2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah canım bu kadr zor olduğunu bilmezdm böle tv de haberler falan olu ya işte kız sevgilisinden hamile kalıo bebeği bırakıo biyerlere falan die ya biz evliyken yırtıoz biyerlerimizi töbe hani nası olur yaa die bazen sinir oluorum ama işte beklicez herşeyin vakti var die :)

Aynen canım benım ben bır ara korundugumuz halde cok kotu oldum dedım hamılemıyım acaba test yaptrdıkhemde kann tabıkı negatıf 5 aydır ugrasıyoruz canım demekkı vaktı var ama olmadı sımdıye kadar hıc aklıma gelmezdı bu kadar uzun olacagı hemen olacak zannedrdım

kız kaynanam cadı gibidir ama biraz istediğini yapar :) ahh canım ya yorgun olduğum kadar moralim de bozuk....biraz kıskanclık diyeceniz belki ama bi arkadaşım vardı gecen yıl kpss den 69 almıştı tarım kredi kooperatif, i eleman alıyodu iki çeşit alımı vardı biri bizim gibi puanıyla yarışanların alımı diğeri kooperatif ortaklarının çoçuklarıydı arkadaş ortak cocuklarından yedeklere girmişti gecen gün ataması yapılmış nasip işi bu iş de ya insanın zoruna gidiyo ya ....ne iş ...ne bebek...bi aşk da kazandık çok şükür sevdiğimle evlendim başkada bi iyi taraf yok

canım bende aynısını düşünüyorum okulda dersini almayı unutan derdini anlatamayan arkadaşlarım haytalar akılsızlar her türlüsü gitti devlete girdi bende diyorum bi ben girmedim aslında hiç çalışmadım ama bilemiyorum ya oku üstüne 2 sene sınava hazırlan torpil bul mülakattan geç işin kötüsü geçemezsen seneler boşa gidecek yani bu sistem bana göre değil kendimi istediğim bi sektör olsa atıcam o olucak eğlence benim işim koşturma tv arkası ya da işletmede organizasyon ama nasıl girilir bilemedim :))

Aynen canım benım ben bır ara korundugumuz halde cok kotu oldum dedım hamılemıyım acaba test yaptrdıkhemde kann tabıkı negatıf 5 aydır ugrasıyoruz canım demekkı vaktı var ama olmadı sımdıye kadar hıc aklıma gelmezdı bu kadar uzun olacagı hemen olacak zannedrdım
bende de öle oldu korunmadığımız ilk ay tüm arkdşlarıma ddm bide rezil rüsva ettim kendimi ben kesin hamileyim die ya düşün artık o kadar kolay sanıodum neyse ben ümidimi kaybetmicem illaki nasibi varsa doğcak bi çocuk

canım bende aynısını düşünüyorum okulda dersini almayı unutan derdini anlatamayan arkadaşlarım haytalar akılsızlar her türlüsü gitti devlete girdi bende diyorum bi ben girmedim aslında hiç çalışmadım ama bilemiyorum ya oku üstüne 2 sene sınava hazırlan torpil bul mülakattan geç işin kötüsü geçemezsen seneler boşa gidecek yani bu sistem bana göre değil kendimi istediğim bi sektör olsa atıcam o olucak eğlence benim işim koşturma tv arkası ya da işletmede organizasyon ama nasıl girilir bilemedim :))
bizde bekleyelim bakalım vardır bizimde nasibimiz biyerlerde gelir inşallah

yok eşim arada bi artık vermezsin ben alıştım diyor yani zayıf olsam istemez ama şu halimden zayıf olsam ister o yüzden koyveremem :) hele hamilelikten sonra sakın kilo alma diyor tüm ailesi hamilelikten sonra zayıf alışmamış kiloya :)
ciddimisin doğum yapmışlar kilo almamışlar mı vay bee üzerinde çok büyük bi baskı hissedersin şimdi amaaan takma gerçekten baksağlıklı olduktan sora aslında pek bi önemi yok sağlık olsun gerisi gelir yani tevekkül senden takdir ALLAHTAN

Selamlar kızlarr, herkes iyidir inşallah benim 16. gün ama halen silik çıkıyor bu yum testi anlamadım:KK53::KK53: gitti incir kürüne devam ediyorum. Bakalım neler olcakk çalışmalar devam :110::110:

bende de öle oldu korunmadığımız ilk ay tüm arkdşlarıma ddm bide rezil rüsva ettim kendimi ben kesin hamileyim die ya düşün artık o kadar kolay sanıodum neyse ben ümidimi kaybetmicem illaki nasibi varsa doğcak bi çocuk

