2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar gunaydin bugün doktor kontrolumuz var dua edin bize bu hafta acayip mide bulantim vardi bgn hiç yok bi de pecetede çok azicik kahve leke vardi dua edin nolur inşallah herşey normaldir
insallah iyi haberlerini aliriz canim sen stres yapma allahin izniyle hersey guzel olcak

mrb hilal.doktora gittim,değerim normalmiş.5 haftalık göründü ultrason da.kesemiş oluşmuş çok şükür.minnakımda ufacık oluşmaya başlamış iki. Hafta sonra kalp atışları için gel dedi,bakalım onuda duyarsam tam rahatlıycam inşallah

mrb hilal.doktora gittim,değerim normalmiş.5 haftalık göründü ultrason da.kesemiş oluşmuş çok şükür.minnakımda ufacık oluşmaya başlamış iki. Hafta sonra kalp atışları için gel dedi,bakalım onuda duyarsam tam rahatlıycam inşallah

darısı kalp atışlarını duymaya sat neydi cnm senin bide bhcg kaç çıktı bende çarşamba gidecem kese için en son geçen hafta cuma günü değerim 190,5 çıkmıştı kalp atışlarını daha sonra duyarım herhalde

cnm benimde sarı akıntım olmuştu şuan daha da fazlalaştı bazen korkuyorum desem yeridir aynı adet olmuşum gibi akıyo hissediyorum yani
canım benim de var korkma ben akıntı kesilince korkuyorum Bi şey mi oldu diye.akıntı hamilelik belirtisi zaten ama,ben doktora sormayı unuttum,sen gidince sorda içimiz rahat etsin bari..
dün 12000 di, satda27 eylül, ama bat 20 ekimdi.saol canım darısı başına

İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
mogamicim doktor dün kistin biri 4 cm olmuş diğeri yok dedi. Küçük görünen birsey var o yumurtan dedi. Bende şaşırdım. Artık kozan a gidince kendi doktoruma gorunurum tekrardan. Inşallah dediği gibidir biri gitmiştir

İnşallah büyümemişlerdir kuzum haber vermeyi unutma
mogamicim doktor dün kistin biri 4 cm olmuş diğeri yok dedi. Küçük görünen birsey var o yumurtan dedi. Bende şaşırdım. Artık kozan a gidince kendi doktoruma gorunurum tekrardan. Inşallah dediği gibidir biri gitmiştir

allahım dermansız dert vermesin gerisini koyver gitsin nenum söylemesi kolay diyeceksin değil biliyorum ama yeterki çözümlü şeyler olsun sonuçlarını yaz bizi merakta bırakma :)
Kaygılıcım dün doktor kist 4 cm olmuş dedi diğeri de yok dedi ordaki görünen şey küçük yumurtan dedi. Inşallah dediği gibidir gitmiştir birtanesi

inş. bebiştir canım sıkma canını

Kayınvalidene de çok çok geçmiş olsun, çok yorulmuşsundur eminim, sende dikkat et kendine, lazımsın bize :)
Tesekkur ederim sekerim dikkat etmeye calisiyorun gelen giden hic bitmiyor cok yoruluyorum aksam 9 da uyumusum sabah 9 da kalktim 12 saat uyumusum hala gozlerim acilmiyor sen nasilsin tatlim

İnş kuzum senin bat yaklaşıyoo ben yine ateş ölçmeye başladım biliyosun hamileliğimde 36.9dan aşağı düşmemişti
Canim bu nasil oluyor ates yukselince yumurta catliyor mu nasil oluyooo :)
Uzulme ne olur insallah en kisa zamanda miss kokulunu kucağına alacaksin ..

aynen oyle canım cok uzdu benı ama baska doktora gıttım sonra o o kadar rahatlattı kı anlatamam myomlarımın bebısıme herhangı bır zararı yokmus rahım duvarı dısındaymıs yepılarıda bozuldugu ıcın buyuyemezlermıs cok rahatladm yanı :)

Çoookk sevindim canımm benimm sağlıcakla kucagına alırsın inşaAllah..benim içinde dua et olur mu taze annişş
ederim etmem mııı kaç haftadr ulaşamadm size işyerınde giremiyorum evde de netim yok ancak hafta sonları işte rabbim tez zamanda sizlerede nasıp etsın ınşaALLAH canım benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…