allah razi olsun canim tek tesellimyatalak kalmadi felcliydi seker hastasiydi yuruye biliyordu yatalak olmaktan korkardi sekerden ayagi kesilir diye cok korkmustuk rabbim o korkulari yasatmadi tertemiz gitti ozluyorum hemde cok annemin evine toplaniyoruz ablamlarla yanindayymis gibi hasret gideriyoruz o kokuyu icimize cekiyoruz anne cocugunu koklarya bizde evin icindeki annemizin kokluyoruz
Kesinlikle kuzum :):)
Teyzeler biz geldik nasılsınız =) biz 2 saat sonra 4 boyutlu ultrasona gidecez annemi geceden beri uykusuz bıraktım :) buda benim yeni cicişim güzelmiiii
Yapicam 20 tene almistim kesin yetmez diye dogru tahmin etmisim.değerlendir ama test yapmaya devam et yine de sen derim :)
Teyzeler biz geldik nasılsınız =) biz 2 saat sonra 4 boyutlu ultrasona gidecez annemi geceden beri uykusuz bıraktım :) buda benim yeni cicişim güzelmiiii
teşekkür ederiz teyzoşu =) inşallah bakalım pıtırcığım ne durumda daha detaylı görecez inşallah sizede atacam :*çok güzel çokk:) resminizi bekliyoruz öyleyse :))
Yapicam 20 tene almistim kesin yetmez diye dogru tahmin etmisim.
Selam kizlar nasilsiniz
Selam kizlar nasilsiniz
iyiyiz oralara yine yağış uyarısı var aklıma sen geldin okuyunca :) nasılsın?
bugünlere şükür kuzumm 2 gün önce aşı oldum kolumun ağrısı bi yandan kuzum bi yandan gözümü kırpmadm inşallah hayırlı güzel haberlerle gelecez teyzesi
Hoşgeldınız teyzesı sevsın bebısını :) ıyıyım canım sen nasılsın bebısını daha rahat gorursun guzel haberlerle gel canım sonrada bır guzel uyuyun :) yenı cıcıslerde guzel elınıze saglık :) ıyı gunlerde saglıcakla gıysın
Bende iyiyim tatlim dikkat et kendine gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin bi dr a falan mi gorunsenIyıyım canım sen nasılsın bu hafta hıc calısım yok ama ısıme cokve hastalıgım tam ıyılesmemıs sanırım ıkı gundur basım agrıyor yenıden hasta olacak gıbıyım
İyiyim tatlim hafif hafif dunden beri yagmur var evet uyari variyiyiz oralara yine yağış uyarısı var aklıma sen geldin okuyunca :) nasılsın?
bugünlere şükür kuzumm 2 gün önce aşı oldum kolumun ağrısı bi yandan kuzum bi yandan gözümü kırpmadm inşallah hayırlı güzel haberlerle gelecez teyzesi
Bende iyiyim tatlim dikkat et kendine gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin bi dr a falan mi gorunsen
Daha once hic yapmadim bu ay 8.gun basladim.ya bende sanmiyorum erken yumurtlamam ama gecikebilir.bekleyip gorucez.ben bu ay da bse beklemiyorumbelkide bu ay geç yumurtlayacak önceki aylarda yapmış mıydın hemen adetten sonra ya da adetten önce yumurtluyo olabilir misin bilemiyorum ki sanmıyorum ama
sağolasın kuzum bakalım inşallahGecmıs olsun saglık ıcın mecbur bır ıkı gun cekeceksın kuzum bugun bol bol dınlenmeye calıs ınsallah tatlım ınslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?