2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum yaaaaa bende 28 yaşındayım ve ilk bebek üstelik geçen yıl çikolata kisti ameliyatı geçirdim sağ yumurtalıktan ya sen erken gitmişsin ya da ben fazla geç kalıyorum
evleneli 14 ay olunca etrafında baskısından sıkıldım artık ilk torun olacak eşimin ailesinin çok üstüme geliyorlar ben erken gittim canım baskıdan

evleneli 14 ay olunca etrafında baskısından sıkıldım artık ilk torun olacak eşimin ailesinin çok üstüme geliyorlar ben erken gittim canım baskıdan

benimde yaklaşık 14 ay olacak evleneli, inşallah bu ay tutturursun canım keşke milleti takmasaydın bana bir kişi bile bunun imasında bulunsa cevabını misliyle alırdı, her şerde bi hayır olurmuş umarım bu baskıda sana minik bi mucize getirir

İnşallah canım gerek kalmadan su süreci atlatırız bizim rahat olmamaız lazım ama olamıyoruz bana herkes o testlerı yapma ateş ölçme strs oluyosundur dıyolar ama benim hosuma gidiyo onlarla ugrasmak acaba farkında olmadan stresmı oluyorum ki?hatta bu ay idrar testı yapmama gerek kalmadı ya ateşten hemen anladım testleri yapıp kullanasım var :)

inşallah canım takmamaya çalışıyorum evlendiğim gün başladılar çocuk yap demeye eşime söylememiştim baskı yaptıklarını 1 gün eşimin yanında söylediler eşim gereken cevabı verdi zaten ondan sonra sesleri çıkmadı

Kizlaaarrr
Galiba hamileyimmm
Yarın da kan testi yaptiracamm
Dua edin inşallah hamileyimdirrr

Evet canım büyük ihtimal hamilesin böyle ikinci çizginin silik çıktığını söyleyenler hamile olduklarını söylediler inşallah öylesindir tebrik ederim :)

Kuzum yaaaaa bende 28 yaşındayım ve ilk bebek üstelik geçen yıl çikolata kisti ameliyatı geçirdim sağ yumurtalıktan ya sen erken gitmişsin ya da ben fazla geç kalıyorum

Canım ben adet oldum dün yumurtlama günüm tahmin ettiğim günmüş. O gün birlikte olmuştuk ama tutmamis. Beni listeden çıkar canim cok yoruldum artık her ay acaba demekten. Inşallah bir gün hamile kalırsam yine haber ederim. Rabbim herkesi farklı sınıyor bizim de imtihanimiz buymuş hakkımızda hayırlısı artık

Erken gebelik testi mi o canim benim 3 gun var ben de mi yapsam. Belirtilerin neler peki

Yok canım ya erken gebelik testi yalan demek ki
Iki gün önce yaptım erken gebelik testi hicbirsey çıkmadı
Bugün öylesine normal olani yaptim çıktı
Valla bilerek kendimi çok dinlemedim ama ara ara batma var karnimda hafif de göğüs dolgunlugu var

beş gün önce çıkması ilginç canım çok sevindim kaçıncı denemendi bi de ne öğretmenisin meslektaşız :)

Valla bana kimse uğraşma demedi demesin de zaten ben istiyorum ben uğraşıyorum kime ne???? Ateş gerçekten çok şey anlatıyor vücudumuzla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…