2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ömür daha güzel hatta bende düşünebilirim :)

büyük ihtimal gebe degılsın havalardan dolayı reglin düzensizleşmiştir inş bi daha aya bebegın senınle olur :)

KIZLAR DÜN YASİN OKUDUM ÖLMÜŞLERİME VE DEDEME BAĞIŞLADIM ÇOK SIK OKUMADIĞIMDAN DÜZGÜN OKUYAMAM EŞİM BEKLEMEKTEN SIKILMADAN DEDİM İKİNCİYİ DE OKUYAYIM NİYET ETTİM İKİNCİYE Bİ BAŞLADIM HİÇ HATASIZ RESMEN SU GİBİ OKUYORUM SANKİ EZBERE BİLİYORUM Bİ AN KORKTUM DEDİM GÖZLERİMİ KAPASAM SANKİ DEVAMINI GETİRİCEM ÇOK TUHAFTI YARDIM ETTİLER SANKİ :)yasinden sonra dua ederken aklıma A afrodit26 takıldı tüm isimleri saydım onu saymamıştım o an sanki kendini hatırlattı ona da dua ettim ama o işte bi şey var :)

Kızlar günadın...aranızda hormon tahlilini yorumlayacak biri varmıbugün doktora gideceğim ama önce sizden bi fikir almak istedim
tsh 2.565
fsh 5.36
Lh 4.38
e2 36.59
prolaktin 12.26
sizce durumlar nasıl

A.s. canım. Tam bilmiyorum sorular ne zamn açıklanıyor ama sonuçlar 15 20 güne açıklanır. Sen ne okuyorsun
canım birkac gundur giremedim ben ilahiyat okuyorup soru cevaplar yayınlandı baktım arapca hariç diğerlerinden geçtim sanırım sen baktın mı

bu arada arkadaşlar bende test yaptım iki gün öne hamileyim rabbim isteyen herkeze hayırlı zaman da hayırlı vakitde nasip etsin

Yok canim bakmadım. Ben genelde bakmam sorulara. Direkt sonuçlara bakıyorum. Bende ilahiyat okuyorum

Ya hamile bayanlar bebeğiniz kaç aylikkrn tekmelemeye başladı benimki beşe girdi ama hala tekmelemiyo sadece bazen bi sağa bi sola gidiyo okadar

Ya hamile bayanlar bebeğiniz kaç aylikkrn tekmelemeye başladı benimki beşe girdi ama hala tekmelemiyo sadece bazen bi sağa bi sola gidiyo okadar
Canim burdaki arkadaşların hepsi diğer topiğe geçti. Sende oraya gel.orda sor soracağıni 2014 ekim Kasım aralık ve 2015 ocak Şubat Mart nisan mayısta hamile kalmak isteyenler

maşallahhh girmeyeli birsürü hamıle olmusss çok sevındım

Merhaba güzel anneler
Yatakta dönerken inanılmaz sanciyla kaliyorum
Sanciyi ovalayarak geciriyorum
Bebeğe zarar vermekten korkuyorum
Öneriniz vr mi acaba 18+2

kızlar dün bebeğimi gördük bu gün 10 haftalık oldu bi görseniz kolları bacaklarıı kıpır kıpır onu bize veren rabbime şükürler olsun doktor bile maşallah nasıl hareketli dedii

Slm kizlar size bi sorum olacak daha doğrusu hamile bayanlar size bu sorum sizdede çok akıntı varmı yoksa bendemi bi anormallik var diktorum hamilelikte normal diyo ama benim yinede içim rahat etmiyo fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…