Zaten hep yatıyorum sadece namaz kılıyorum oturduğum yerde ama son 15 gündür yaşadıklarımın stresi biliyorum o Yüzden aşağı indi bebeğimCanim cok normal uzan dinlen bu haftamda bile cok yoruldugumda kasiklarimda hissedebiliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hep yatıyorum sadece namaz kılıyorum oturduğum yerde ama son 15 gündür yaşadıklarımın stresi biliyorum o Yüzden aşağı indi bebeğimCanim cok normal uzan dinlen bu haftamda bile cok yoruldugumda kasiklarimda hissedebiliyorum
Tabi ki şart değil ama yardımcı olduğunu duymuştum belki işe yarar diye söylemiştimIlişkide organzm olmak Şart değilki hamile kalmak için eğer öyle olsaydı tecavüze uğramış kadınlar hamile kalamazdı
canım tebrikler gözünaydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... yalnız bu topikte kimse yok bütün kızlar diğer topikte bilgin olsunKızlar hamileyim galiba :)ilki ovu testim diğerleri gebelik testim. Pkolu olduğumdan çok korktum artık tedaviz olmayacak heralde derken ve söktürücü içmek üzereyken mucize oldu. regl gününden bir gün sonra hcg 458. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. isteyen herkese nasip olsun arkadaşlarım pes etmek yok bana 13. Ayımda nasip oldu
canım tebrikler gözünaydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... yalnız bu topikte kimse yok bütün kızlar diğer topikte bilgin olsun
Hayırlı olsun canım cok sevindim. Benimde on üçüncu ayim inşallah bende güzel haber alirim :)Kızlar hamileyim galiba :)ilki ovu testim diğerleri gebelik testim. Pkolu olduğumdan çok korktum artık tedaviz olmayacak heralde derken ve söktürücü içmek üzereyken mucize oldu. regl gününden bir gün sonra hcg 458. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. isteyen herkese nasip olsun arkadaşlarım pes etmek yok bana 13. Ayımda nasip oldu
Canım korkma bence kilosu iyi görümcemin coçuğuda 2.400 kilo doğmuştu takma kafana normal benceSlm kizlar size bisey soracam.lutfen bana fikir verin ben 36+3 hamileyim 8 mayısta doktor beni doğuma alacak yani 37+4 de doğum yapacam bebeğin kalp atışları düzensiz atıyomuş daha fazla riske girmeye gerek yok dedi çünki benim daha öncede iki tane karnimda öldüğü için doktor tedirgin oldu bende öyleyim ama benim en çok kafamı karıştıran bebeğimin kilosu henüz 2.500 kilo doktor zayıf kalmış karnın daha fazlada aldırmıyo dedi çok korkuyorum 2.500 çokmu küçük olur bi sorun olurmu acaba bana bi akıl verin
Slm kizlar size bisey soracam.lutfen bana fikir verin ben 36+3 hamileyim 8 mayısta doktor beni doğuma alacak yani 37+4 de doğum yapacam bebeğin kalp atışları düzensiz atıyomuş daha fazla riske girmeye gerek yok dedi çünki benim daha öncede iki tane karnimda öldüğü için doktor tedirgin oldu bende öyleyim ama benim en çok kafamı karıştıran bebeğimin kilosu henüz 2.500 kilo doktor zayıf kalmış karnın daha fazlada aldırmıyo dedi çok korkuyorum 2.500 çokmu küçük olur bi sorun olurmu acaba bana bi akıl verin
Tebrikler hamilesin :):):) rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahSlm kızlar ben bugun yumurtlama testi yaptım adetime 4 gün kaldı çift çizgi çıktı bu ne demek
evett ikiside belirginse pozitiffOvulasyon testinden hamilelik belli oluyor mu?
bat ından 10-18. günler evet yumurtlama eğer adetine bi kac gun kaldıysa hamilesnIkiside pozitif olursa yumurtlama gunü olmuyor mu ?