çok teşekkür ederim
bizde 2 aydır deniyoruz, benimde bu ayki kanamam 6 gün kahverengi kanamam oldu, 7 gün normal kan geldi ve adetim 1 gün yoğun olarak sürdü.
test yapmaya lüzüm görmedim, hamile değilimdir diye
inşallah siz hamilesinizdir
bende cocuk istedikten sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım 2 aydır, ada çayı düzensizliğime de ıyı gelecek o zaman
yebese bende bekarligimdan beri var kist olsaydi ilk bebegim de çikardi herhalde.ay çok kararsiz kaldim ya korktum da biraz
mogami bende anlamadim ovulasyon kanamasi mi yoksa yara varda iliskiden sonra mi kanama oldu doktora gitsem mi acaba
kaadin doguma gitmeyi de hiç sevmem utaniyorum :)
Canım hoşgeldin ne zamandır denemeler başladı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6 ayimizaa girdik canım belki nasip mayıs ayindadir .
mogami sana bunu hiç yakistiramadimdemek genç erkeklere gosteriyosun :) ay allam hiç gulesim yoktu
gostere gostere alistim diyon yani :) ben esimden bile bazen çekinirim doktordan hayli hayli çekiniyorum.bu arada kanamadan once degil sonra kalabiliyomusum hamile.su Kanama Bitince dort gunde bi deneyecez artik.sanki Mart 2015te dogurcam gibi geliyo bakalim
Pelincim teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım bence bir dr a görünsen iyi olur. Hem çalışmalardan önce bir muayene olmuş olurdun. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Bu ay bayağı bi hamile çıkacak gibi. Hadi hayırlısı. Ben şu an eşimin memleketinde kaynanamın yanındayım. O yüzden çok sık giremiyorum. Bana dua edin de çabuk döneyim :)
Umarım çoooooook çabucak dönersin evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?