Amin canım bizimde 3 ayımız bitti canım inşallah bakalım kısmet biz üstümüze düşün çalışmaları yerine getirelim gerisi Allah'a kalmış ama işallah bu ay o güzel haberi bende alır ve hamişim derim szilere :)
inşallah olur canım inanıyorum ben buna :)
Eki Görüntüle 1171839
iyi akşamlar kızlar tabloya gore 30 unde regl olcam. bugun kahverengı akıntım basladı. ama atesım dusmedı:44:nıye ole oldu kı
Kızlar ovulasyon testi alacam. Marka onerirmisiniz bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar size bir sorum olacak yumurta çatlarken kasık sancınız oluyormu dayanılmaz şekilde ilk defa bende böyle oldu daha önce hafif oluyordu bu normalmidir sizce
canım ben laboquick kullanıyorum gerçi şimdilik koyu çizgi daha göremedim ama fiyat olarak uygun
Topiğimize hoşgeldin canım Rabbim gönlüne göre versin hangi hapı kullanıyorsun ben bırakalı 4 ay olacak ve düzenim hiç bozulmadı 1 yıl kullanmama rağmen
canım benim 3 gündür hafif kasık ağrım var yumurtlama günlerindeyim ama çatlar mı çatlamaz mı onu ov. testi gösterecek
hım anladım canım 25inde dr gitmiştim sağ tarafımdaki yumurta gelişmiş 3 4 güne çatlar demişti sanırım dün çatladı akıntı bide sağ kasığımda şiddetli kasık ağrısı oldu inşallah hepimiz hamiş oluruz
canım dördüncü ayda gittim klomen verdi adetin 5 günü başladım 9.cu gün bitti biittikten 3 gün sonra kontrole çağırdı yumurtaya baktı 3 4 güne çatlar dedi çatlama olup olmadığına bakmasını istedim gerek yokmuş düzenli adet gördüğüm için çatlayacaktır dediCanım kaç aydan sonra doktora gittin bende düşünüyorum doktoruma yumurta takibi yaptırmayı ama daha 3. deneme olduğundan en azından eylüldeki kontrolüme kadar bekleyeyim mi karar veremedim
Canım kaç aydan sonra doktora gittin bende düşünüyorum doktoruma yumurta takibi yaptırmayı ama daha 3. deneme olduğundan en azından eylüldeki kontrolüme kadar bekleyeyim mi karar veremedim
canım dördüncü ayda gittim klomen verdi adetin 5 günü başladım 9.cu gün bitti biittikten 3 gün sonra kontrole çağırdı yumurtaya baktı 3 4 güne çatlar dedi çatlama olup olmadığına bakmasını istedim gerek yokmuş düzenli adet gördüğüm için çatlayacaktır dedi
Kuzum bence bekle bende bekliycem eşimlede konustuk hem dr ada karar verıcez benım muayene oldugum dr dogum yapmayı düşündügüm dr değil eşim izmirde dr a gitmemi istiyo kent hastanesınde cok iyi dr lar var birini seçicez eşimin dr uda orda sperm testı falan ne gerekıyosa hepsini yaptırırz dıye konustuk inşallah gerek kalmaz hem senın gitmene hem de benım gitmeme
Anlıyorum canım inşallah bu ay hamiş olursun ben bekleyeceğim sanırım :)
mogami benim yaş 27 olduğu için bir an önce olsun diye erken gittim bide ilk bebek olacak seninde ilk değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?