- 8 Ağustos 2014
- 546
- 551
- 208
amiiiin canımmm :)kısmet nasip ona bi şey diyemiyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat versin inşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiin canımmm :)kısmet nasip ona bi şey diyemiyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat versin inşallah :))
ama yemekten kısamam sadce spor hem daha sora hamile kalırsam fit bi anne olim diorum böle sadce top gibi bi karnım olsun hani derler ya leblebi yutmuş solucan gibi die hah işte tam o olmak isterimYap yap kafayi dagitmak lazim boyle olmaz![]()
sen yine hamileymişsin benim kuzenim bekar onunda göbüşü var otobüste yaşlı bi teyze kalkmış kızım gel iki canlısın die o da utanmış bişey diememiş oturmuş
![]()
ben iktisat okudum 80 aldım kpss den de inşallah atanırız yani ben atanamazsam eşim başımın etini yer o çok önem verio çalışan bi bayan olmanı isterim die çok üstüme düştü bide sınavda ben soruları yetiştiremedim iki gün konuşmadı benle yapabileceğin sınavı kaçırdın dieYok canı esım ısten ayrıldı dershaneye yazıldı kpss haızrlanıyor ogretmenlıkten ınsallah atanır canım senın bolum ne Allah herkese atanmayı nasıp etsın
bence eşin memnunsa koyver ben yıllarca alamadım kilo zayıflıktan çok çektim oyüzden severim kiloyu :)o evlenmeden önce ünideyken benimde başıma geldi nasıl bir kabanım varsa kiloyla kadın bana yer verecekti çok moralim bozulmuştuama evlenirken kilo verdim epey iyiydim bu ara yine aldım tatilden sonra bakalım yavaş yavaşa göndereceğim inşallah :)) ya da hızlı hızlı :)
ben iktisat okudum 80 aldım kpss den de inşallah atanırız yani ben atanamazsam eşim başımın etini yer o çok önem verio çalışan bi bayan olmanı isterim die çok üstüme düştü bide sınavda ben soruları yetiştiremedim iki gün konuşmadı benle yapabileceğin sınavı kaçırdın dieinşallah eşinde tez zamanda atanır canım eşinin branşı ne
kesinlikle öle özelde olsa eşim şimdi evde olamazdı şimdi evde aşırı rahatlar hatta burası özelleştirilecek iş de yok çok iş yapmıolar canım düz memurluk da düşünüo mu çünkü öğretmenlik için bi sürü sınavı falan oluo bide ataması azsa ihtimali de düşüo ya düz memurluk tercih edebilrAnladım canım devlet calısmak cok guzel canım tatıllerı hersyeı var ınsallah bu sen basarırsın canım esım elektronık ogretmenı canım
kesinlikle öle özelde olsa eşim şimdi evde olamazdı şimdi evde aşırı rahatlar hatta burası özelleştirilecek iş de yok çok iş yapmıolar canım düz memurluk da düşünüo mu çünkü öğretmenlik için bi sürü sınavı falan oluo bide ataması azsa ihtimali de düşüo ya düz memurluk tercih edebilr
kız kaynanam cadı gibidir ama biraz istediğini yapar :) ahh canım ya yorgun olduğum kadar moralim de bozuk....biraz kıskanclık diyeceniz belki ama bi arkadaşım vardı gecen yıl kpss den 69 almıştı tarım kredi kooperatif, i eleman alıyodu iki çeşit alımı vardı biri bizim gibi puanıyla yarışanların alımı diğeri kooperatif ortaklarının çoçuklarıydı arkadaş ortak cocuklarından yedeklere girmişti gecen gün ataması yapılmış nasip işi bu iş de ya insanın zoruna gidiyo ya ....ne iş ...ne bebek...bi aşk da kazandık çok şükür sevdiğimle evlendim başkada bi iyi taraf yok:)geliinnn geliinn yordular gelini hele bi bebiş gelsin görürüm o günlere nasıl gidiyorr tembel teneke çok afedersin :):)
