canım silik çizgi negatif demekmiş yani c deki gibi koyu olmalı ayrıca vücutta lh her zaman vardır ama yumurtlamada birden yükselir ve çizgi de koyulaşır sonrada birden düşer, akıntı ise bazı kadınlarda adete kadar olabiliyormuş yine de aklına kalmasın bi çalışma yap
Tamam canım degerlendirecem sağol :) daha önce hiç çizgi yoktu da acaba dedim :)
kızlarrrrr ben geldim ya uzun zamandır giremiyorum çok üzüldüm sizlerden haber alamadıgım için kimler hamile hemen haberleri alayım.geçmişi okuyacak vaktim yokta
Canım çok sevindim tekrar dönmene bi sıkıntı yoktur inşallah neden bu kadar süre giremedin
hayatm evde internet yok abimlerden baglanıyorum onlara ne zaman gelirsem malesef bundan sonra netim yokkimler hamile mogamicim
hımm eskilerden kimse yok ama yaaabeni de ekle listeye ikinci deneme 3 haftalık hamişim :) daha doktora gitmedim ama haftaya bi kan daha vericem beta hcg degerim 12 :)
o zaman seni uyandıracak bir haber üzüm galiba bennnnn hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmm .kan testin yaptım 131 çıktı sonucum bugün adet günümdü değer normal mi sizce ay inanamıyorum sonucu almaya giderken kalbim yerinden çıkacak gibi atıyord u.sonra sonucu aldıktan sonra pozitifse şükür namazı kılacağım diyordum hemen hastahanenin mescidinde abdest aldım 2 rekat şükür namazı kıldım üstüme bi hal çöktü sanki o heyecanı ben yaşamadım gibi normalim şu an.eve gidip eşime süpriz yapacağım inş okuldan çıkıp
Oooooooo masallah....hımm eskilerden kimse yok ama yaaabeni de ekle listeye ikinci deneme 3 haftalık hamişim :) daha doktora gitmedim ama haftaya bi kan daha vericem beta hcg degerim 12 :)
Çok güzel olmuş canım grafiğin yükselişi ayrı bir güzel tabi inşallah böyle devam eder.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyy valla acıldı ıyı tabıkıde deger benım adet gunumde 56 ıdı deger ayy canım gozun aydın cok sevındım hayırlı olsunnn allah tamamına erdırsınbebısımız gelıyo oleyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?