2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Size de hayirli cumalar..
Yosun muuuu:)
Allah en kisa zamanda nasip etsinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla yaa hergün hergün havalarda soğuk saçım kurumuyo duşa girmek işkence yaz olsa çok iyide kışın pek çekilmiyo

valla yaa hergün hergün havalarda soğuk saçım kurumuyo duşa girmek işkence yaz olsa çok iyide kışın pek çekilmiyo

Size de oluyo mu bazen bana banyo yapmak oyle zor geliyor kiiiii.. aman aman...

Normalde degil tabii sk iliski olunca:)

sagolun kizlar sizlere de hayirli cumalar.bizim nisan ayinda sadece iki iliskij oldu onun da sonunda kanama oldu zaten ben mayistan umutlu degilim mayistaki maçlara bakicam :)

olmazmı yaaa zor geliyo tabi.
normalde olsa 5 dk da duş alır çıkarız ama ilişkiden sonra zor geliyo hep.
benim eşim dışarda kar yağarken bile sabahın köründe duş almadan çıkmaz evden
o 365 gün alıyo ben şurda 15 günde bıktım yahu

Canım iki günde bir denemek daha iyiymiş diyorlar. Spermlerin kalitesi açısından. Ama biz de oğlum için çalışırken her gün denemiştik :)

mogami esim gemilerde dort gunde bir geliyor tutarsa sansimiza artik .miracle sende bir an evvel evine kavus insallah.

Sağol canım inşallah. Ayy ne güzel. En sevdiğim erkek eve gelmeyen erkek :) ben de eşim eve gelmese diye bakıyorum :) pelincim haziranda başlarım diyordun çalışmalara. Milleti görünce gaza geldin sen de. Hadi hayırlısı olsun. Mayısta senden de umutluyuz.

günaydın mogami senle benden baska erken kalkan yok galiba formda mutlu bereketli bir gun olsun hayırlı cumalar

Şom ağızlısın vallaaaa ilk defa uyuyakaldım Sana da hayırlı cumalar canım :)

Pelincim seni iyi anlıyorum malum bende de kanama olduğundan o kaldır çöpe at oluyo ama belli de olmaz tahriştense bu gebeliğe engel değil ben tahriş olduğunu düşünmek istiyorum ya da Bi de şöyle bişey var evlendiğimde bir dahaki mayısta başlarım çalışmalara diyordum martta başlayınca bir sürü aksilik oldu ve yine mayısa geldik sanırım niyetlendiğin aya öyle ya da böyle geliyorsun

Başlığımız uğurlu gelsin o vakit o kadar çok olduk ki bu ay garanti 2 3 gebe çıkar aramızdan

hayrlısı olur ınsallh sankı bendede bu ay olacakmış gıbı hıs var ama ne özel bı calısma yapıyorum nede başka bırsey

hayrlısı olur ınsallh sankı bendede bu ay olacakmış gıbı hıs var ama ne özel bı calısma yapıyorum nede başka bırsey

Ben de başladım dün itibariyle :) Artık gün aşırı devam 23 üne kadar :) İnş hislerin gerçek olur

Ben de başladım dün itibariyle :) Artık gün aşırı devam 23 üne kadar :) İnş hislerin gerçek olur

ovulasyon testı yaptım gun aşırı ılişkı denedımm ama yok sadece kndımı kastımm durdumm baktım olmuo bu ay akısına bıraktımm

ovulasyon testı yaptım gun aşırı ılişkı denedımm ama yok sadece kndımı kastımm durdumm baktım olmuo bu ay akısına bıraktımm

Valla bende çok kafama takmıcam zaten kpss ye çalışmaktan kafa kalmayacak malum son 2 ay kısmet bakalım hangi ay yüzümüz gülecek

Son düzenleme:
kızlar bende pazar gununden itibaren nasipse baslıycam calısmalara :) mayıs ayından umutluyum :) hepimzden güzel haberler gelıcek

kızlar bende pazar gununden itibaren nasipse baslıycam calısmalara :) mayıs ayından umutluyum :) hepimzden güzel haberler gelıcek

Mayıs ayı hepimize uğurlu gelsin ben isterim bu ay gebe kalmayı hem evlilik yıldönümüm hem doğum günüm bu ayda bebeğime de bu ay da gebe kalmak çok güzel olurdu aahhh aahhhhhhh :) Blumm güzel haberler ver bize

senın ıcın özel ay sen güzel haberler ver önce :) kecıboynuzu alıcam kocacıgıma bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…