asiimmm ilk zamanlarr zorduuur ama geçer bende sigarayı bırakınca esimle markete gittim birr alışveriş arabası çektim vee aklıma bile gelmicek abur cuburları attım sepetin icineee ittire ittire bir hırsla tum reonları dolaştım ve resmen bir canavar gibi alışveriş yaptım fakat sonunda ben kazadımSigara ileetinden kurtulamyı basardım dilerim seninkide kolay olur ve başarırsın annecim
inş bugun ıcmedım dun felan zaten 2 haftadır az ıcıyodum gunde 2 3 tane allahım bana yardım etsın sem nasıl bıraktın
esim içmiyordu cnaım ben içiyordum birtek dile kolayda6 yıll içtim ama bianda bırakma kararı aldım hamile kalmıyordum zaten belki bir faydası olur bırakırsam vücut kendini toparlar die duusndum birde esim cok destek oldu bnden daha cok istedi bıraktım bıraktığım ay hamile kaldım biradaha anmadım adınıAma ilk haftam zor geçti bazen sigarasızlıktan oturdum ağladım ama daha sonra kendime gelip heyy sen bırakmak istedin ayrıca bu kadar zayıf olma bi iraden olsun dedim kendimi yemeğe verdim takiiiiii gebelik bulantıları başlayana kadar
benım esımde ıcmıyo bende 9 senedır ıcıyorum hala dusunuyorum nasıl bırakıcam dıye
istedikten sonra herseyi yapabilirsin inan bir duman seni esiri edemez bitti bıraktım dediğin an bitiyor senin için yeni bir hayat başlamış oluyor
bana verebılecegın tavsıyeler varmı inan cok ihtiyacım var
canım markete gitt nee istiyorsan all eminim esinde sana destek olacaktır elinin altındaa sürekli yemeyi sevdiğin seyler olsun tatlı puding kek kola cips cubuk ne istersen ne ararsan vee özelliklede sakız seveceğin yada sevdiğin sakızlardan all sürekli cignemen seni oyalamış olacak hicc kotu düşünme bir illetten kurtulacaksın ..kadın kokusu kalacak bir tek ustunde miss gibi kokacaksın artık saclarındaki şampuan kokusu bile seni mutlu etmeye yetecek inan bana bnm gibi yap doldur abur cuburu vee birr suru film izle yuruyus yapp zaman geçir herhangi bir aktivite imkanın varsa değerlendir derim mesela ben hamile kalmasaydım ilk is dans kursuna yazılacaktım ha birdeee bebeciği düşün içinde dumansız zarar gormıcek masum bir yavru dumanla zehirlenmemeli de bnde bırakır bırakmaz hamile kalmıştım zaten
bugun abur cubur stogumu aldım marketten agzımda sureklı bır sakız cıgnıyorum tavsıyelerın ıcın saol cnm uymaya calısıcam
Kızlar dua edın bana destek olun bugun ıtıbarıyle sıgarayı bıraktım ama bu sefer abur cubura sardım bugun ne yapıcam bana yardım edın lutfen
Arkadaslar bir konuda fikrinize ihtiyacim var.
Benim hamile kalmayi erteleme sebeplerimden biriside kilolu olmamdi.
Fakat birsuru sey okudum. Riskli hemde cok. Ama guzel bir sekilde yurutenler de var. Rabbim ol dedikten sonra...
Esimde artik zamaninin geldigini istedigini belirtti vs....
Bu arada onun bir sikayeti yok.
Ben aslinda her bayan gibi zaten istiyorum. Allahin izniyle.
Sizce baslamali miyim cunku olana kadar da bir sure gececek elbet bu sure zarfinda da dikkat edebilirim. Yoksa illaki zayiflayip mi baslamaliyim.
Moralim bozuldu ve icim icimi yemekte.
Sonucta olacaksa boylede olur yani baslasak bi yandan??
Herkes icin hayirlisi olsun benim icinde...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim de bir sorum olacak
Hep akıntısı ilan biriyim. Yumurtlama donemimde fazlalasirdi
2 aydır korunmayı biraktik ayın 15 inde hasta oldum
Ama bu ay hiç akintim olmuyor, yumurtlama donemimin sonunda olmama rağmen
Bu durum neden olabilir acaba,
Arkadaslar bir konuda fikrinize ihtiyacim var.
Benim hamile kalmayi erteleme sebeplerimden biriside kilolu olmamdi.
Fakat birsuru sey okudum. Riskli hemde cok. Ama guzel bir sekilde yurutenler de var. Rabbim ol dedikten sonra...
Esimde artik zamaninin geldigini istedigini belirtti vs....
Bu arada onun bir sikayeti yok.
Ben aslinda her bayan gibi zaten istiyorum. Allahin izniyle.
Sizce baslamali miyim cunku olana kadar da bir sure gececek elbet bu sure zarfinda da dikkat edebilirim. Yoksa illaki zayiflayip mi baslamaliyim.
Moralim bozuldu ve icim icimi yemekte.
Sonucta olacaksa boylede olur yani baslasak bi yandan??
Herkes icin hayirlisi olsun benim icinde...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah allah bende bir yorum yapamadım şimdi, sürekli olan akıntı neden hiç olmaz ki :44: İnternette arattın mı?
Kızlar benim de bir sorum olacak
Hep akıntısı ilan biriyim. Yumurtlama donemimde fazlalasirdi
2 aydır korunmayı biraktik ayın 15 inde hasta oldum
Ama bu ay hiç akintim olmuyor, yumurtlama donemimin sonunda olmama rağmen
Bu durum neden olabilir acaba,
Pek net birşey bulamadim
2 ay önce kadindoguma da gittim genel kontrol için, rahimde bir yara görmedi, yumurtlarima baktı sorun yok demişti. Şimdi de çocuk için çalışıyoruz, akintim olmayinca yumurtlamam olmuyor boşa çalışıyoruz gibi geliyor bana :18:
Hiç yazmadım daha önce.Doktor sitelerinden birine yazsana ben ne zaman sorunum olsa birkaç doktora yazarım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?