Canım hoşgeldin, inşallah tez zamanda kucağın dolar, yumurtlama testi falan yaptın mı 10 ay içinde ya da başka bir sorun mu varmerhaba kızlar 10 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala bir sonuç alamadık maalesef inşallah allah tüm evlat isteyenlerin dualarını geri çevirmez.amin
Az kalmış hadi inşallah diyelim, lekelenme olarak kalır umarım, kanamaya dönmezgünaydınlar hanımlar
benım hastakığıma 3 gün kala yani dün lekelenme oldu. bakalım bugün devamı gelecek mı
Canım hoşgeldin, inşallah tez zamanda kucağın dolar, yumurtlama testi falan yaptın mı 10 ay içinde ya da başka bir sorun mu var
gunaydin kizlarr semus hosgeldin cnm.blumm bos durma esin kapidan girer girmez atla :)) serfansari belki yerlesme kkanamasidir.insallah oyledir diyelim.
yumurtlama günlerini sıkı sıkı takip et hatta eczaneden yumurtlamanı belirlemek için test al canım dilerim doktora gerek kalmazHoşbulduk canim inşallah evet hormon testi falan yaptrdm temiz çıktı bi sorunun yok dedi 1 sene dolsun eşim için gtcez bakalım inşallah gerek kalmaz
yumurtlama günlerini sıkı sıkı takip et hatta eczaneden yumurtlamanı belirlemek için test al canım dilerim doktora gerek kalmaz
semus cnm suan topigimizde iki tane gebemiz var en yakin senin adetin sanirim hadi bakalim insallaah uçuncu sen olursun ardindan mogami geliyo
kelebegin oglu asi_m'nin kizi olacak ama asi_m'nin oglu da olabilir.attim tutarsa tutar tutmazsa uydurdum zaten
kelebege dedim ama sende takildim bi an eger muhtemel dogum tarihin kelebege yakinsa oglun olcak ama iki haftadan fazlaysa kizin olacakiçimden oyle geççti Rabbim bilir tabii
fluu geçç olsun guç ollmasinrda senin esin ggibi olupta hamile olanlari çok gordum insallah sende gorursun o gunleri
fluu geçç olsun guç ollmasinrda senin esin ggibi olupta hamile olanlari çok gordum insallah sende gorursun o gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?