2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende daha birşey yok canım valla testlere göre yumurta oldumu çarladımı hala muallaktayım.ben incir kürü içiyorum bu ay havuç kürüyle belki oyuzden erken olmuş yumurta die düşünüyorum.incir kürüyle birden fazla yumurta olabiliyormus.yumurtayı cogaltıyormus ama gelişmeleri uzun sürüyormuş yumurtaların.çatlamasıda uzun zaman alıyormus diye okudum.oyuzden incir ve havucu birlikte yapıyorum çatlamasına yardımcı olsun diye.hergün bir tatlı kaşığıda bal çörek otu ve tarcın karışımı yiyorum.valla çare olucanı bilsem at poku bile yicem okadar kafaya yaktım bu ay nerdeyse hergün ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum.3 gün önce belirgin bir kırmızılık yakalamıstım biliyorsun.2 gündür test hep silik çıkıyor.vucut ısım cok yukselmedi sanki.36.2 ortalama ısım.yumurta catlasa sanırım ısı yukselmesi gerekiyordu.bekliyorum bakalım.reglimin 12. Günü bugun.daha cok var bata.şimdilik bi aksilik olmazsa gün aşırı ilişki olması için gayret gösteriyorum.normal şartlarda reglime 17 gün var daha.inş elimdeki ovulasyon testleri yeterli olur bu süreçte.10 tane kaldı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o koyulukta olması sonra da silikleşmesi bana çatladığını gösteriyor gibi geldi sen yine de riske atma tabii değerlendir :) benim ovu günüm geçti ya artık ilişkiden korkar oldum ya tuttuysa da zarar verirsek diye :) beklemedeyiz bakalım yalnız at poku olayına çok güldüm gece gece yaa :)

tebrik ederim canım çok sevindim Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlere olsun :)

Beta 25 hamileyim kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canım çok güzel haberler alıyoruz bu mübarek günde güzel haberler vermek bizede nasip olsun inşallah :)

Gemi olsun canım keseyi gördüğünüze sevindim bebişinede birşeycikler olmaz inşallah annesine sıkı sıkı tutunur :)

Rahat olup kafaya takmadigin ay oluyo geneldr hadi hayırlısı bekliuoruz 😊

Canım sağlıkla almayı nasip etsin allah kucağına tebrik ediyorum.

Opra inşallah bu ay ikimizde hayırlı haberler alırız canım. Veee doğru nisan annelerine koşarız.

Beta 25 hamileyim kızlar :)

Petty canım ne kadar doğurgansın maşallah canım. Bu sefer herşey yolunda gider inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarsın bebişini. Çok tebrik ediyorum.

Geçmiş olsun canım.

Bi devlet okulu öğretmeni olarak seni destekliyorum lovely cim ☺ ben de göndermem imkanlarim el verdigi surece

:13:

Canim benim Sağol dua et nolur bu ay olsun 6 gün var adete

Dualarım seninle canım. Hiç moral bozma daha var adetine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar yumurtlama döneminden önceki çalışmalarda hamile kalındıysa yumurtlama olurmu benim bu ay uzayan akıntım gelmedi adetimede 12 gün var

Üzüm nerelerdesin sen canım iyi misin bebişin nasıl

ayy sorma canim hic cocukla ugrastim sonra az kanamam oldu takip ediyorum sizi osledim pazarteside ins kendi yerime gecicem iste yazarim bol bol

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim umarım.herşey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin iyiki varsınız

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim umarım.herşey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin iyiki varsınız

İnşallah canım sorunsuz bir hamilelik geirip bebişini sağ slaim kucağına alacaksın buna inan içini ferah tut :)

kızlar günaydın , ben dün akşam ekşın yapamadım. iftardaydık geç geldik olmadı yani..:2:
bu geceye kaldı iş. doktorda dün yap dediydi.:2:

Bizimde dün olmadı ama yumurtlama günlerim bugün başlıyor zaten bugünü değerlendiricem. Böylelikle gün aşırı olmuş olacak.

Son düzenleme:
Günaydin kizlar hamisler gozunuz aydin hamileler arasina hoşgeldiniz :) Sabah doktora gittik bi sorun oldu sandim alttan bakti doktor geç döllenme yapmisim o yüzden 5hafta 5günlük hamileymisim çok şükür bebisim iyi kalp atisini gördük :) pitpit göz seyirmesi gibi :) Rabbim cumlenize nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu

Çokkk güzelçok sevindim senin adına canım maşallah bebişine Allah'ım korusun sizden bnları duyunca bende cok mutlu oluyorum ve daha cok heveslenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…