2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

herkese merhaba bende daha önce bu foruma yazmıştım hamile kalmaya çalışıyordum
sonunda bende hamileyim 4 ay denedim 4.ayda oldu. belirti olarak her ay adetim gelmeden göğüslerde acı baslardı 5 gün
önceden bu sefer yoktu ve kasıkta 2 defa batma hissi oldu bunun dışında başka bir şey olmadı ve adetim 1 gün geçince
test yaptım pozitif.İsteyen herkese allah nasip etsin.

hayırlıı olsun gözün aydın :)

Ben de aylardır kalamadım. Gözümde yaş kalmadı. İsyan etmiyorum gerçi. Olmazsa vardır bunda da hayır diyorum da gözyaşları beni dinlemiyor
canım doğacak okluydu evliliğiydi boşanmasıydı bilmem ne bir sürü iş.. sen gezmene tozmana hür yaşamana bak kafayı takma bu yaşlara bir daha gelemezsin.. insan ömrü ortalama 70 yaş.. 60-65 yaşına kadar sağlıklı dinç. yaşayabilirsin..son 5 yılını huzur evinde geçirsem de olur.. ben boyle düşünüyorum artık..kafanı takma uzaklaş kısmetse olur..olmuyorsa ağlasanda zırlasanda olmuyor

hayırlıı olsun gözün aydın :)
cok teşekkür ederim canım daha cok yeni 4hafta 3 günlük kalp atışını duyana kadar içim rahat etmiyecek cok zor beklemesi
bide kasık ve bel ağrısı var korkuyorum bir şey olacak diye hayırlısı rabbimden

bende de vardı kasık ağrısı hiç birşey olmaz allahın izniyle merak etme canım en fazla 3 haftaya duyarsın kalp atısını

bende de vardı kasık ağrısı hiç birşey olmaz allahın izniyle merak etme canım en fazla 3 haftaya duyarsın kalp atısını
canım ya cok saol içim rahatladı bu benim 2. gebeliğim olacak allah nasip ederse inşallah.Oğlum 6 yaşında insan
unutuyor herşeyi sanki hiç hamilelik geçirmemişim gibi endişeliyim.
doktora nezaman gittin sen?ilk kontrolüne?7.haftada gitmek daha iyi sanki daha öncesinde bir şey görünmüyor değilmi?

sadece keseyi gördük 5 haftalıkken ama bekleyip direk 7 haftalıkken gidip kalp atısınıda duyabılırsın duyamazsan endişelenme bazen 8 9 haftayı bile buluyor

sadece keseyi gördük 5 haftalıkken ama bekleyip direk 7 haftalıkken gidip kalp atısınıda duyabılırsın duyamazsan endişelenme bazen 8 9 haftayı bile buluyor
saol canım.dün hastaneye gittik kan tahlili için adetimden 4 gün geçmişti 276 cıktı.cok ağrım var kasıkta doktor iki gün sonra tekrar yapalım dedi yarın randevu var tekrar alınacak kan.ultrasonda baktı daha görünmez dedi bu değerle.

hadi hayırlısı o zaman değer 1500 olmadan kese görünmez zaten

slm kızlar 4 aylık hamileyim doktorum büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi önceleri hep kızım olursa MİNA koymayı düşünüyodum ama artık mira hira mina bu tarz isimler artik herkezin dilinde çok dolanmaya başladı ve MİNA.yı koymaktan caydım eğer cinsiyetinin kesin olarak kız olduğunu öğrenirsem adını ÖMÜR koymayı düşünüyorum sizce nasıl bi isim bi fikir verin bana ama yinede çok kararsızım sizce MİNA.mı koyim ÖMÜR.mü bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

Masallah canim prensesin geliyormus rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin isim bilemedim canim Mina da guzel Omurde hamilelik nasil geciyor tatlim

Tatlim biz baska topikteyiz 2014 ekim kasim aralik veya 2015 ocak subatta hamile kalmak isteyenler diye basliyor linkini atamadim orda kizlara danisabilirsin isim

Herkese selamlar, bir soru da benden gelsin,

Son regl tarihim 1 kasımdı ve 27 kasımda gelecek olan reglimin ilk günüydü.
26 kasımda peçeteye çok açık pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da regl oldum ama her zamankinden daha azdı yoğunluğu...İkinci gün yani dün, çok az gelip kesildi.Bu sabah baktığımda pedim temizdi fakat peçeteyle sildiğimde sabah, kahverengi akıntı vardı...

Pazartesi-Salı günü test yapacağım ama sizden tahminler rica ediyorum, deneyimleriniz var mı?

Masallah canim prensesin geliyormus rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin isim bilemedim canim Mina da guzel Omurde hamilelik nasil geciyor tatlim
saol cnm benim bayadır girmedim siteye çok şükür iyi gidiyo şimdilik ama iğne tedavisi görüyorum sabah akşam kan sulandırıcı vuruluyorum doktorum doğuma kadar bu iğneleri kullanacağımı söyledi zor oluyo sabah akşam iğne her yerim mosmor oldu ama napalım bebeğim sağlıklı doğsunda ben razıyımelbet geçer bunlar

Tatlim biz baska topikteyiz 2014 ekim kasim aralik veya 2015 ocak subatta hamile kalmak isteyenler diye basliyor linkini atamadim orda kizlara danisabilirsin isim
saol tatlım teşekkür ederim bi ara linki atabilirsen bana iyi olur

Ayy canim benim prensesin icin katlanacaksin saglicakla buyusun minnakin insallah teyzesi sevsin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…