2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ama ben niye yokum aglarim ama
BAT 16 Temmuz :)

Son düzenleme:
Hanimlar ben ates ölcme topiginin 1-2 yil önceki sayfalarini okudum hep buranin gecmisini henüz okumadim ates takibi veya FF kullaniyor musunuz yada ovulasyon testi?
Ben ff kullanıyorum ama ateş ölçme stres yapıyo biraz oldu olmadı derken :/

Yapmayinca da insanin umutlari kocaman oluyo belirtiler basliyo :18:gerci adet olsam bile acab üstüne mi gördüm diyorum negatif ciksa test bozuk herhalde diye yine de sen bilirsin canim

olmazsam pazartesine kadar beklicem canım umutlanmıyorum artık çünkü hüsrana uğruyorum sonra hayırlısı Rabbim vereceği zamanı biliyodur

olmazsam pazartesine kadar beklicem canım umutlanmıyorum artık çünkü hüsrana uğruyorum sonra hayırlısı Rabbim vereceği zamanı biliyodur

Tebrik ederim canım seni iyi bekleyebileceksin pazartesiye ben bekleyemıyorum :)

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4f5623">My Ovulation Chart</a>

bu FF karti nasil kopyalaniyordu buraya bilen varmi

Son düzenleme:
FF güzel gercekten yani yalniz adet olunca geriye dönüp baktigimda haaaa! diyorum burda bu olmus surda su olmus

Evet o açıdan güzel :) mesela verimli günlerde kaç kez çalışma olmuş görüyosun. Ama ben stres yapmamak için genelde 20. Günden sonra falan ölçüyorum düzenli olarak çünkü 20. Günden sonra yumurtlama oluyo genelde. Senin kaçıncı denemen canım? :)

Benim bu ay 3. ayim ama 5 yillik evliyim esim yurtdisindaydi yaklasik 2 yil ayri kaldik simdi ben de yanina geldim daha yeni toparlanip denemelere basladik tohuma kacmadan insallah

dayanmak qüç canım çok haklısın bende o yüzden p.tesine kadar beklicem kasıklarım ağrıyo olacam kesinde işte ümitleri yitirmeyelim :)

Sen kendini daha iyi bilirsin tabide belli olmaz canım sen öyle olacam deme yinede :)

Benim bu ay 3. ayim ama 5 yillik evliyim esim yurtdisindaydi yaklasik 2 yil ayri kaldik simdi ben de yanina geldim daha yeni toparlanip denemelere basladik tohuma kacmadan insallah

Benim de 3. Ayım inş hayırlısıyla bize de nasip olur bebeklerimizi kucağımıza alırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…