- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
insallah iyi haberlerini aliriz canim sen stres yapma allahin izniyle hersey guzel olcakKizlar gunaydin bugün doktor kontrolumuz var dua edin bize bu hafta acayip mide bulantim vardi bgn hiç yok bi de pecetede çok azicik kahve leke vardi dua edin nolur inşallah herşey normaldir
mrb hilal.doktora gittim,değerim normalmiş.5 haftalık göründü ultrason da.kesemiş oluşmuş çok şükür.minnakımda ufacık oluşmaya başlamışDeğerlerimiz hemen hemen aynı sen battan sonra 11 gün bu değeri görmüşsün benim bat sonrası 10. gün 10,513 çıktı yarın benimde 12000 bulur değerim Belkide normaldir değerler doktor ne diyecek bakalım durumu banada bildirirsen çok sevinirim.
mrb hilal.doktora gittim,değerim normalmiş.5 haftalık göründü ultrason da.kesemiş oluşmuş çok şükür.minnakımda ufacık oluşmaya başlamışDeğerlerimiz hemen hemen aynı sen battan sonra 11 gün bu değeri görmüşsün benim bat sonrası 10. gün 10,513 çıktı yarın benimde 12000 bulur değerim Belkide normaldir değerler doktor ne diyecek bakalım durumu banada bildirirsen çok sevinirim.
mrb hilal.doktora gittim,değerim normalmiş.5 haftalık göründü ultrason da.kesemiş oluşmuş çok şükür.minnakımda ufacık oluşmaya başlamışiki. Hafta sonra kalp atışları için gel dedi,bakalım onuda duyarsam tam rahatlıycam inşallah
canım benim de var korkma ben akıntı kesilincecnm benimde sarı akıntım olmuştu şuan daha da fazlalaştı bazen korkuyorum desem yeridir aynı adet olmuşum gibi akıyo hissediyorum yani
dün 12000 di, satda27 eylül, ama bat 20 ekimdi.saol canım darısı başınadarısı kalp atışlarını duymaya sat neydi cnm senin bide bhcg kaç çıktı bende çarşamba gidecem kese için en son geçen hafta cuma günü değerim 190,5 çıkmıştı kalp atışlarını daha sonra duyarım herhalde
Kaygılıcım dün doktor kist 4 cm olmuş dedi diğeri de yok dedi ordaki görünen şey küçük yumurtan dedi. Inşallah dediği gibidir gitmiştir birtanesiallahım dermansız dert vermesin gerisini koyver gitsin nenum söylemesi kolay diyeceksin değil biliyorum ama yeterki çözümlü şeyler olsun sonuçlarını yaz bizi merakta bırakma :)
inş. bebiştir canım sıkma canınıKızlar hala burdan mı yazışıyorsunuz? Ben adet olmadım sabahta test yaptım şu ovulasyonun yanında çıkanlardan tabikiii negatif. 5 gün gecikmedeyim. Haftasonu da olmaz isem pzts kana gidicem. Çok mutsuzum ilk defa böyle birşey oluyor.
Tesekkur ederim sekerim dikkat etmeye calisiyorun gelen giden hic bitmiyor cok yoruluyorum aksam 9 da uyumusum sabah 9 da kalktim 12 saat uyumusum hala gozlerim acilmiyor sen nasilsin tatlimKayınvalidene de çok çok geçmiş olsun, çok yorulmuşsundur eminim, sende dikkat et kendine, lazımsın bize :)
Canim bu nasil oluyor ates yukselince yumurta catliyor mu nasil oluyooo :)İnş kuzum senin bat yaklaşıyoo ben yine ateş ölçmeye başladım biliyosun hamileliğimde 36.9dan aşağı düşmemişti
Uzulme ne olur insallah en kisa zamanda miss kokulunu kucağına alacaksin ..Canım ben yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip etmiştim12.gün koyulaşmıştı biZde 12.13.15.günler ilişki oldu. Bata 10 gün kala ateş ölçmeye başladım hep 36.9lardaydı hiç ateşim düşmedi. Normalde 36.5lerdedir ateşim hamile olduğumu kalp çarpıntısı ve ateş yüksekliğimden anladım bata 5gün varken idrar testinde öğrendim ama boş gebelikti
Amin canım hepimiz inşallahCanim bu nasil oluyor ates yukselince yumurta catliyor mu nasil oluyooo :)
Uzulme ne olur insallah en kisa zamanda miss kokulunu kucağına alacaksin ..
aynen oyle canım cok uzdu benı ama baska doktora gıttım sonra o o kadar rahatlattı kı anlatamam myomlarımın bebısıme herhangı bır zararı yokmus rahım duvarı dısındaymıs yepılarıda bozuldugu ıcın buyuyemezlermıs cok rahatladm yanı :)Geçmiş olsun canım.. miyomlarıyla hamile kalan ve devam eden arkadaşım var.. O şekilde doğum yapanları da duymuştum.. Hatta doğumşabirliklte rahimin temizleneceğini falan demişlerdi.. Hamile bir kadına nasıl bu kadar rahat diyebilir ki bunu? Aklım almıyor.. Ama doktorun seni ve daha sonra olacak üzüntünü düşünerek bunu söylediğini varsayarsak... Yok ya, yine de denememesi lazım
gittim gulbikem hiç bir problemde yok :)O kadar da olumsuz konusulmaz ki..Başka bi doktora git canım bakalım o ne diyecek..
gittim gulbikem hiç bir problem yok :)O kadar da olumsuz konusulmaz ki..Başka bi doktora git canım bakalım o ne diyecek..
gittim gulbikem hiç bir problemde yok :)
ederim etmem mııı kaç haftadr ulaşamadm size işyerınde giremiyorum evde de netim yok ancak hafta sonları işte rabbim tez zamanda sizlerede nasıp etsın ınşaALLAH canım benımmÇoookk sevindim canımm benimm sağlıcakla kucagına alırsın inşaAllah..benim içinde dua et olur mu taze annişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?