2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kimseden güzel haber alamıyoruz bu ay topiğmz güzel gecmıyooo bende kendımden hiç ümtli değilim nedense

Hadi ya neden canım inşalah Ramazan Bereketiyle temmuzda açığı kapatırız canım :)

yaa ne bileym sivlcem de cıktı 10 gun var batıma
Simdi gözüm korktu ama yine de yazicam ben yeniyim bu ay 2. denemem BAT 16 Temmuz beni de araniza alir misiniz

hosgeldın cnım inş mubarek ay güzel gecıcek hayırlı olsun bakalım benm 3.deneme

off offff beklemek çok sıkıcı adetim bugün ama gelmedi daha :) suratımdaki sivilceler geçmek bilmedi gögüslerimin şişliği acısı geçmiyo ya hasta olim yada güzel bi haber alim Allahım Yarebbim Nolur nolurr

havvayunus mol gebelik patoloji ile mi çikti.benimde içerdeki seyler temizlendi polip vardi oda vakumlandi.kdogumhanye doktor bi girdi deli gibi agliyorum sina girdim bi uyandim deli gibi agliyoru.paatolojide temiiz çikar.pazartesi de beta hcg var ins oda duser kurtulurum

Hanimlar ben ates ölcme topiginin 1-2 yil önceki sayfalarini okudum hep buranin gecmisini henüz okumadim ates takibi veya FF kullaniyor musunuz yada ovulasyon testi?

Cok tesekkür ederim sagolun ya esimin cani sikilmasin diye ona da diyemiyorum

daha cok yenı aslında canım ama inşan sıkılıyo bide etrafta bi suru hamıle göruyorum herkese kacıncı denemede tuttu dıye sorasım gelıyo :):):)

insallah canım ya adet ol ya da bebıs olsun :)test yapsana

Test yaptınmı canım hadı hayırlı haber beklıyoruz bebıs gelsın

Ben ateş takibi yapıyorum canım.

Cok sevindim ben üsttekilerin hepsini yapiyorum biraz günler gecsin güzel yorumlariniz icin buraya koyucam tablomu gercekten cok bilimsel ve adetimin ilk günü atesim hemen düsüyor. Yalniz ilk denememde nisan ayinda normalde 28 gün olan siklusum 31. gününde pembe renkli akinti geldi ve sonra 2 gün kahverengi pütürlü tabi ben kimyasalden süphelendim FF yalniz gecen ay yanlis yere cizgi cekti bu gecikmeden dolayi kafam karisti

canım heveslenmek istemiyorum moralim bozulmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…