- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ben ağustosun 15inde öğrenmiştim hamileliğimi ve yazın ortasında üşüyodum dünde işyerinde kabanımla oturdum ama kış olduğundan hamileliğe yoramıyorumEvet canım yaklasıyor ayaklarım buz gıbı evdeyken boyle soguk olmazdı corap ıcerı terlıgı vardı yıne buz gıbıydı sımdı bırde patık gıydım ama buz gıbı hala canım hadı bakalım yıne aynı devam eder ınsallah atesın canım
Canım ben yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip etmiştim12.gün koyulaşmıştı biZde 12.13.15.günler ilişki oldu. Bata 10 gün kala ateş ölçmeye başladım hep 36.9lardaydı hiç ateşim düşmedi. Normalde 36.5lerdedir ateşim hamile olduğumu kalp çarpıntısı ve ateş yüksekliğimden anladım bata 5gün varken idrar testinde öğrendim ama boş gebeliktiCanim bu nasil oluyor ates yukselince yumurta catliyor mu nasil oluyooo :)
Canim dualarimiz seninle korkma benim eltimdede geliyordu kav rengi leke ama ilac verdi doktor simdi qayet iyi mideside cok bulanmiyorKizlar gunaydin bugün doktor kontrolumuz var dua edin bize bu hafta acayip mide bulantim vardi bgn hiç yok bi de pecetede çok azicik kahve leke vardi dua edin nolur inşallah herşey normaldir
Ben ağustosun 15inde öğrenmiştim hamileliğimi ve yazın ortasında üşüyodum dünde işyerinde kabanımla oturdum ama kış olduğundan hamileliğe yoramıyorum
Kızlar ben halen adet olmadm
Kizlar gunaydin bugün doktor kontrolumuz var dua edin bize bu hafta acayip mide bulantim vardi bgn hiç yok bi de pecetede çok azicik kahve leke vardi dua edin nolur inşallah herşey normaldir
evet canım teşekkür ederim.BENDE BİR KİMYASAL YAŞADIM EĞER PIHTILAŞMADAN ŞÜPHELENİYORLARSA TESTLERİN YAPILIR NEDENİ BULUNUR TEDAVİ UYGULANIR SENDE CORASPİN PROGESTAN TARZI TAKVİYELERLE BEBİŞİNE DESTEK SAĞLARSIN VE O SANA SIMSIKI TUTUNUR EN AZINDAN HAMİLE KALIYORSUN DEDİĞİN GİBİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BUNDAN SONRASINDA UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI BİR BEBİŞ NASİP ETSİN BAK ARTIK TÜM ÖNLEMLERİ ALACAKSIN EN AZINDAN
Canim dedim ya bu ay havadan midir nedir hep bi geciktik seninki bebistendir inşallahKızlar hala burdan mı yazışıyorsunuz? Ben adet olmadım sabahta test yaptım şu ovulasyonun yanında çıkanlardan tabikiii negatif. 5 gün gecikmedeyim. Haftasonu da olmaz isem pzts kana gidicem. Çok mutsuzum ilk defa böyle birşey oluyor.
bulamadım ki link atarmısn rica etsem2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler
canım gozun aydın Rabbım hayırla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhh :)merhaba kızlar bende pco var sene de 3 4 kez adet olurdum ve 15 aylık ewliyim benm çocugum zor olur diye düşünürdüm
klomeni 3. kez kullandım bu seferde olmazsa rahim filmi çekilcekti bende klomenle birlikde çörek otu bal karısımı yedim .. doktora gittiğimde 2 yumurtam oluşmmuş 16 mm 14 mm di 2 gün sonra tekrar gel dedi bende bu sefer olsun artık diye 1 kilo incir yedim :) yumurtam 16 mm den 23 mm olmuştu mucize gibi hemde 2 günde doktor hemen çatlatalım dedi sabırsızlıkla bekledim adet sancısı cektim catlatma gününden 13 günü pempemsi kanamalarım oldu adet olcam diye moralım yerle bir oldu 15. gün baktım hiçbişey yok test yaptım negatiftir diye yapmak bile istemedim ama 2 . çizgiyi gördüm hemen doktora gittim ilaçlarında bazen pozitif cıkarrtıgnı soyledi kan tahlılı yaptım çok şükür rabbime hcg 112 çıktı 2 gün sonra 354 çıktı ve
4+4 hamileyim haftaya inşallah keseyi görcem rabbimmm tüm isteyenlere nasıp etsin rabbim hiç ummadığınız anda mutluluğu kalbinize versin pco su olanlar sakın üzülmeyin kafaya taktıkca olmuyor..
canim linki atamiyorum nasil atiyim????????????????/bulamadım ki link atarmısn rica etsem
saol hayatım buldumcanim linki atamiyorum nasil atiyim????????????????/
insallah iyi haberlerini aliriz canim sen stres yapma allahin izniyle hersey guzel olcakKizlar gunaydin bugün doktor kontrolumuz var dua edin bize bu hafta acayip mide bulantim vardi bgn hiç yok bi de pecetede çok azicik kahve leke vardi dua edin nolur inşallah herşey normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?