6033.sayfada bebek isdeyen biri linki atmis canim ordan girsaol tatlım teşekkür ederim bi ara linki atabilirsen bana iyi olur
ömür daha güzel hatta bende düşünebilirim :)slm kızlar 4 aylık hamileyim doktorum büyük ihtimalle kızım olacağını söyledi önceleri hep kızım olursa MİNA koymayı düşünüyodum ama artık mira hira mina bu tarz isimler artik herkezin dilinde çok dolanmaya başladı ve MİNA.yı koymaktan caydım eğer cinsiyetinin kesin olarak kız olduğunu öğrenirsem adını ÖMÜR koymayı düşünüyorum sizce nasıl bi isim bi fikir verin bana ama yinede çok kararsızım sizce MİNA.mı koyim ÖMÜR.mü bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
büyük ihtimal gebe degılsın havalardan dolayı reglin düzensizleşmiştir inş bi daha aya bebegın senınle olur :)Herkese selamlar, bir soru da benden gelsin,
Son regl tarihim 1 kasımdı ve 27 kasımda gelecek olan reglimin ilk günüydü.
26 kasımda peçeteye çok açık pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da regl oldum ama her zamankinden daha azdı yoğunluğu...İkinci gün yani dün, çok az gelip kesildi.Bu sabah baktığımda pedim temizdi fakat peçeteyle sildiğimde sabah, kahverengi akıntı vardı...
Pazartesi-Salı günü test yapacağım ama sizden tahminler rica ediyorum, deneyimleriniz var mı?
inş bacım inş çok saol dualarını eksik etme bizdenAyy canim benim prensesin icin katlanacaksin saglicakla buyusun minnakin insallah teyzesi sevsin onu
s.a bende okuyorum canım ilk kez girdim sınava :) sorular nezaman açıkanıyor acabaBen okuyorum canım ama Açıköğretim den
A.s. canım. Tam bilmiyorum sorular ne zamn açıklanıyor ama sonuçlar 15 20 güne açıklanır. Sen ne okuyorsuns.a bende okuyorum canım ilk kez girdim sınava :) sorular nezaman açıkanıyor acaba
canım birkac gundur giremedim ben ilahiyat okuyorup soru cevaplar yayınlandı baktım arapca hariç diğerlerinden geçtim sanırım sen baktın mıA.s. canım. Tam bilmiyorum sorular ne zamn açıklanıyor ama sonuçlar 15 20 güne açıklanır. Sen ne okuyorsun
kaçıncı sınıfYok canim bakmadım. Ben genelde bakmam sorulara. Direkt sonuçlara bakıyorum. Bende ilahiyat okuyorum
Canim burdaki arkadaşların hepsi diğer topiğe geçti. Sende oraya gel.orda sor soracağıni 2014 ekim Kasım aralık ve 2015 ocak Şubat Mart nisan mayısta hamile kalmak isteyenlerYa hamile bayanlar bebeğiniz kaç aylikkrn tekmelemeye başladı benimki beşe girdi ama hala tekmelemiyo sadece bazen bi sağa bi sola gidiyo okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?