evleneli 14 ay olunca etrafında baskısından sıkıldım artık ilk torun olacak eşimin ailesinin çok üstüme geliyorlar ben erken gittim canım baskıdanKuzum yaaaaa bende 28 yaşındayım ve ilk bebek üstelik geçen yıl çikolata kisti ameliyatı geçirdim sağ yumurtalıktan ya sen erken gitmişsin ya da ben fazla geç kalıyorum
evleneli 14 ay olunca etrafında baskısından sıkıldım artık ilk torun olacak eşimin ailesinin çok üstüme geliyorlar ben erken gittim canım baskıdan
Haklısın kuzum beklemek en iyisi dediğin gibi belki gerek bile kalmaz, benim doktorum var kendisi ameliyatımı yaptı başarıyla ayrıca teyzelerimi doğurttu güveniyorum kendisine bakalım 6. aya kadar olmazsa doktorumun kapısını tıklatacağım sende gönlüne göre bi kadın doğumcu bulursun umarım canım
benimde yaklaşık 14 ay olacak evleneli, inşallah bu ay tutturursun canım keşke milleti takmasaydın bana bir kişi bile bunun imasında bulunsa cevabını misliyle alırdı, her şerde bi hayır olurmuş umarım bu baskıda sana minik bi mucize getirir
Kizlaaarrr
Galiba hamileyimmm
Yarın da kan testi yaptiracamm
Dua edin inşallah hamileyimdirrr
Kizlaaarrr
Galiba hamileyimmm
Kizlaaarrr
Galiba hamileyimmm
Kizlaaarrr
Galiba hamileyimmm
tebrik ederim canım darısıda bizlere olsun inşallah günün geçmişmiydi canım
ayy canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizede dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuşYok canım daha 5 gün var
ayy canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizede dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş
Kuzum yaaaaa bende 28 yaşındayım ve ilk bebek üstelik geçen yıl çikolata kisti ameliyatı geçirdim sağ yumurtalıktan ya sen erken gitmişsin ya da ben fazla geç kalıyorum
Kuzum yaaaaa bende 28 yaşındayım ve ilk bebek üstelik geçen yıl çikolata kisti ameliyatı geçirdim sağ yumurtalıktan ya sen erken gitmişsin ya da ben fazla geç kalıyorum
Yok canım daha 5 gün var
Erken gebelik testi mi o canim benim 3 gun var ben de mi yapsam. Belirtilerin neler peki
Yok canım ya erken gebelik testi yalan demek ki
Iki gün önce yaptım erken gebelik testi hicbirsey çıkmadı
Bugün öylesine normal olani yaptim çıktı
Valla bilerek kendimi çok dinlemedim ama ara ara batma var karnimda hafif de göğüs dolgunlugu var
beş gün önce çıkması ilginç canım çok sevindim kaçıncı denemendi bi de ne öğretmenisin meslektaşız :)
3. Denemeydi canım
Ingilizce ogretmeniyim
İnşallah canım gerek kalmadan su süreci atlatırız bizim rahat olmamaız lazım ama olamıyoruz bana herkes o testlerı yapma ateş ölçme strs oluyosundur dıyolar ama benim hosuma gidiyo onlarla ugrasmak acaba farkında olmadan stresmı oluyorum ki?hatta bu ay idrar testı yapmama gerek kalmadı ya ateşten hemen anladım testleri yapıp kullanasım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?