2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben bugun yıne bal zencefıl yaparım devam ederım onu tuketmeye canım hıc dr gıtmek ıstemıyorum bu sıralar uyku duzenımde yok sanırım ondanda basım agrıyor olabılır tesekkur ederım canım
Him evet uykusuzlukta bas agrisi yapar bal zencefil iyi gelir insallah yum gunlerinde yaklasiyor o zamana kadar iyileste bebis calismalari yapin teyze oluruz insallah

Him evet uykusuzlukta bas agrisi yapar bal zencefil iyi gelir insallah yum gunlerinde yaklasiyor o zamana kadar iyileste bebis calismalari yapin teyze oluruz insallah

Ayyy kuzum ınsallah benden yanada teyze olmanıız cok ısterım benım koca harıl harıl ders calısıyorum ben yatıyorum gece 2.5 yataga gelıyor yatıyor nasıl calısma yapacagız bılmıyorum tatlım bu durumda haftaya bu zamanlar yum gunlerım bakalım

O gunler gelince bi ayarlama yaparsiniz kuzum insallah kasimda hamis haberini aliriz isteyen herkes hamis olsun hayirlisiyla

O gunler gelince bi ayarlama yaparsiniz kuzum insallah kasimda hamis haberini aliriz isteyen herkes hamis olsun hayirlisiyla

Amınnnnnnnnnn ınsallah canım benım ınsallah Allah'ım hepımıze nasıp etsın bır gunde olsa yum donemınde calısma yapmaya calıscagım canım senın naısl gıdıyor calısmalar ınsallah bal tarcın corekkotunun faydası olur

Kaygılım nasılsın görusemedık :)

İYİYİM Bİ DEĞİŞİĞİM BU AY GENÇLİĞİMLE BEBİŞ İSTEĞİMİN ARASINA SIKIŞMIŞ HİSSEDİYORUM SAATİM SAATİMİ DK DK MI TUTMUYO DÜŞÜNCELERİMDE :) SEN NASILSIN İŞLER YOĞUN BİLİYORUM AĞRILARIN NASIL OLDU?

Daha once hic yapmadim bu ay 8.gun basladim.ya bende sanmiyorum erken yumurtlamam ama gecikebilir.bekleyip gorucez.ben bu ay da bse beklemiyorum

niye beklemiyorsun dur bakalım daha yumurtan sıcak :) belki bunları yaptığın için gizli stres yaptı vücut çatlamıyor o yüzden 5 gün daha opsiyon tanıyoruz hadi yumurtalarrr çatlayınn

Aminn canim insallah fsydasi olur dun bitti benim kur bugun 13. Gun yum donemine girdim bakalim akintimda basladi bugun ovulasyon testini yapacagim bakalim poxitif olacakmi

Agrılarım gectı canım cok sukur ama yıneden grıp oluyorum neden canım bebısler genclıgın arasında sıkıstınkı ben emınım bebıslerımız geldıgınde hersey daha guzel olacak yenıden dogmus gıbı olacagız

Aminn canim insallah fsydasi olur dun bitti benim kur bugun 13. Gun yum donemine girdim bakalim akintimda basladi bugun ovulasyon testini yapacagim bakalim poxitif olacakmi

Hadı bakalım canım ınsallah senden pozıtıfı alırsak bu ay benımde umudum olur belkı benım anladıgım kadarıyla canım ilk once uzun akıntı gelıyor sonra akıntı azalmaya baslıyor ve yum catlıyor ben akıntının geldıgı gunu degılde ondan sonrakı gunlerı degerlendırmeye calısacagım malum bızım ılıskı fazla olmuyor

İKİ GÜNDÜR KÖTÜYÜM DÜN SABAH VE AKŞAM MİDEM BULANDI ŞİMDİ YİNE BULANIYOR BUGÜN İLK DEFA SABAH ARABADA UYUYAKALMIŞIM 2 DK DA EŞİMİN KUZENİ SABAH HADİ KALK GELDİK DEDİ ÖYLE UYANDIM :) SABAHTA BURNUM AKTI ŞİMDİ GEÇTİ DÜN NANE LİMON YAPTIRDIM EŞİME NE YAPSAM DA İLAÇ ALMADAN HASTALIĞA KARMADAN KENDİMİ TOPARLASAM YOKSA KİLO ALDIM REFLÜ MÜ ZORLUYO ANLAMADIM Kİ

:) inşallah bitek başıma gezmek tozmak istiyorum bi de bebiş ikiside yoğun yoğun geliyor üstüme :) bende hasta olacağım sanırım ama mideden mi burnum akacak nezle mi olacağım vücut karar veremedi

Gecmıs olsun canım benım ben bal taze zencefıl ıle duzeldım bence sende onu uygula mıdeyede ıyı gelıyor rahatlatıyor canım dıkkat et kendıne

:) inşallah bitek başıma gezmek tozmak istiyorum bi de bebiş ikiside yoğun yoğun geliyor üstüme :) bende hasta olacağım sanırım ama mideden mi burnum akacak nezle mi olacağım vücut karar veremedi

Sımdıye kadar yanlzı gezdık canım bundan sonrada bebısımızle gezerız :) modern anne babalar oluruz bızler cocuklarımızda sosyal olur :) nezledır canım dıkkat et kendıne

Gecmıs olsun canım benım ben bal taze zencefıl ıle duzeldım bence sende onu uygula mıdeyede ıyı gelıyor rahatlatıyor canım dıkkat et kendıne

taze zencefili rendeledin mi? balım var zencefili de katar yerim akşama hatta kulburnu kaynatır içine koyarım onları da

niye beklemiyorsun dur bakalım daha yumurtan sıcak :) belki bunları yaptığın için gizli stres yaptı vücut çatlamıyor o yüzden 5 gün daha opsiyon tanıyoruz hadi yumurtalarrr çatlayınn
Catlasinlar guli ya.zaten sabirsiz bi insanim.bse istedimmi hemen olsun istiyorum hakkimizda hayirlisi olsun.

İnsallah canim hepimiz goruruz pozitifi bizde gun asiri devam ediyoruz kismet canim tek iliskiyle hamile kalanlar var hakkimizda hayirlisi ne zamansa o zaman olacak insallah yakindir

Sımdıye kadar yanlzı gezdık canım bundan sonrada bebısımızle gezerız :) modern anne babalar oluruz bızler cocuklarımızda sosyal olur :) nezledır canım dıkkat et kendıne

bende öyle düşünüyorum :) ben bugün sağlam bi karışım yaparım inşallah işe yarar :) işler güçler eşime yükleniyorum bebiş olursa işten çıkacağım ona göre diye bu iş ciddi bir iş vee iş güç çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…