Dün yaptığımda silik çıkmıştı canımbugün yapmadım moralim bozuluyor bekleyebilirsem adetim geçene kadar bekliycem bu arada kasıklarım ara ara batıyor acabaa diyodum sürekli kendimi dinler oldum.. Sende durumlar nasıl??
Bende daha birşey yok canım valla testlere göre yumurta oldumu çarladımı hala muallaktayım.ben incir kürü içiyorum bu ay havuç kürüyle belki oyuzden erken olmuş yumurta die düşünüyorum.incir kürüyle birden fazla yumurta olabiliyormus.yumurtayı cogaltıyormus ama gelişmeleri uzun sürüyormuş yumurtaların.çatlamasıda uzun zaman alıyormus diye okudum.oyuzden incir ve havucu birlikte yapıyorum çatlamasına yardımcı olsun diye.hergün bir tatlı kaşığıda bal çörek otu ve tarcın karışımı yiyorum.valla çare olucanı bilsem at poku bile yicem okadar kafaya yaktım bu ay nerdeysehergün ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum.3 gün önce belirgin bir kırmızılık yakalamıstım biliyorsun.2 gündür test hep silik çıkıyor.vucut ısım cok yukselmedi sanki.36.2 ortalama ısım.yumurta catlasa sanırım ısı yukselmesi gerekiyordu.bekliyorum bakalım.reglimin 12. Günü bugun.daha cok var bata.şimdilik bi aksilik olmazsa gün aşırı ilişki olması için gayret gösteriyorum.normal şartlarda reglime 17 gün var daha.inş elimdeki ovulasyon testleri yeterli olur bu süreçte.10 tane kaldı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızzlarr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yeniden bakalım dediler bugün baktırdık 133 çıktı. Sağlıklı bi gebelik mi diye progesteron da baktılar o da 26 çıktı çok şükür iyiymiş. Burdan hamilelik haberlerini okuduğum herkese kendim kadar mutlu oluyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :))
Beta 25 hamileyim kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarr ben geldim şu an hastanede yatıyorum brikaç gündür karın ağrısı mide ağrısı devam etti dünde yine ishal oldum bugün muayenem var diye geldim doktora sıkıntımıda söyledim yatırdı beni direk 3 kilo serum yiyeceğim sabaha kadar inşallah bebişe zararı olmaz bu arada bebişin kesesinide gördük çok şükür haftaya kendisini de göreceğiz inşallah :)
Benim ov önümzdeki hafta sanırım adetten sonra calısmalara baslayamadk daha bu ay böyle planlamamıstım sallıcam bu ay olursa olur olmazsa olmaz dicem napiim bayramda ya kırmızı kartı görcem ya da hamişim dicem bakalım neler olcak meraklıyım
Kızzlarr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yeniden bakalım dediler bugün baktırdık 133 çıktı. Sağlıklı bi gebelik mi diye progesteron da baktılar o da 26 çıktı çok şükür iyiymiş. Burdan hamilelik haberlerini okuduğum herkese kendim kadar mutlu oluyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :))
inşAllah canım ya bebelerimiz bekletmez biziAllah isteyen herkese nasip etsin aynen aynen doktor banada dedi bende vitamin kullandım bisüre folikasit almıyordum ama onu barındıran vitaminler kullandım kendim için banada aynısını dedi pırıl pırılsın gecikmen olursa dedi testini yap gel dedi hemencik kalcakmışım gibi umut herşeydir.Buarada bende 6 senelik birliktelikten sonra evlendim bu seneyle 7 etti gezdik eğlendik ben daha bekleyecektim eşimin gözlerindeki parıltıyı görünce annelik damarlarım kabardı bu kararı almamda kolay olmadı tabiki ama şuan hazır ve nazırım bebeğim annenin kollarına koşabilirsin
Beta 25 hamileyim kızlar :)
Kızlarr ben geldim şu an hastanede yatıyorum brikaç gündür karın ağrısı mide ağrısı devam etti dünde yine ishal oldum bugün muayenem var diye geldim doktora sıkıntımıda söyledim yatırdı beni direk 3 kilo serum yiyeceğim sabaha kadar inşallah bebişe zararı olmaz bu arada bebişin kesesinide gördük çok şükür haftaya kendisini de göreceğiz inşallah :)
Bi devlet okulu öğretmeni olarak seni destekliyorum lovely cim ☺ ben de göndermem imkanlarim el verdigi surece
Canim benim Sağol dua et nolur bu ay olsun 6 gün var adete
tebrik ederim canım çok sevindim Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlere olsun :)
Kuzum eklerim ama bilgilerini bilmem lazım müneccim değilim ki
Üzüm nerelerdesin sen canım iyi misin bebişin nasıl
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim umarım.herşey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin iyiki varsınız
kızlar günaydın , ben dün akşam ekşın yapamadım. iftardaydık geç geldik olmadı yani..:2:
bu geceye kaldı iş. doktorda dün yap dediydi.:2:
Günaydin kizlar hamisler gozunuz aydin hamileler arasina hoşgeldiniz :) Sabah doktora gittik bi sorun oldu sandim alttan bakti doktor geç döllenme yapmisim o yüzden 5hafta 5günlük hamileymisim çok şükür bebisim iyi kalp atisini gördük :) pitpit göz seyirmesi gibi :) Rabbim cumlenize nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?