Tabıkı canım Allah'tan umut kesilmez sadece vakti zamanı var demekki benim arkadasım evleneli 1 sene olmustu cocuk ıstemıyordu esı ıstıyordu ılk ay bır kere korunmaıslar olmadı dıger ayda sadece bır kere korunmamıslar ve pozısyonda kadın ustte bu sekılde hamıle kaldı yanı dıyor hepsı dısarı cıktı dıyor demekkı zamanı gelmıs o sekılde bıle olmus ve adetının bıttgı gun gırdıgı ılıskıden hamıle kalmıs aman zaten yum zamanı degıl demıs hersey ksımet canım sımdı oglu olacak ama gercekten bu sene erkek senesı :)

ciddimisin doğum yapmışlar kilo almamışlar mı vay bee üzerinde çok büyük bi baskı hissedersin şimdi amaaan takma gerçekten baksağlıklı olduktan sora aslında pek bi önemi yok sağlık olsun gerisi gelir yani tevekkül senden takdir ALLAHTAN

yok benim şimdiki halimden de zayıflar ne yapıcaz artık bebiş sağlıklı olsunnn kilolar arkasından uğraşırken gider :))

YARIN TATİL NEDENİYLE BURALARDA YOKUM KENDİNİZE İYİ BAKIN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNN :)))

Ohhh kaygılım ne guzel tatılsın bıze tatıl yok :( calıs calıs calıs sende kendıne ıyı bak canım bayramımız kutlu mutlu olsun :)

Tabıkı canım Allah'tan umut kesilmez sadece vakti zamanı var demekki benim arkadasım evleneli 1 sene olmustu cocuk ıstemıyordu esı ıstıyordu ılk ay bır kere korunmaıslar olmadı dıger ayda sadece bır kere korunmamıslar ve pozısyonda kadın ustte bu sekılde hamıle kaldı yanı dıyor hepsı dısarı cıktı dıyor demekkı zamanı gelmıs o sekılde bıle olmus ve adetının bıttgı gun gırdıgı ılıskıden hamıle kalmıs aman zaten yum zamanı degıl demıs hersey ksımet canım sımdı oglu olacak ama gercekten bu sene erkek senesı :)
bana da öle gelio kuzum sanki hamile kalsam oğlum olcakmış gibi ama iki üç ay önce hep kız isterdim tabi sağlıklı olsun da gerçekten var bi durum kime sorsam erkek :) bizim bi komşu menopozdayken hamile kalmıştı zaten hastalanmıo ya anlamıo diğer belirtileri menopozdan sanıo sora kanaması gelio hmen doğuma alıoruz dio dr kadın hamile olduğuna mı şaşırsın menopozluyken hamile olduğuna mı bilemio tabi :-):-)

Ohhh kaygılım ne guzel tatılsın bıze tatıl yok :( calıs calıs calıs sende kendıne ıyı bak canım bayramımız kutlu mutlu olsun :)

nasıl resmi tatili vermiyorlar ya resmen kul hakkı bence :( bakalım ne kazanacaklar böyle yaparak özel sektör böyle işte neyse seni kızdırmıcam ilahi adalet var git bakalım yarında işe :(

bana da öle gelio kuzum sanki hamile kalsam oğlum olcakmış gibi ama iki üç ay önce hep kız isterdim tabi sağlıklı olsun da gerçekten var bi durum kime sorsam erkek :) bizim bi komşu menopozdayken hamile kalmıştı zaten hastalanmıo ya anlamıo diğer belirtileri menopozdan sanıo sora kanaması gelio hmen doğuma alıoruz dio dr kadın hamile olduğuna mı şaşırsın menopozluyken hamile olduğuna mı bilemio tabi :-):-)

Aaaaaaaa cok ılgınc ben bıle sasırdım canım :) kısmet olacaksa oluyor ıste bende öyle canım hamıle kalırsam oğlum olacak gıbıme gelıyor :)

nasıl resmi tatili vermiyorlar ya resmen kul hakkı bence :KK43: bakalım ne kazanacaklar böyle yaparak özel sektör böyle işte neyse seni kızdırmıcam ilahi adalet var git bakalım yarında işe :KK43:

Ben alıstım artık canım kızmıyorum bızım tatıller sadece raman ve kurban bayramı birde yılbaşı tatili canım :(

Back
X