Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar belirti olarak akıntı varmıydi bende yine akıntı yok kupkuruyum galiba bu ayda olmadı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beta 25 hamileyim kızlar :)
Bende hic ama hicbir belirti yoktu.
Moralinizi bozmayin
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Beta 25 hamileyim kızlar :)
imkanı olup evden çalışan olursa o süper işte
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Kızlarr ben geldim şu an hastanede yatıyorum brikaç gündür karın ağrısı mide ağrısı devam etti dünde yine ishal oldum bugün muayenem var diye geldim doktora sıkıntımıda söyledim yatırdı beni direk 3 kilo serum yiyeceğim sabaha kadar inşallah bebişe zararı olmaz bu arada bebişin kesesinide gördük çok şükür haftaya kendisini de göreceğiz inşallah :)
Geçmiş olsun canım merak etme ablamda da olmuştu aynı durum birkaç gün yatırmışlardı önlem amaçlı hiçbirşeycik de olmadıKızlarr ben geldim şu an hastanede yatıyorum brikaç gündür karın ağrısı mide ağrısı devam etti dünde yine ishal oldum bugün muayenem var diye geldim doktora sıkıntımıda söyledim yatırdı beni direk 3 kilo serum yiyeceğim sabaha kadar inşallah bebişe zararı olmaz bu arada bebişin kesesinide gördük çok şükür haftaya kendisini de göreceğiz inşallah :)
Canim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına belirti var mıydı
İki gün önce 32 ydi. 2 gün sonra tekrar bakalım demişlerdi. bugün 133 çıktı canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mogami beni de ekler misin listeye bat 10 temmuz 3. deneme diyelimhamile haberleri beni o kadar mutlu etti ki inşallah onların ve topiğin uğurundan biz de nasipleniriz... Hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza...
ayyy canım ne güzel bir haber. seni ve eşini tebrik ediyorum, hayırlı ,sağlıklı ,kusursuz bir evladınız olur inşallah.
Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar belirti olarak akıntı varmıydi bende yine akıntı yok kupkuruyum galiba bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?