2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dur daha geri sayma belki 2. bi yumoşun olur onu da boş bırakma çalışmaya devam

Aboww ikimizmi amanınn canım bu aralar memleketteyim ev falan tasivam yapamayiz sanirim heheh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba tatlım yazını gördüm cevaplamak istedim. Yumurtlama gerçekleşmese çatlatma iğnesi vermezler bebeğim. İyide olgunlaşmış maşallah İnşallah bebişin gelir arkadaşım

Merhaba tatlım yazını gördüm cevaplamak istedim. Yumurtlama gerçekleşmese çatlatma iğnesi vermezler bebeğim. İyide olgunlaşmış maşallah İnşallah bebişin gelir arkadaşım

canım ama progestetonum 0,75 cıktıyani yumurtlama olmamıs sanırım o eski catlamamıs yumurtam gecen ay 15mm de kalmıstı.o sanırımyani bu ayda ümidim yok gülüm.teste cıkardı yumurtlama olsa.insallah cümlemize canım

Öyle mi oluyor bitanem? Bende doktorlar 18-20 mm diyince oluştuğunu sanıyodum :26:

bnde bişi sormak istyorm 18 hzrnda 3 yumurtam oluşmş, biri 23 mm ikisi 17 mm dedi dr iğne yaptı. bugün iğneden sonra 5.gün olmasına rağmen kasığımda batma ve ağrılar oluyo ara ara ovulasyn testi dün hala koyuydu bgn biraz açık renk çıktı sizce yumurtlama devam ediyomudur bitmiş midir bide farklı boyutta yumurta ya küçükler daha geç mi çatlar ki hepsi birden mi

canım benimde bugün catlatma iğnesinde 6.günün hala koyu cıkıyor cizgi 10 günde anca geciyormus etkisi.o agrılar hala devam ediyor dün bel agrımdan yatamadım

O batmalar yumurtlama yüzünden oluyor canım. Her 3üde çatlıyabilir.Yumurtalar zaten gelişmiş canım iğneden sonra gelişmeye devam etmez iğne onu çatlatmaya yarar. Bugünleri değerlendir. Zaten iğneden sonra 15 gün sayacaksın ve gebelik testi yapacaksın inşallah bebeğine kavuşursun canım.

canım benimde bugün catlatma iğnesinde 6.günün hala koyu cıkıyor cizgi 10 günde anca geciyormus etkisi.o agrılar hala devam ediyor dün bel agrımdan yatamadım

dr zaten 26sına kdr ilişki gün aşırı dedi bnm çizgi bugün biras açıldı ama batma ağrı olunca yumurtlama dvm ediyo mudur merak ettm yaa

dr 26sına kdr ilişki dedi zaten cnm 27sinde progestn kullanmaya başlıcm 3 temmuzda da gel kontrole dedi inş hayırlısı ise tutar yumrtalar

yani batma olduğuna göre yumurtalar hala canlı olabilr mi ki::)))

Son düzenleme:
dr 26sına kdr ilişki dedi zaten cnm 27sinde progestn kullanmaya başlıcm 3 temmuzda da gel kontrole dedi inş hayırlısı ise tutar yumrtalar

yani batma olduğuna göre yumurtalar hala canlı olabilr mi ki::)))
Hayırlısı olsun canım kaç yıldır evlisin? Probleminiz ne canım?

Hayırlısı olsun canım kaç yıldır evlisin? Probleminiz ne canım?

cnm 11 aylık evliyiz aslında çok yeni ama 7 yıldır birlikteyz o yüzden olsn istiyorz aslında eşimin sperm sayısı ml de 25 mlyn çıktı ilk dr hemen asılama dedi baska dr gittik o normal dedi, bnmde yumurtlamada bi sorun yoktu hatta dr hemen hamile kalırsn bile demişti ama gectiğimz ay yumrta az gelişmiş diye bizde istiyorz deyince dr klomen verdi bu ay böle oldu bakalm hayırlısı yani pek bi problm görünmüyo ama 5 aydr olumsz

Hakkınızda hayırlısı canım. Valla o kadar kolay görünüyor ki çocuk yapmak ama ha diyincede olmuyor işte Ben 4 yıla girecem halen beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…