah hamııs kalırızda bebıımızle bırlıkte evımızın berketıde artar ugurlu gelır bebısımız :)
Bencede icme ilaci simdi
insallah hamissindir bize de heves gelir rabbim gonlundekini hayirli kilar insallahyani adet olacak gibiyim çok da gecikmedi aslında 1 gün gecikti.dayanamadım test yaptım ikinci çizgi baya belirgin 20 dk sonra yine yaptım çok silik oldu ikinci testim..ha bide gögüslerde adet öncesi olan bi gerginlk onun dısında belirti yok
İyi bir araştırma yap canım ameliyatın için de..Bekle adetini biraz daha neticede sürekli bu tür gecikmeler yada düzensizlik yaşamıyorsunEvet canım içmicem zaten. Bi şeyin nedeni araştırılmadan ilaç mı verilir ya? Sinir oldum doktora, ameliyatımı da ona olmayacağım. Güvenimi yitirdi. Kuzenimle konuştum, o da diyo ki fark etmeden düşük mü yaptın acaba, o yapmıştı 1.40 çıkmış betası düşükte. Yani bütün bunlara bakılması gerekir ilaçtan önce.
İyi bir araştırma yap canım ameliyatın için de..Bekle adetini biraz daha neticede sürekli bu tür gecikmeler yada düzensizlik yaşamıyorsun
Canım o peşpeşe yaptıgın ıcındır ınsallah ılkde ıkı cızgıyı gorunce ıkıncıyı yapmak hıc aklıma gelmemıstı :) senın nerden aklına geldi. boş ver ıkıncıyıkızlar iyi aksamlar bi sorum olucak az önce test yaptı baya iki çizgi gördüm 30 dk sonra yeniledim şimdi tek çizgi böle bişe olurmu yaaa,noldu ki(
Canım bende suyunu denedım serbet gıbı oldu ıcememıstım hergun 3-4 tane yedım ıncır. catlamaya yakında gunluk 2 havuc yedım adet olana kadarda ıncır havuc yemeye devam ettımkizlar suanda ac karnina incir kurusu yiyorum faydasi olurmu sabah aksam beser beser yesem yirmisinden sonra catlama olsa doktor uc tane yumurtan vardedi yoksa kaynatsamiydim bilemedim simdi calisiyorum kaynatma bana uymuyo gerekirse kaynatirim
Benim bat 1 kasim.bugun 14.gunum testim insallah 2-3 gune guler diye bekliyorum.insallah ya bizde suruye kapilip gitsek
inş. canm 2 yılık evlyiz artık çok istiyoruz..hepimizin gönlünce olsuninsallah hamissindir bize de heves gelir rabbim gonlundekini hayirli kilar insallah
inş elis ben yaptım ilk 30 dk yıkomşumla yaptım yaşı 39 ilk yapışı doğal olarak zorlandı ama beni de güldrmekten öldürdü artık o da yapacakmış
Benim bat 1 kasim.bugun 14.gunum testim insallah 2-3 gune guler diye bekliyorum.insallah ya bizde suruye kapilip gitsek
ya tam emin olaym die 2.yi yaptım ama daha bii kuşkuya düşürdü valla :) hayırlısı sabah ola hayır olaCanım o peşpeşe yaptıgın ıcındır ınsallah ılkde ıkı cızgıyı gorunce ıkıncıyı yapmak hıc aklıma gelmemıstı :) senın nerden aklına geldi. boş ver ıkıncıyııns hamılesındır yarın kan ver net sonucu ogrenırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?