Size de hayirli cumalar..
Yosun muuuu:)
Allah en kisa zamanda nasip etsinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla yaa hergün hergün havalarda soğuk saçım kurumuyo duşa girmek işkence yaz olsa çok iyide kışın pek çekilmiyo
Size de oluyo mu bazen bana banyo yapmak oyle zor geliyor kiiiii.. aman aman...
Size de oluyo mu bazen bana banyo yapmak oyle zor geliyor kiiiii.. aman aman...
olmazmı yaaa zor geliyo tabi.
normalde olsa 5 dk da duş alır çıkarız ama ilişkiden sonra zor geliyo hep.
benim eşim dışarda kar yağarken bile sabahın köründe duş almadan çıkmaz evden
o 365 gün alıyo ben şurda 15 günde bıktım yahu
mogami esim gemilerde dort gunde bir geliyor tutarsa sansimiza artik .miracle sende bir an evvel evine kavus insallah.
günaydın mogami senle benden baska erken kalkan yok galiba formda mutlu bereketli bir gun olsun hayırlı cumalar
olmazmı yaaa zor geliyo tabi.
normalde olsa 5 dk da duş alır çıkarız ama ilişkiden sonra zor geliyo hep.
benim eşim dışarda kar yağarken bile sabahın köründe duş almadan çıkmaz evden
o 365 gün alıyo ben şurda 15 günde bıktım yahu
Başlığımız uğurlu gelsin o vakit o kadar çok olduk ki bu ay garanti 2 3 gebe çıkar aramızdan
hayrlısı olur ınsallh sankı bendede bu ay olacakmış gıbı hıs var ama ne özel bı calısma yapıyorum nede başka bırsey
Ben de başladım dün itibariyle :) Artık gün aşırı devam 23 üne kadar :) İnş hislerin gerçek olur
Ben de başladım dün itibariyle :) Artık gün aşırı devam 23 üne kadar :) İnş hislerin gerçek olur[/QUOT
Ooooooo hayırlı olsun mogami arkadasım hadi bakalım durmak yok yola devamm
ovulasyon testı yaptım gun aşırı ılişkı denedımm ama yok sadece kndımı kastımm durdumm baktım olmuo bu ay akısına bıraktımm
Ooooooo hayırlı olsun mogami arkadasım hadi bakalım durmak yok yola devamm
Aynen canım :) Eşime keçiboynuzu yediriyorum belimin altına yastık koyuyorum 15 dk bekliyorum incir yiyorum adette düzende allaha şükür genlerde iyivalla bu kadar şeyle bakalım ne zaman
Canım iki günde bir denemek daha iyiymiş diyorlar. Spermlerin kalitesi açısından. Ama biz de oğlum için çalışırken her gün denemiştik :)
kızlar bende pazar gununden itibaren nasipse baslıycam calısmalara :) mayıs ayından umutluyum :) hepimzden güzel haberler gelıcek
Mayıs ayı hepimize uğurlu gelsin ben isterim bu ay gebe kalmayı hem evlilik yıldönümüm hem doğum günüm bu ayda bebeğime de bu ay da gebe kalmak çok güzel olurdu aahhh aahhhhhhh :) Blumm güzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?