2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bekle canım bekle... Rabbim hayırlısını versin , dua edeceğim tospam beniiim...

Böylelerine inat Allah versin bizede bebişlere seslerinden uyuyamasınlar yan tarafta
çooook orjinal bi şey dedin o yüzden sanırım herkese söylememk lazım istediğimizi ben sayılı kişilere söyledim ama azcık durup düşünmek lazım demek ki

selam canımcım valla kendime yeni yeni geliyorum desem yeri malum kusmalarım daha tam geçemedi :) büyüdü teyzoşu maşallah kuzuma Rabbim herkeslere nasip etsin valla çok güzel bi duygu
ayyy ınsallah canım dua et bızlere bolbol emınım cok guzel bı duygudur teyzesı ıkınızıde öpuyor :)

kizlar suanda ac karnina incir kurusu yiyorum faydasi olurmu sabah aksam beser beser yesem yirmisinden sonra catlama olsa doktor uc tane yumurtan vardedi yoksa kaynatsamiydim bilemedim simdi calisiyorum kaynatma bana uymuyo gerekirse kaynatirim

kızlar iyi aksamlar bi sorum olucak az önce test yaptı baya iki çizgi gördüm 30 dk sonra yeniledim şimdi tek çizgi böle bişe olurmu yaaa,noldu ki (

kızlar iyi aksamlar bi sorum olucak az önce test yaptı baya iki çizgi gördüm 30 dk sonra yeniledim şimdi tek çizgi böle bişe olurmu yaaa,noldu ki (
Bat in ne zaman erkense ikinci testi en az 4 saat beklemen lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…