- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
ben hamile olduğum ay çok feci kasık ağrım olmuştu inş sende hamilesindir![]()
Canım benim ki o kadar garip bir hal aldı ki ne olduğumla ilgili pek bi fikrim yok yumurtlama diyorum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allahım sana sağlıklı şirin mi şirin bi afacan versin dua edeceğim
Canım benim ki o kadar garip bir hal aldı ki ne olduğumla ilgili pek bi fikrim yok yumurtlama diyorum sadece
Daha yeni başladığım için ovulasyon testi almadım canım perşembe kan vereceğim olmazsa da önümüzde ki maçlara bakacağımovülasyon testi kullanmıyorsun dimi sen yinede temkinli ol olmaz diye bişey yok inşşş tutunmuştur bebeğin
Daha yeni başladığım için ovulasyon testi almadım canım perşembe kan vereceğim olmazsa da önümüzde ki maçlara bakacağım![]()
ayy yenisin sen hadi bakalım inş gelmiştir minik kuşun sana kan ver bencede kafa rahat oluyor o zaman güzel haberler verirsin bize inş
merhaba kizlar biraz erken oldu ama gelin simdiden kaynasalim
tanışalim canım on aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz bu ay kasık ağrısı var ilk defa hayırlısı10 aylık evliyim yalnız kendimi hazır hissetmiyorum henüz...aklımdan ekim gibi bir tarih geçiyor...hayırlısı tabi...nedense hiç içimden gelmiyo ama hanımlar yani hep diyolar başkalarınınkini görünce canın istemiyo mu diye...ama başkalarınınkine bakınca sadece çektikleri sıkıntıları görüyorum...Allah hayırlısını versin..Rabbim tatmak isteyen herkese tattırsın...
Slm canım benim de kasık ağrım var ve hayatımda ilk kez oluyor iki aydır korunmuyoruz adete dört gün kaldı dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım inşallah hamilesindir bizim forum uğurlu gelsin bak 2 arkadaşımız hamile kaldı
Canım bende 11 aylık evliyim tabi benim yaş 28 olacağından başladım daha genç olsam başlamaz biraz daha beklerdim. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan yapma ama çevrendekilerin sıkıntıları da seni yanıltmasın gülü seven dikenine katlanır sonuçta evlat bu emek vermek gerekir ve o sıkıntı çekenlere sorsan bence hepsi sıkıntılarına rağmen mutludurlar10 aylık evliyim yalnız kendimi hazır hissetmiyorum henüz...aklımdan ekim gibi bir tarih geçiyor...hayırlısı tabi...nedense hiç içimden gelmiyo ama hanımlar yani hep diyolar başkalarınınkini görünce canın istemiyo mu diye...ama başkalarınınkine bakınca sadece çektikleri sıkıntıları görüyorum...Allah hayırlısını versin..Rabbim tatmak isteyen herkese tattırsın...
tanışalim canım on aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz bu ay kasık ağrısı var ilk defa hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende 11 aylık evliyim tabi benim yaş 28 olacağından başladım daha genç olsam başlamaz biraz daha beklerdim. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan yapma ama çevrendekilerin sıkıntıları da seni yanıltmasın gülü seven dikenine katlanır sonuçta evlat bu emek vermek gerekir ve o sıkıntı çekenlere sorsan bence hepsi sıkıntılarına rağmen mutludurlar
herkeze iyi geceler kizlar vay be arkamdan bi mehter marsi bile çalan yok oylece sessiz sakin gidiyorum. :) gece gece napiyolarsa artik yuru pelin gidiyoruz :) son sakasini yapti ve aramizdan ayrildi :)
kelebegin oglu asi_m'nin kizi olacak ama asi_m'nin oglu da olabilir.attim tutarsa tutar tutmazsa uydurdum zaten
Ayıp ettin pelin buraya göz kulak olurum ben inşallah döndüğünde herkesten güzel haber alırsınbenim bu gece internetim bitiyo bikaç gun aranizda olamiycam mogami topic sana emanet dondugumde burda bi tane negatif haber okumiycam agiz bburun dalarim ona gore demedi deemeyin :)