Benimde geçti canım belirti için kendimi dinliyorum resmen. Yumurtlamadan 6 gün sonra mı rahime yerleşip hcg yi artırıyordu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrrr hamileyimmmm😀😀😀😀😀beta hcg 365,2 ciktti,soktayim inanamiyorum hala bu kadar cabuk beklemiyordum,salak gibiyimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim tebrikler :) salak gibi olan biri varsa digeri de benim bugun:) sonucum 131 hala inanamiyorum adet gunumde yaptirdim sen gecikmis mi idin degerin yuksek çıkmış. Ay Rabbim saglicakla bebislerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin ve isteyen tum arkadaslara cuma gununun hurmetine nasip etsın
6 ila 10 gün arası değişiyor yerleşmesi canım sonra zıplıyo hcg
Ayy zıplasın inşallah aynı bizim bat dimi 16-18 Haziran gibi benim
Aynı evet benim ki 17 si inşallah bizde güzel haberler veririz
bu topicte neden kimse bana cevap vermiyo? Herkes tanıdıklarıyla konuşuyor...
Ne sormustun canim ? Ben kimseyi tanimiyorum valla burda bildigim.kadariyla :)
Ne sormustun canim ? Ben kimseyi tanimiyorum valla burda bildigim.kadariyla :)
herkes geçmişi okuyo elbette ama benim yazdıklarım hep es geçiliyo ki bi kelam eden olmuyo daha doğrusu nadir oluyo...neyse tatlım boşver..
slm kızlar :)
mübarek cuma yine bna hayırlara vesile oldu kızlar
özel tıp merkzine kan vermeye gttm beta değermin yükselişini bakmk için orda hemişre ultrasynla bakalım keseye dedi belki bellidr hemşirenin önerisiyle gittm doktr baktı şükür kesem var hatta sat göre 5 + 1 iken ultrasyona göre 6 +1 çıktı.
Hepminize çok teşekkür ederim Allahim butun steynlere nasip eder inşallah.pazar gunu tekrar kan tahlili yaptircam d3gerin 2 ye katlanmasi gerekiyormus,inşallah katlanir kizlar
fapoze tazegelinn tebrik ederim canlarrrrrr hayırlı uğurlu olsun bebişlerinizz
ne güzel yaa bakalım benim durumum ne olacak ama ümidimi yitiriyorum sanki ben silik çizgi bile görmedim
olsaydı görürdüm dimi batım 1 gün geçti en son dün sabah yaptım negatifti
o zaman seni uyandıracak bir haber üzüm galiba bennnnn hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmm .kan testin yaptım 131 çıktı sonucum bugün adet günümdü değer normal mi sizce ay inanamıyorum sonucu almaya giderken kalbim yerinden çıkacak gibi atıyord u.sonra sonucu aldıktan sonra pozitifse şükür namazı kılacağım diyordum hemen hastahanenin mescidinde abdest aldım 2 rekat şükür namazı kıldım üstüme bi hal çöktü sanki o heyecanı ben yaşamadım gibi normalim şu an.eve gidip eşime süpriz yapacağım inş okuldan çıkıp
Kizlarrrr hamileyimmmm😀😀😀😀😀beta hcg 365,2 ciktti,soktayim inanamiyorum hala bu kadar cabuk beklemiyordum,salak gibiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?