2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Slm kizlar size bi sorum olacak daha doğrusu hamile bayanlar size bu sorum sizdede çok akıntı varmı yoksa bendemi bi anormallik var diktorum hamilelikte normal diyo ama benim yinede içim rahat etmiyo fikirlerinizi bekliyorum
canm benm sarı akıntı var doktor normal ilk 3 ay ılac veremiyoruz geçmezse 12 haftadan sonra yazarız dedi

Ben 21 haftalığım bana iki hafta önce gittiğimde bi fitil verdi kullandım ama bi faydasını görmedim yine aynı

Kizlar saat 3 te ovu testini tekrarladim silinmis
bu arada kizlar dun iliskiden sonra resmen kasiklarmda biseyler oldugunu hissediyordum hayirlisi bu arada bugunde iliski olsun mu:oops:
Canm bebeğin hayırlı olsun ilişkiden sonra kasiklarimda ağrı başladı sol özellikle sagdada oluyo

Bu ay yum gününde eşime kendimi tepe üstü silkeletip bacaklarımı havaya dikicem :)))) denemediğim kalmadı bua eksik kalmasın :KK53: faydası olurmu kızlar
ben hiç kalkmadan uyuyordum canım. sabahları duş alırdım. iki seferde öyle tuttu. aklında olsun :KK49:

Slm kizlar size bi sorum olacak daha doğrusu hamile bayanlar size bu sorum sizdede çok akıntı varmı yoksa bendemi bi anormallik var diktorum hamilelikte normal diyo ama benim yinede içim rahat etmiyo fikirlerinizi bekliyorum
bende de var bayağı akıntı ama bu ara azaldı gibi. Doktorum normal herkeste olur rahmi ve vajinayı korur dedi. beyaz olduğu sürece sorun yok yani

Kızlar sizin cevaplarınızın altında bebeğiniz hakkında bilgi veriliyor Bebeğin doğacağı muhtemel tarih yazıyor nasıl yaptınız onu ben 22 haftalık gebeyim bende istiyorum bilgiler çıksın

Hayirli gunler kizlar ben heycanla bati bekliyorum biraz da usuttum galiba :) bata dort gun kaldi hayirli haberlerimi insallah vermek nasip olur allahim umitlerimi bosa cikarmaz insallah hamis arkadaslar duaniza ihtiyacim var allahim hayirli kilmistir insallahh sizde benim duamda ve kalbimdesiniz rabbimiz tumm idteyenlere nasip etdin insallah

Hayirli gunler kizlar ben heycanla bati bekliyorum biraz da usuttum galiba :) bata dort gun kaldi hayirli haberlerimi insallah vermek nasip olur allahim umitlerimi bosa cikarmaz insallah hamis arkadaslar duaniza ihtiyacim var allahim hayirli kilmistir insallahh sizde benim duamda ve kalbimdesiniz rabbimiz tumm idteyenlere nasip etdin insallah
InsaAllah gelmistir bebisin:21:

ben hiç kalkmadan uyuyordum canım. sabahları duş alırdım. iki seferde öyle tuttu. aklında olsun :KK49:

Bende hiç kalkmıyorum sabah duşa kadar. Hatta ilişki sırasında olmadıysa sonrasında mutlaka orgazm olmaya çalışıyorum biraz açık oldu ama Kusura bakmayın :( ne duysam deniyorum inş bana da nasip olur. .

Bende hiç kalkmıyorum sabah duşa kadar. Hatta ilişki sırasında olmadıysa sonrasında mutlaka orgazm olmaya çalışıyorum biraz açık oldu ama Kusura bakmayın :KK43: ne duysam deniyorum inş bana da nasip olur. .
Ilişkide organzm olmak Şart değilki hamile kalmak için eğer öyle olsaydı tecavüze uğramış kadınlar hamile kalamazdı

Bende hiç kalkmıyorum sabah duşa kadar. Hatta ilişki sırasında olmadıysa sonrasında mutlaka orgazm olmaya çalışıyorum biraz açık oldu ama Kusura bakmayın :KK43: ne duysam deniyorum inş bana da nasip olur. .
inşallah canım en kısa sürede kavuşursun ama şunuda aklından çıkarma doğum zamanlarımız önceden belirlenmiştir yani bebeğin gelmek için o günüde bekliyor olabilir. stres yapma, dua et her şey kendiliğinden gerçekleşecektir. sen elinden geleni yaptıktan sonra endişelenme bence.

millet nerdesiniz yahu benim nette sıkıntı var sizler nerdesinizzzzz

Kızlar ben 22hafylk gebeyim Bebeğin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum bugün Dr gidicem acaba erken doğum riskimi var,birkaç gündür stresliyim ondan olurmuki yoksa psikolojikte olabilir ilk oğlum 34hafta doğmuştu inşallah Buda erken doğmaz çok korkuyorum benim durumumda olan varmı?

Kızlar ben 22hafylk gebeyim Bebeğin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum bugün Dr gidicem acaba erken doğum riskimi var,birkaç gündür stresliyim ondan olurmuki yoksa psikolojikte olabilir ilk oğlum 34hafta doğmuştu inşallah Buda erken doğmaz çok korkuyorum benim durumumda olan varmı?
Canim cok normal uzan dinlen bu haftamda bile cok yoruldugumda kasiklarimda hissedebiliyorum

Back
X