2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar inşallah bu ay hepimizz ama hepimizz bebişlerimize kavusuruz Mogami Mogami benimde bat 2 kasım canım, ama bugun sabahtan beri adet olucakmısım gibi hafif sancı gibi oluyor tam oldum sanıyrum wc ye kosuyorm akıntıymış.. dünden beri baya akıntım var hatta adet oldum saanıyorum.. :(( geliyor heralde kırmızıar

hahah.. :-) düşünemiyorum bile.. ünv. deyken benim bir arkadaşım da 15 gün olurdu :KK57: şok geçirmiştim onu duyunca; sonrada şükür etmiştim.. benim düzensiz ama bir başladımı 7 günü şaşırmaz idi .. eskidenn.. anaammm.. modum düştü birden :(

:-):-) benimde 8 i bulurdu da şimdi 5 :)))

Kızlar inşallah bu ay hepimizz ama hepimizz bebişlerimize kavusuruz Mogami Mogami benimde bat 2 kasım canım, ama bugun sabahtan beri adet olucakmısım gibi hafif sancı gibi oluyor tam oldum sanıyrum wc ye kosuyorm akıntıymış.. dünden beri baya akıntım var hatta adet oldum saanıyorum.. :KK43:( geliyor heralde kırmızıar
hoşgeldin topiğimize...amin inşallah canım...o akıntı olayı bende de oluyor adet sanıyorum sonra zaten geliyor kırmızılar yine de dilerim hamilesindir ne zaman test yapacaksın

hoşgeldin topiğimize...amin inşallah canım...o akıntı olayı bende de oluyor adet sanıyorum sonra zaten geliyor kırmızılar yine de dilerim hamilesindir ne zaman test yapacaksın

hoşbulduk:) test konusunu bilmiyrum sence nası yapsam erken gebelik testi mi alsam diyorum

Back
X