Hakkınızda hayırlısı canım. Valla o kadar kolay görünüyor ki çocuk yapmak ama ha diyincede olmuyor işteBen 4 yıla girecem halen beklemedeyim
Eşimin değerleri normal canım bende de pko ile gelen yumurta tembelliği varALLAH yardımcımız olsn cnm inş olur en kısa zmnda sizin neyiniz var peki ndn olmuyomş
Eşimin değerleri normal canım bende de pko ile gelen yumurta tembelliği var
Evet canım 1 aşılama, 1 tüp denedik sonuç olumsuz canımhmm aşılama tüp filan denedinz mi cnm
Evet canım 1 aşılama, 1 tüp denedik sonuç olumsuz canım
Ay ne güzelcnm hayırlısı olsn annemlerin sokağında bi komsunun 15 yıla yakın olmadı şimdi biri kız biri erkek olmak üzerer ikizleri oldu kendimin olmus kdr sevindm o kadına inş tez zmnda olur bizlernde
Canım ama iğneden 15 gün sonra adet olunuyor kız valla blki senin yerleşme kanamasıdır canım inşallahta öyledir
dr zaten 26sına kdr ilişki gün aşırı dedi bnm çizgi bugün biras açıldı ama batma ağrı olunca yumurtlama dvm ediyo mudur merak ettm yaa
Benimde bat geçeli 7 gün oldu beklemedeyim canımAhhh keske gulum ama sanmiyom simdi gecti hala bel agrim devam ediyor.oda ilactan.ben o cycloyu icmistim ya gulum ondan erken adet olabilirim:-(hayirlisi olsun datlim.sen neler yapiyosun
Geldi malesef canim adet oldum.bu ay da kismet olmadi. Nasip degilmis...
Tebrik ederim seni canım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kan sonucumu aradım öqrendim kadın 103.27 dedi kapattı arıyorum açan yok ne demek oluyo bu bilen varmı ?
Tebrik ederim canım sağ saim kucağına alırsın inşallah
canımmm
tebrik ederim seni bende 102,4 le öğrendim hamile olduğumu
hadi bakalım bekleyelim beraber bebişleri
İnşallah canim birazdan hastaneye gidiyorum yine kan verecem son durum neyse bakacak doktor inşallah iyi olur herşey :) bebislerimizi saglicakla aliriz ins
aminn Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Amin inşallah sizleri böyle görünce ben daha çok hevesleniyor istiyorum sizin bu mutulgunuzu gördükçe bende yaşamak istiyorum bu mutuluğu :)
inşallah Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?