2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aammiiinnn

Amiin... Canim benimm... Senin de esin yardımcı olur inşaAllah... Çok ihtiyacın 'olacak kuzumm...gerçi kayinvaliden yemek yaparsa rahat olursun :)

İnşallah canım sağolsun esım yardımcı olur tatlım ama kayınvalidem yapar yemegı orda yeriz ama kaynımın evlilik gibi düşüncesi var heran hersey olabılır kayınvalidem ıle oturacakalr o zaman pek gitmem :(

Bende de oyle oluyorduui...inşaAllah tospandiiir :)

İnşallah canım bu defa sancılarım farklı kuzum her zaman tek taraflı sol tarafımda olurdu ama bu defa tam ortaad sanırım rahım varmıs orda tam orda oluyor hafıf boyle ıcten ıce bıse sıkıyor gıbı gaz var gıbı bırkac gune kendı dahacok bellı eder eger varsa :)

Sağol kuzum, çalışıcaz bakalım :)
Zor olmaz mııı isim işi, çok zor tabii. Dur bakalım senin bebişinin cinsiyeti de belli olsun, önerileri yazarız hepimiz. Hissin var mı hiç cinsiyetiyle ilgili?
İçime doğan kız ama erkek olacak sanki...bilemiyorum kuzum...:D evet onerileri dinlerim ama benim kocam çok zor beğenir...hem sade hem anlamı güzel olacak ...O yyüzden baya kısıtlı oluyor...gerçi bende az buçuk oyleyimm...:)

İçime doğan kız ama erkek olacak sanki...bilemiyorum kuzum...:D evet onerileri dinlerim ama benim kocam çok zor beğenir...hem sade hem anlamı güzel olacak ...O yyüzden baya kısıtlı oluyor...gerçi bende az buçuk oyleyimm...:)

Hayırlısı bakalım, az kaldı sayılır belli olmasına :) Allah sağlıklı evlat versin de gerisi önemli değil :)

İnşallah canım sağolsun esım yardımcı olur tatlım ama kayınvalidem yapar yemegı orda yeriz ama kaynımın evlilik gibi düşüncesi var heran hersey olabılır kayınvalidem ıle oturacakalr o zaman pek gitmem :KK43:
Olsun o getirir kuzumm..:) merak etme dert etme tatlimmm. .:)

Birazcık... Mutfak ve tuvalet beni mahvediyor...her şey kokuyor... Ogurme geliyor oyle olunca... Kusmadim henüz ama... Hmm... Her şeyi yiyorum aslında ... Canim dondurma , pogaca, kek çekti... İlk zaman çığ köfte kısır çekiyordu ablam...şimdi bir de et çekmeye başladı... Çok karmasik sanırım :D
Sen nasılsın abllaamm:) ben takılıyorum sana. :)
Biliyorum tatlım :) Evet oldukça karışık şeyler istiyormuş senin bebiş..Elli ayaklı sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerçekten kız yada erkek farketmez ;)
İyiyim canım bizde bugünlerde çalışıyoruz bebiş için bakalım netice ne olacak :D

Biliyorum tatlım :) Evet oldukça karışık şeyler istiyormuş senin bebiş..Elli ayaklı sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerçekten kız yada erkek farketmez :KK66:
İyiyim canım bizde bugünlerde çalışıyoruz bebiş için bakalım netice ne olacak :D
Güzel sonuçlar gelecek inşaAllah canimm ablam sen merak etme...:) yani tahmin yok...ne yapalım sabredecegiz artikk...:)

Güzel sonuçlar gelecek inşaAllah canimm ablam sen merak etme...:) yani tahmin yok...ne yapalım sabredecegiz artikk...:)
Sanki erkeğe daha yakın gibi tahminim, bereketiyle gelsin evinize canım inşallah benim acelem yok en hayırlı zamanda gelsin :)

Günaydınlar canlar daha olmadım ama olurum herhalde yani bugünü 1 gün atlamaz benimki hem dün akşam başım çok döndü belki de yorgunluktan bilmiyorum test yaptım 3 dakika falan bekledim çıkmayınca bişiy attım gitti.
Naptin canim yeni girdim nete umarim gelmemiştir kirmizilar :) benim göbegim düşmüştü onunla uğrastim ;)

Ye tospam ye:-) Allah razi olsun canim benim sizinkileride boyle sizden duyarim tez zama da insaAllah:D
Hayirli olsun canim bebis erkekmi dogrumu okudum :D ilk bebis hangi tarafta buyudu yani kasiklarindaki hangi yumurtada solda olursa erkek diolar onu test etmeye calisiyorum bide ne zmn ogrendin :)

işte çatlamıştır dedi doktor öyleyse o gün kan testinde çıkardı çatladıysa tutmadı ama dün ov testi pozitifi verdi öyleyse ov testi yanlışş işte her türlü açıklanamaz bir hipotez :):-) kısmet nasip ne yapalım sen ne yaptın buraya geldin güzel geçti mi çalışmalar nasıl?
Evet geldim ovu testimidr götürdüm 1 deda kullanma fırsatım oldu ondada koskoca bir 0 gördüm oturdum kıçımın üstüne birdahada yapmafım hatta orda unuttum ovu testinide.şimdi sallıyorum allah kalmış işim olursa olur olmazsa sonunda ölüm yok ya menapoza glrersemde başkalarının çocuklarını severek ömrümü

Back
X