kimseden güzel haber alamıyoruz bu ay topiğmz güzel gecmıyooo bende kendımden hiç ümtli değilim nedense
kimseden güzel haber alamıyoruz bu ay topiğmz güzel gecmıyooo bende kendımden hiç ümtli değilim nedense
Simdi gözüm korktu ama yine de yazicam ben yeniyim bu ay 2. denemem BAT 16 Temmuz beni de araniza alir misiniz
Hadi ya neden canıminşalah Ramazan Bereketiyle temmuzda açığı kapatırız canım :)
Simdi gözüm korktu ama yine de yazicam ben yeniyim bu ay 2. denemem BAT 16 Temmuz beni de araniza alir misiniz
hoşgeldin canım benimde 2 denemem olacak bat 16 temmuz senınle aynıyız yanlız değilsin :)
yaa ne bileym sivlcem de cıktı 10 gun var batıma
hosgeldın cnım inş mubarek ay güzel gecıcek hayırlı olsun bakalım benm 3.deneme
yaa ne bileym sivlcem de cıktı 10 gun var batıma
hosgeldın cnım inş mubarek ay güzel gecıcek hayırlı olsun bakalım benm 3.deneme
Cok tesekkür ederim sagolun ya esimin cani sikilmasin diye ona da diyemiyorum
off offff beklemek çok sıkıcı adetim bugün ama gelmedi daha :) suratımdaki sivilceler geçmek bilmedi gögüslerimin şişliği acısı geçmiyo ya hasta olim yada güzel bi haber alim Allahım Yarebbim Nolur nolurr
Cok tesekkür ederim ya insan en yakinlarina bile söyleyemiyor bagirmak geliyor icimdensen duydun sesimi burda sagol
off offff beklemek çok sıkıcı adetim bugün ama gelmedi daha :) suratımdaki sivilceler geçmek bilmedi gögüslerimin şişliği acısı geçmiyo ya hasta olim yada güzel bi haber alim Allahım Yarebbim Nolur nolurr
Hanimlar ben ates ölcme topiginin 1-2 yil önceki sayfalarini okudum hep buranin gecmisini henüz okumadim ates takibi veya FF kullaniyor musunuz yada ovulasyon testi?
Ben ateş takibi yapıyorum canım.
daha cok yenı aslında canım ama inşan sıkılıyo bide etrafta bi suru hamıle göruyorum herkese kacıncı denemede tuttu dıye sorasım gelıyo :):):)
insallah canım ya adet ol ya da bebıs olsun :)test yapsana
Test yaptınmı canım hadı hayırlı haber beklıyoruz bebıs gelsın
kaç gün gecikti reglin tatlımmmcanım heveslenmek istemiyorum moralim bozulmasın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?