2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar hamileyim galiba :):anneadayı::nazar::nazar: ilki ovu testim diğerleri gebelik testim. Pkolu olduğumdan çok korktum artık tedaviz olmayacak heralde derken ve söktürücü içmek üzereyken mucize oldu. regl gününden bir gün sonra hcg 458. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. isteyen herkese nasip olsun arkadaşlarım pes etmek yok bana 13. Ayımda nasip oldu

Eklentiler

• 20150226_121744.webp
    20150226_121744.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 20150225_084211-1.webp
    20150225_084211-1.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150226_121736.webp
    20150226_121736.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar hamileyim galiba :):anneadayı::nazar::nazar: ilki ovu testim diğerleri gebelik testim. Pkolu olduğumdan çok korktum artık tedaviz olmayacak heralde derken ve söktürücü içmek üzereyken mucize oldu. regl gününden bir gün sonra hcg 458. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. isteyen herkese nasip olsun arkadaşlarım pes etmek yok bana 13. Ayımda nasip oldu
canım tebrikler gözünaydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... yalnız bu topikte kimse yok bütün kızlar diğer topikte bilgin olsun

Hayırlı olsun canım cok sevindim. Benimde on üçüncu ayim inşallah bende güzel haber alirim :)

kızlar şükürler olsun bende 7+2 haftalık hamileyim. ALLAH olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın inş. hepiniz için dua ediyorum en yakın zamanda sizlerinde haberlerini alalım

Arkadaşlar banada yardım edin ben 4 senedir bebek istiyorum bi kere düşük yaptım.
adetim 8 gün geçti. Ağzımda tuhaf bir tat ve tabaka oluştu. Midem çok hassaslaştı ve yorgunluk hissim çok fazla. Birde sağ kasığımda ağrı var. Bebiş var demek istwmiyorum. çünkü sürekli hüsrana uğruyorum... cvp verirseniz sevinirim.

Slm kizlar size bisey soracam.lutfen bana fikir verin ben 36+3 hamileyim 8 mayısta doktor beni doğuma alacak yani 37+4 de doğum yapacam bebeğin kalp atışları düzensiz atıyomuş daha fazla riske girmeye gerek yok dedi çünki benim daha öncede iki tane karnimda öldüğü için doktor tedirgin oldu bende öyleyim ama benim en çok kafamı karıştıran bebeğimin kilosu henüz 2.500 kilo doktor zayıf kalmış karnın daha fazlada aldırmıyo dedi çok korkuyorum 2.500 çokmu küçük olur bi sorun olurmu acaba bana bi akıl verin

Slm kizlar size bisey soracam.lutfen bana fikir verin ben 36+3 hamileyim 8 mayısta doktor beni doğuma alacak yani 37+4 de doğum yapacam bebeğin kalp atışları düzensiz atıyomuş daha fazla riske girmeye gerek yok dedi çünki benim daha öncede iki tane karnimda öldüğü için doktor tedirgin oldu bende öyleyim ama benim en çok kafamı karıştıran bebeğimin kilosu henüz 2.500 kilo doktor zayıf kalmış karnın daha fazlada aldırmıyo dedi çok korkuyorum 2.500 çokmu küçük olur bi sorun olurmu acaba bana bi akıl verin
Canım korkma bence kilosu iyi görümcemin coçuğuda 2.400 kilo doğmuştu takma kafana normal bence

canım hiç kilosunu kafana takma 2200 gram doğdu kuzenimin çocuğu.hiç takma kafana büyür kilo alır doğduktan sonra.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar öncelikle anne adaylarını tebrik ederim :) allah olmayanlara da nasip eder inşallah sizlere bişey sorcam bu ay adetm hayaımda ilk defa 4 gün gecikti hormon testi yaptırcam kist vb problem var mı diye fakat bugun adetimn 4, günü fsh falan yaptırblr myım?

Slm kızlar ben bugun yumurtlama testi yaptım adetime 4 gün kaldı çift çizgi çıktı bu ne demek
Tebrikler hamilesin :):):) rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Back
X