- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Bekle canım bekle... Rabbim hayırlısını versin , dua edeceğim tospam beniiim...Şimdi burda forumda okudum, birisi adeti 8 gün geçtikten sonra kan vermiş; 0.1 çıkmış. Doktor 10 gün içinde regl olursun demiş. Kız olmamış. Ardından bi sürü şikayetleri çıkmış, kusma bulantı vs. Dahiliyeye gitmiş neyim var diye. O sırada doktor beta hcg ye de bakmış, sonuç 10000 çıkmış. Umut oldu bana o kişi. 8 gün geciken adette değer 0.1 , benim şu an 7 gün geçti ve 1.20. İlaç kullanarak adet görmek istemiyorum göreceksem de. Beklicem, dua edin bana.
Rabbim zamanını biliyodur canım nolur kimse stres yapmasın herşeye engel başlı başına stresInsaAllah canim benim acaba ben ne zaman ogrenecem prensmi yosa prensesmi oldugunu:)
Bekle canım bekle... Rabbim hayırlısını versin , dua edeceğim tospam beniiim...
ayyy taze annişten bi öpücük geldi heyecanlandımOyyy operim senii , bebişten başlasın inşaAllah kuşum
komple eritiyor canımcımHım evet canım onu yapıyorum bende ıkı gun 30 dk dun 40 dk cıktım artırmaya calısacagım yavas yavas ılk 30 dk ıle gobekte gıdıyor mu canım
tatlım ilk 30 dksı zorlamıyor, tabi yine de sen bilirsin :)ben sporla ugrasmiyorum ya yanlis bisey yaparsam hemde zorlanmak istemiyorum en fazla yuruyise cikarim yemekten sonra
çooook orjinal bi şey dedinBöylelerine inat Allah versin bizede bebişlere seslerinden uyuyamasınlar yan tarafta
ayyy ınsallah canım dua et bızlere bolbol emınım cok guzel bı duygudur teyzesı ıkınızıde öpuyor :)selam canımcım valla kendime yeni yeni geliyorum desem yeri malum kusmalarım daha tam geçemedi :) büyüdü teyzoşu maşallah kuzuma Rabbim herkeslere nasip etsin valla çok güzel bi duygu
Canıııımm , amin amiiin inşaAllah bitanemayyy taze annişten bi öpücük geldi heyecanlandımumarım senin bebiş sağlıklı güzelce doğar annesi bizde güzel haberler veririz inş
Bende yapicam yarin simdi biraz hastayim iki tane thlolhot caktim kendime sarhos gibiyimkomple eritiyor canımcım
Hangi sehirdesiniz canim ?Canim esin hangi bolumdeydi? Biz de burda doktora yapiyoruz da.
Bende yapicam yarin simdi biraz hastayim iki tane thlolhot caktim kendime sarhos gibiyim
Bende yapicam yarin simdi biraz hastayim iki tane thlolhot caktim kendime sarhos gibiyim
Esim suan finansta.Hangi sehirdesiniz canim ?
Iyiyim simdi saol canim.aynen bende getirdim stok yaptim.ilerlemeden iciyorum iyi geliyor gercekten.Okosale nasil oldun? Tylol hot superdir ya. Bak ben de getirdim turkiyeden koca bi paket. :) bi iki gune iyilesirsin insallah.
geçmiş olsun canım bi an önce iyileş yaparsınBende yapicam yarin simdi biraz hastayim iki tane thlolhot caktim kendime sarhos gibiyim
Saol canim simdi daha iyiyim.azcuk de fit olalim dimigeçmiş olsun canım bi an önce iyileş yaparsın
komple eritiyor canımcım
Bat in ne zaman erkense ikinci testi en az 4 saat beklemen lazim.kızlar iyi aksamlar bi sorum olucak az önce test yaptı baya iki çizgi gördüm 30 dk sonra yeniledim şimdi tek çizgi böle bişe olurmu yaaa,noldu ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?