- 25 Nisan 2013
- 11.262
- 9.127
- 448
Bu arada
hanfendi25
neden test yapmıyor hala bilen var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bilgileri paylaştın mı burda ben denk gelemedim kızlarda sormuşlardı....ilişki günlerin belirtilerin ve diğer şeyler işte...anlat bakayımAmin ins canımhala inanamıyorum
havalar cok soguk eve gıdıyorum canlar sonra görüşmek üzere.. hepinizi öptümhmm o vakit bolca dinlen havalar artık böyle dikkat et kendine
sen bilgileri paylaştın mı burda ben denk gelemedim kızlarda sormuşlardı....ilişki günlerin belirtilerin ve diğer şeyler işte...anlat bakayım
sanırım o da sıkıldı test yapmaktanBu aradahanfendi25 neden test yapmıyor hala bilen var mı?
aaaaa anlat diyenin bi yüzü kara anlatmayan arap olsunCevap vermedi bize mogamim küstüm ben ona.
hahah..düşünemiyorum bile.. ünv. deyken benim bir arkadaşım da 15 gün olurdu
şok geçirmiştim onu duyunca; sonrada şükür etmiştim.. benim düzensiz ama bir başladımı 7 günü şaşırmaz idi .. eskidenn.. anaammm.. modum düştü birden
![]()
Evet caniimm..aman o içeride büyüyor dursunne utancam aşk yaşıyoruz bizhem içerideki nasil oldu :):):)
hoşgeldin topiğimize...amin inşallah canım...o akıntı olayı bende de oluyor adet sanıyorum sonra zaten geliyor kırmızılar yine de dilerim hamilesindir ne zaman test yapacaksınKızlar inşallah bu ay hepimizz ama hepimizz bebişlerimize kavusuruzMogami benimde bat 2 kasım canım, ama bugun sabahtan beri adet olucakmısım gibi hafif sancı gibi oluyor tam oldum sanıyrum wc ye kosuyorm akıntıymış.. dünden beri baya akıntım var hatta adet oldum saanıyorum..
( geliyor heralde kırmızıar
benim gibisini nerde bulcak bir yapıp pir yapanlardanım .....töbe töbe allahım sen affet :) jennifer lopez bulur ama jennifer lopet i bulamaz
Kuzuummmm inşaAllah sende hamissindiiir.. mogamiyle inletin ortalığı nasipse... Ne güzel olur :)Bu aradahanfendi25 neden test yapmıyor hala bilen var mı?
hoşgeldin topiğimize...amin inşallah canım...o akıntı olayı bende de oluyor adet sanıyorum sonra zaten geliyor kırmızılar yine de dilerim hamilesindir ne zaman test yapacaksın
Hahaha ne edeyim kız o başka o başkahaha çok doğru anneye bakın şimdiden koydu çocuğu bi kenara
![]()
ama ofisin en rezil anını yarattın ben kahkahayı basmıyım kim bassınnnn allah seniii ilahi sennn
![]()
Kuzuummmm inşaAllah sende hamissindiiir.. mogamiyle inletin ortalığı nasipse... Ne güzel olur :)
Hey masaAllahSlm kızlar Sabahtir hastanedeyim beta sonuc daha yeni çıktı beklediğimden yüksek 11008.88