Yeter hatta artar bileİnşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Nihayet canım gözün aydın evine kavuşuyorsun
Bu gece rüyamda o kadar güzel bir erkek bebek gördüm ki kızlar nur inmişti yüzüne o kadar ve ben doğurmuştumgöğsümde yatırdım falan :) Psikolojik baskı diye buna derim
Bu gece rüyamda o kadar güzel bir erkek bebek gördüm ki kızlar nur inmişti yüzüne o kadar ve ben doğurmuştumgöğsümde yatırdım falan :) Psikolojik baskı diye buna derim
cvp için teşekkür ederim. dün doktora gittiğimde hcg değerimin 2 katına çıktığını öğrendim sevindim,ben de hamile kalmadan önceki ay rüyamda görmüştüm inşallah senin de hayırlısı ile bebişin olur :))
Hoşgeldin :) Canım inş bu ay gebesindir ama değilsin tavsiyem yumurta takibi yaptır ister doktorunla ister ovulasyon testleri ile ayrıca adetin bittikten hemen sonra iki günde bir ilişkiye gir ilişkiden sonrada hemen ayağa kalkma, çok sıcak banyo yapma şuan aklıma bunlar geldi canımhamile kalmak için ben acemiye vereceğiniz öneriler nelerdir hanımlar
son adetim 9 nisan ondan sonra 2 kere denememiz oldu bu ay olmam herhalde grip oldum doktor ilaç verecekti tam emin olmak için test yaptı bugün belli olacak
adetlerim çok düzensiz yumurtlama zamanım falan tutmaz benim bence
Hoşgeldin :) Canım inş bu ay gebesindir ama değilsin tavsiyem yumurta takibi yaptır ister doktorunla ister ovulasyon testleri ile ayrıca adetin bittikten hemen sonra iki günde bir ilişkiye gir ilişkiden sonrada hemen ayağa kalkma, çok sıcak banyo yapma şuan aklıma bunlar geldi canım
Selam kizlar.nasilsiniz.sinav stresi dersler derken bakamadim.ben sinav sonrasi dusunuyordum ama yinede arada aklma geliyordu.ertelemistik iste.ama rabbim bakalim ne eyleyecek hakkimizda.sinavin telafisi olabilir ama bebegi ertlemeyelim artik dedik ve bu aralar korumayi birakcaz insallah..allah herkese hayirli gebelikler ve evlatlar versin:)
Oooo hayırlı olsun. Allah gönlüne göre verir inşallah canım. Niyeti bozmayan bi cankuşla ben kaldım galiba :)
:))canim bende sinav oncesi hic istemiyordum ama icimde garip bir korku var allah korusun cok beklersem diyeve 2yil olacak artik evliligimiz,birlikteligimizde 4yili gecti zamani geldi artik sanirim:)
Oooo hayırlı olsun. Allah gönlüne göre verir inşallah canım. Niyeti bozmayan bi cankuşla ben kaldım galiba :)
mogamı dr bana folık asıtı bıraktırmıstı ya verdıgı kan ılacında demır ve folık asıt var dıyor sanırsam onun ıcın bıraktırdı kan ılacında folıkasıt var yazıyor
kızlar.bugun ovulasyon testının 20.gun ve sılıklesmeye basladı.koyu olan gunler calısma oldu.Eki Görüntüle 1107774 16. gun 19. gun calısma oldu. bugunde calısma yapmalımıyız yoksa yarınmı yapmalıyım sızce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?