2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var dr test yaptırmamı söyledi.lakın aklıma gelipte doktora sormadım nerde nasıl yapılır bu test bılen varmı?
Kan grubun negatifse uyusmazlik oluyo.bildigim kadariyla igneyle oluyomus ama ne zaman yapiyorlar bilmiyorum.

benim kan grubum babamınkinden anneminki negatif :)) doktorun numarası yok mu arayıp danış en iyisi amanda minnoş uyuyo uyandırıp kan mı alacaklar küçücük canından aldırmam izin vermiyor teyzesi dee :)

Canim ben uzuluyorum istemeden adetime 3 gun var sabah yaptim negatif biktim artik... 4 gun kala yine yapmistim negatif çıkmıştı gebwlik testlerimi de tükettim ..

Canım üzülme allahın izniyle hepimiz kalıcaz istemeden stres sıkıntı yapıyoruz bence kafaya takmaktan olmuyor çok şükür sorunumuz yok.

Rabbim sabır versin nurlar içinde yatsın anne,Allah rahmet eylesin
allah razi olsun canim tek tesellimyatalak kalmadi felcliydi seker hastasiydi yuruye biliyordu yatalak olmaktan korkardi sekerden ayagi kesilir diye cok korkmustuk rabbim o korkulari yasatmadi tertemiz gitti ozluyorum hemde cok annemin evine toplaniyoruz ablamlarla yanindayymis gibi hasret gideriyoruz o kokuyu icimize cekiyoruz anne cocugunu koklarya bizde evin icindeki annemizin kokluyoruz

ayy pek bi cesaretlilermiş Allah utandırmasın diyelim tatlım ama ben hayatta kimseye demem na olur ne olmaz

Aynen canım bende cok sasırmıstım zaten kızda bebek dusnmuyordu bız dedık yap falan dıye sızıdınledım benı gaza getırıdnız dıyor :) hemen hamıs kaldı

Canim ben uzuluyorum istemeden adetime 3 gun var sabah yaptim negatif biktim artik... 4 gun kala yine yapmistim negatif çıkmıştı gebwlik testlerimi de tükettim ..
bak sen diyorsun bıktım artık diye....bık işte ve bi daha uğraşma...biz böyle kafaya takarsak en sonunda kendimize edeceğiz... üstelik daha 3. denemenmiş balım...benim bu ay 7 olacak ama Allah deyip sabırla vaktimi bekliyorum...Bu kadar kısa sürede hemen yılma sen bu kadar üzülünce bebeğin gelecek mi sanıyorsun....her canlının doğum zamanı var o zamana kadar sabır....en azından ilk 1 yılını doldur... o zamana kadar olmazsa da önce Allah sonra doktorlara emanet....Kendini yıpratarak bi yere varamazsın

Çok haklıısn mogamıcım sadece kendımıze stres yapıyoruz yapmamalıyız rahat olmayı basarmalıyız benımde bu ay 5 denemem ama en guzel gunde gelecek dıye beklıyorum sabırla cunku vaktı var sartların guzel olması lazım Allah biliyor en dogru zamanda vercek bıze bebıslerımızı

Haaklisin canim sukur ki her ay duzenli adet oluyoruz ..

Kesinlikle kuzum :):)

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var dr test yaptırmamı söyledi.lakın aklıma gelipte doktora sormadım nerde nasıl yapılır bu test bılen varmı?
kuzum benim eşim pozitif ben negatifim araştırdım bu durumu üstelik teyzemdende biliyorum gebeliğin 28. haftası ve doğumdan hemen sonra iğne olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…