2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar 10 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala bir sonuç alamadık maalesef inşallah allah tüm evlat isteyenlerin dualarını geri çevirmez.amin

günaydınlar hanımlar

benım hastakığıma 3 gün kala yani dün lekelenme oldu. bakalım bugün devamı gelecek mı

merhaba kızlar 10 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala bir sonuç alamadık maalesef inşallah allah tüm evlat isteyenlerin dualarını geri çevirmez.amin
Canım hoşgeldin, inşallah tez zamanda kucağın dolar, yumurtlama testi falan yaptın mı 10 ay içinde ya da başka bir sorun mu var

gunaydin kizlarr semus hosgeldin cnm.blumm bos durma esin kapidan girer girmez atla :)) serfansari belki yerlesme kkanamasidir.insallah oyledir diyelim.

Canım hoşgeldin, inşallah tez zamanda kucağın dolar, yumurtlama testi falan yaptın mı 10 ay içinde ya da başka bir sorun mu var

Hoşbulduk canim inşallah evet hormon testi falan yaptrdm temiz çıktı bi sorunun yok dedi 1 sene dolsun eşim için gtcez bakalım inşallah gerek kalmaz

Hoşbulduk canim inşallah evet hormon testi falan yaptrdm temiz çıktı bi sorunun yok dedi 1 sene dolsun eşim için gtcez bakalım inşallah gerek kalmaz
yumurtlama günlerini sıkı sıkı takip et hatta eczaneden yumurtlamanı belirlemek için test al canım dilerim doktora gerek kalmaz

yumurtlama günlerini sıkı sıkı takip et hatta eczaneden yumurtlamanı belirlemek için test al canım dilerim doktora gerek kalmaz

Takip ediyorim 10.18nci gunleri degerlendiriyoruz Adetime 2 gün var bakalım adet olursam test almayi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz canım senin sorunun nedir ne zamandır istiyorsun bebis

semus cnm suan topigimizde iki tane gebemiz var en yakin senin adetin sanirim hadi bakalim insallaah uçuncu sen olursun ardindan mogami geliyo

semus cnm suan topigimizde iki tane gebemiz var en yakin senin adetin sanirim hadi bakalim insallaah uçuncu sen olursun ardindan mogami geliyo

ben geldım kızlar yaa evde hıc bır ıs yapasım gelmıyo sadece aksama kadar keyf yapasım var

kelebegin oglu asi_m'nin kizi olacak ama asi_m'nin oglu da olabilir.attim tutarsa tutar tutmazsa uydurdum zaten

yaa benımkınde nıe karasız kaldın pelın7 kız mı erkek mı ıcınden ne gelıyo

Son düzenleme:
kelebege dedim ama sende takildim bi an eger muhtemel dogum tarihin kelebege yakinsa oglun olcak ama iki haftadan fazlaysa kizin olacakiçimden oyle geççti Rabbim bilir tabii

kelebege dedim ama sende takildim bi an eger muhtemel dogum tarihin kelebege yakinsa oglun olcak ama iki haftadan fazlaysa kizin olacakiçimden oyle geççti Rabbim bilir tabii

tabıkı ilk once saglıklı olsun onu ıstıyorum ama hep genc kızlıgımdan berı kızım olsun ıstemısımdır ısımlerı bıle hazır kız olursa NAZ erkek olursa AYAZ olsun ıstemısımdır saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum rabbımden

Kızlar bende evleneli temmuzda 2 yıl olacak bebek isteyeli 1 yıl oldu ama olmuyor çok moralim bozuk eşimin spermleri 9 milyon hareketler biraz duşuk morfoloji yuzde 2 benimde yumurta takibim yapılıyor çakşır suyuna başladık bu ay proxed plus kullanıyor eşim birde ama çok mutsuzum ya olmazsa diye çok uzuluyorum 1 sene oldu burda senelerce bekleyenler var iyice psikolojim bozuldu

Allah gonlune gore versin cnm bakarsin simdi bi kizin olur o buyuyunce de bi oglun olur.ikisini de koyarsin ;)

fluu geçç olsun guç ollmasinrda senin esin ggibi olupta hamile olanlari çok gordum insallah sende gorursun o gunleri

fluu geçç olsun guç ollmasinrda senin esin ggibi olupta hamile olanlari çok gordum insallah sende gorursun o gunleri

ya pelın7 bısey sorucam cok konu dısı ama ben kk profıl resmı koymak ıstıyorum nasıl koyuluyo bulamadım senın resmın var bı anlatırmısın sana zahmet

İnş cnm doktor olmaz demiyor ama bendede sorun varsa diye korkuyorum rahim filmi falan çekilmedim cunku:(

Ben de istiyorum bugün hasta oldum takip vs gersey denicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X