![]()
Kiz o duayi bizimkilerde cok yapardi sanki kiz olsa nolcakİnan bana genelde arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın söylediğini söylüyorsun
Ama bir kaç kişi inşaAllah oğlun olur diye dua etti... hissedenler kız hissediyor ama inşaAllah oğlun olur diye dua alıyorum..bende anlamadım bu işten bişey![]()
hadi inşallah darısı eşine benim eşim kömür işletmelerinde kimya mühendisi canımEsınhangı kurumda calısıyor canım memurluk rahat evet canım ogretmenlık olmazsa duz memurluk dusnuyor esımın alan sınavı yok canım egıtımbılımlerı ve gk gy den gıerecek atama bellı olmuyor canımbu sene cok arkadası atandı
hadi inşallah darısı eşine benim eşim kömür işletmelerinde kimya mühendisi canım
ayy nası güzel olur eşine verebileceğin en güzel sınav hediyesi olur canım bide tam sınavdayken doğururmuşsun eşin sınavdan çıkar çıkmaz bebişi kucağına lmış olurAnladım canım inşallah kuzum inşallah eger ben hamıssem dogumum temmuze gelecek sınavdan sonra olur buyuk ıhtımal umaırım cıfte mutluluk yasarız
ayy nası güzel olur eşine verebileceğin en güzel sınav hediyesi olur canım bide tam sınavdayken doğururmuşsun eşin sınavdan çıkar çıkmaz bebişi kucağına lmış olur![]()
Devlet hastanesi olunca hic teklif bile etmiyecemtim cunku soylemiyorlarmis erkenden ama bu doktor sasirtti beniŞükür kuzum şükürrr...
Oy yaaa ne güzel olmuş erkenden öğrenmişsiniz cinsiyetii... sağlıkla doğsun paşamız inşaAllaahh![]()
Kiz o nasil bir caymis ismi bile bi garip okuyamadimEntschlackungstee form çayı canm güzel bi çay günde 2 bardak içiyosun acayip çalıştırıyor böbrek ve bağırsakları içinde 12 çeşit bitki var .. diyet de hergün farklı bi menü ama değişmeyen tek şey her gün ya öğlen ya akşam makarna var sossuz yağsız.. 15 günde 5 kilo verebiliyosun bununla da tabi yanında egzersiz de yapılırsa daha cok veriliyor.. böle canm istersen ayrıntılısını da yazarım diyet ayça kaya diyeti :)
inşallah canım bu kadr zor olduğunu bilmezdm böle tv de haberler falan olu ya işte kız sevgilisinden hamile kalıo bebeği bırakıo biyerlere falan die ya biz evliyken yırtıoz biyerlerimizi töbe hani nası olur yaa die bazen sinir oluorum ama işte beklicez herşeyin vakti var die :)O kadarda denk gelırmıkı tatlım evet cok guzel olur Allah'ım nasıp etsın umarım içimde bir can vardır
Bende Perşembe sabahı gideyim tatlım bu arada kanı aç karnına mı alıyorlar?İyiyim canııım,,, sen nasılsın evet hiç göremiyorum seni... Bebiş de iyidir inşaAllah merakla perşembeyi bekliyoruz görmek için
ElifiiiimmmmmmOğlumuz mu geliyormuş , oy maaşAllaaahhhh... çok sevindim kuzum beniiim..sana da ne yakışacak , dişin için de çok sevindim , çok özledim seni , artık daha rahat gelirsin inşaAllah bitanem beniiim... şu diş ne ızdırap olmuştu sana
Annneemm yerim ben o senin kardeşini , maaşAllah bıcırığa... içine doğmuştur içineeee
Amiiin kuzum evet çok güzel gerçekten... git git ihmal etme ona göre vitamin veriyorlar canım , yada ilaç![]()
Devlet hastanesi olunca hic teklif bile etmiyecemtim cunku soylemiyorlarmis erkenden ama bu doktor sasirtti beni![]()
bence eşin memnunsa koyver ben yıllarca alamadım kilo zayıflıktan çok çektim oyüzden severim kiloyu :)