Agir kaldirrisan oluyormus sanirim @mgul de gecenlerde agir kaldirdim demisti ondan olmustur belkiYa çok geçmiş olsun tatlım, ben çok bilmiyorum nasıl oluyor ki,dr a gittinmi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agir kaldirrisan oluyormus sanirim @mgul de gecenlerde agir kaldirdim demisti ondan olmustur belkiYa çok geçmiş olsun tatlım, ben çok bilmiyorum nasıl oluyor ki,dr a gittinmi??
Benimde iceme oyle doguyor belki yaniliyorumdurBence kız senınkıElifi in prensine prensesimizde olur. ısmındenmıdır nedır kız gıbı gelıo bana :)
HayırlısıBenimde iceme oyle doguyor belki yaniliyorumdur
Kese kesın gozukur canım ALLAH ın ıznı ıle kalp atısı da duyulur gıbı gelıo ama degısebılıyo tabı. Ama kese kesın gozukur cunku 1000 ve 1500 den sonra goruluyo genelde ama bıraz daha gec gorenlerde oluyo tabı ama 5000 guzel bı deger kesın gorursunSelam kızlar Beta değerim 5021 kalp atışı ve kese görülürmü tecrübelerinizi psylaşırmısınız
Kese kesın gozukur canım ALLAH ın ıznı ıle kalp atısı da duyulur gıbı gelıo ama degısebılıyo tabı. Ama kese kesın gozukur cunku 1000 ve 1500 den sonra goruluyo genelde ama bıraz daha gec gorenlerde oluyo tabı ama 5000 guzel bı deger kesın gorursun
Tebrik ederim rabbim kucagina da almayi nasip etsin kese gorunur canim kalp atisini bilmiyorum degerin guzelSelam kızlar Beta değerim 5021 kalp atışı ve kese görülürmü tecrübelerinizi psylaşırmısınız
Tebrik ederim rabbim kucagina da almayi nasip etsin kese gorunur canim kalp atisini bilmiyorum degerin guzel
Oyy oyle mi... Prens çok buyuttum... Kuzenlerimle aynı apartmandaydik... Kardeşim gibidirler iki yaramaz erkek... Kız hiç büyütmedim..yakınimda bile yoktu yani... İkisine de razıyım... Ama siz böyle deyince heyecan yapiyorum :)Bence kız senınkıElifi in prensine prensesimizde olur. ısmındenmıdır nedır kız gıbı gelıo bana :)
Sende mi wuslt... Hadi bakalim... Öğrenince zaten hemen burayla paylaşırimm...bakalim minigim ne...:):)Benimde iceme oyle doguyor belki yaniliyorumdur
Canim kese kesin gözükür...sıkışık gir ultrasona...ama kalp atışı için bir bir hafta kadar daha beklemen gerekebilir...genelde 15binlerde duyulurmus...:)Selam kızlar Beta değerim 5021 kalp atışı ve kese görülürmü tecrübelerinizi psylaşırmısınız
Canim kese kesin gözükür...sıkışık gir ultrasona...ama kalp atışı için bir bir hafta kadar daha beklemen gerekebilir...genelde 15binlerde duyulurmus...:)
Öyledir bilirim canim...ama sakin ol annesi minnakin seninle inşaAllah :)Hadi yaaa aman bekle bekle zaman geçmiyor çok Sağol cevabın için canım
Öyledir bilirim canim...ama sakin ol annesi minnakin seninle inşaAllah :)
İyiyim bende tatlim temizlik yaptim bugun perde yikadim cam koltuk sildim halada bitmedi is sen nasilsin minnakin nasilİyiymis... Hadi bakalim wusltcumm... Sen nasilsinn bakalim... :)
Bende heyecan yapıorumOyy oyle mi... Prens çok buyuttum... Kuzenlerimle aynı apartmandaydik... Kardeşim gibidirler iki yaramaz erkek... Kız hiç büyütmedim..yakınimda bile yoktu yani... İkisine de razıyım... Ama siz böyle deyince heyecan yapiyorum :)
Yarın zaten tatıl persembeye kadarda bı ıkı kat artar ohoooHayyyy Ağzına sağlık yaa ne güzel Şeyler yazmışsın bitanem Sağol![]()