2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dandini en azindan Allah bi evlat vermis ve hala hamile kalabiliyosun bunu da tadamayanlar var sende bunu yasiycakmissn kader iste.hakkinda hayirlisi buymmus demek.mogami sanaverdim gazi yarin kusmazsan iyidir :) umitli,esra aramiza hosgeldinizz

Hoş buldum canım;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm canım benim de kasık ağrım var ve hayatımda ilk kez oluyor iki aydır korunmuyoruz adete dört gün kaldı dua edin

dualarım seninle umarım hamilesindir inş :46:

Esra dan ses yok, testi yapınca haber ver esra

Esra dan ses yok, testi yapınca haber ver esra

esra51 gebelik testi yaptın mı canım????

Kızlar sağolun öğretmenim okuldayim yapmadım daha çıkışta yapacağım ama umudum yok ne akıntı var ne bulantı bel kasık ağrısı var o zaten adet öncesi de var sizde var mı bişey

Kızlar sağolun öğretmenim okuldayim yapmadım daha çıkışta yapacağım ama umudum yok ne akıntı var ne bulantı bel kasık ağrısı var o zaten adet öncesi de var sizde var mı bişey

Canım ben yarın kan testi yaptıracağım haber veririm sen da kan mı yaptıracaksın

Canım ben yarın kan testi yaptıracağım haber veririm sen da kan mı yaptıracaksın

Yok canım ya sağlık ocağında adet geçmeden yapmadı doktor özelde 66 tl dediler idrarda erken gebelik Testi alacağım bende haber veririm hayırlısı artık ne yapm

Yok canım ya sağlık ocağında adet geçmeden yapmadı doktor özelde 66 tl dediler idrarda erken gebelik Testi alacağım bende haber veririm hayırlısı artık ne yapm

akıntı bulantı falan varmı canım

akıntı bulantı falan varmı canım
Sağlık ocağıda bi garipmiş geçti deseydin keşke kim bilecek ki, bende bulantı yok ama akıntı 2 gündür kesildi gibi öncesinde bi 5 gün içim aktı resmen ama bel ağrım hala yerinde zaman zamanda kası ve göğüs sancım var

mogami ben senden çok ümitliyim:34: bu ay olmasa bile önümüzdeki ay güzel hbr vericekmişin gibi bi his var içimde:16:

Sağlık ocağıda bi garipmiş geçti deseydin keşke kim bilecek ki, bende bulantı yok ama akıntı 2 gündür kesildi gibi öncesinde bi 5 gün içim aktı resmen ama bel ağrım hala yerinde zaman zamanda kası ve göğüs sancım var

Hayırlısı canım inşallah hiç aklima gelmedi geçti demek bakalım

mogami ben senden çok ümitliyim:34: bu ay olmasa bile önümüzdeki ay güzel hbr vericekmişin gibi bi his var içimde:16:
Canım teşekkür ederim ben de umutluyum kendimden ama bu ay için değil önceki iletilerime baktıysan anlarsın niye bu ayı es geçtiğimi ama sürprizlere açığım =D Aile de kadınlar çok doğurgan bizde annemde öyleymiş gerçi bi ben varım çocuğu kalanlar yanlış zamanlama kurbanı umarım anneme çekmişimdir

kızlar gunaydın gercı oglen oldu ama tunaydınnnnn ozaman yaw bızım pazar gunu dugunumuz var cumartesı gununden mısafırlerımız gelıcek dogal olarak yatıya 8 10 kısı evı temızlemem lazım eee ona gorede yemekler yapmam lazım ne yapıcam bılmıyorum fazla ayakta kalmakta ıstemıyorum zaten sag bacagım cok agrıyor bana bı akıl verın

esracım bazı hamişler belirti vermez kuzum onu takma sen lakin sağlık ocağındaki dr ne kadar saçmalamış ona şaşırdım ben önceden gidip kanda gebelik testi baktırmak istiyorum derdim adamda hemen isterdi yani sonuçta kan tahlili idrar değil ki çıkar yani ne mantıkla geçti mi diye sorduysa neyse inş güzel haberler verirsin kaybettiğim kuzumda benim belirtilerim vardı canım işte kasık ağrs akıntı vs çakiş :)

kızlar gunaydın gercı oglen oldu ama tunaydınnnnn ozaman yaw bızım pazar gunu dugunumuz var cumartesı gununden mısafırlerımız gelıcek dogal olarak yatıya 8 10 kısı evı temızlemem lazım eee ona gorede yemekler yapmam lazım ne yapıcam bılmıyorum fazla ayakta kalmakta ıstemıyorum zaten sag bacagım cok agrıyor bana bı akıl verın
Aman ha sakın bişey yapma bırak gelenler yapsın milleti ağırlayacağım diye kötü bişey yaşama arkadaşım sakın elini sürme gelenlere açıklarsın durumu bi de yakının falan yok mu onlar yapsın ve sana niye bu kadar kişi geliyo yaaa

8 10 kişimi dedin??? nanayı yemişsin sen haberin yok beee :) düğününüzde hayırlı uğurlu olsun inş valla canım börek sar koca koca birer tane önlerine atarsın ne kadar eli açığım dimi :) mesela ben olsam iç hazırlar pide lahmacun gibi bişeylerde yaptırırdım ama kaç gün kalacaklar mesela ona göre de düşünürüm düğün telaşesi sonuçta o kadarda takma canım şimdiden kolay gele :)

esra hamıleık belırtılerıne takılma bence benımde hıc belıtım yoktu sadece adet gecıkmesı okadar bıde sen nerde yasıyosun ya 66 tl olurmu beta hcg testı

Aman ha sakın bişey yapma bırak gelenler yapsın milleti ağırlayacağım diye kötü bişey yaşama arkadaşım sakın elini sürme gelenlere açıklarsın durumu bi de yakının falan yok mu onlar yapsın ve sana niye bu kadar kişi geliyo yaaa

ya bende ıstemıyorum aslında esımın akrabaları sehır dısından gelıyorlar kac kısı gelecek bılmıyorum ama amcam sızede yatıya mısafır yollarım dedı kalıcak yer sorunu varmıs

8 10 kişimi dedin??? nanayı yemişsin sen haberin yok beee :) düğününüzde hayırlı uğurlu olsun inş valla canım börek sar koca koca birer tane önlerine atarsın ne kadar eli açığım dimi :) mesela ben olsam iç hazırlar pide lahmacun gibi bişeylerde yaptırırdım ama kaç gün kalacaklar mesela ona göre de düşünürüm düğün telaşesi sonuçta o kadarda takma canım şimdiden kolay gele :)

yaw hıc bısı yapasım yok zaten sureklı bı uyku modundayım bebıs uyku yapıyo bana 2 gun kalılar en fazla dılerım kımse gelmez bende iş yapamamıs olurum

yaw hıc bısı yapasım yok zaten sureklı bı uyku modundayım bebıs uyku yapıyo bana 2 gun kalılar en fazla dılerım kımse gelmez bende iş yapamamıs olurum

anammm sen hamişmisin??? ben yeniyim yaaa bilmiyordum yaww boşverrrr o zaman gidip başka bi yerde kalsınlar yazık sana yemek yapmasan bile yok yatakları yok temizliği yorma kuzum kendini eşinede söle başka yere gitsinler

Back
X