Normalde ayda bir olur kontroller de o yüzden. Geç döllenmeyle alakalı olabilir. Onun için çağırmıştır belki de.
Kıııııııııız bende altkaynarcada oturuyorumahahahahahah çok hoş oldu bu :) Hangi hastaneye gidiyorsun
Biliyorum orayı evet bana yakınya ınanmıyorum bende cayırovada oraya 10 dk uzaklıkta kaynarcada nenhatun vardıya şimdi yuzyıl olmus oraya gıdıyorum
esraaaa testlerın resmını yukledım lutfen yardımcı olllll:):) sence 18. gun koyumuuEki Görüntüle 1104326 Eki Görüntüle 1104327
Biliyorum orayı evet bana yakınBende pendik şifaya gidiyorum
Pozitif gibi canım hayırlısı bakalım basla bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esımın akrabası 3 cocugunuda orda dogurdu dr tavsıye uzerıne gıttım cok memnunum
Hoşgeldin :) Açıkçası bende anlamadım hangisi daha koyu bana hepsi aynı gibi geldi :) Sen denemeye devam et bence ama normalde 14. gün olması gerekmiyor mu yahu yumurtlamanın 18 geç gibi geldi bana
bence devam etmelisin adet aralıgın uzun daha yumurta çatlamamıştır diye düşünüyorum ben
canım adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun baslayın dıyor. ben 9. gun yapmaya basladım tabıı hala devam edıyorum bırakmadım bırakırmıyım:):). 23. gune kadar devam edıcem ne olur ne olmaz18. gunden ıtıbaren 5 gun onemlıymıs bugun ılk defa koyu yakaladım bakalım bu 5 gun sureklı calısma olacak 2 gunde bır:):)
canım bugun calısmaya baslıcaz bakalım ınss tutar bu ayy
İnşallah canım inşallah hepimiz hamile oluruz bu ay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bizim enerjiler :)gelsin bebeşimiz inşallah :)
Kızlar bizim enerjiler :)gelsin bebeşimiz inşallah :)
Kızlar yola çıktık. Evime dönüyorum çok şükür.
kızlar bırsey sorucamm dün ovulasyon testınde koyu cızgıyı yakalamıstım ya sızce o gun degılde ertesı gun ılıskı olsada olurmu hanı 24 48 saatte catlıyr dıyorlar ya yumurta. off morelım bzuldu yınede koyu gordugum gun ılıskı olmadıertesı gun oldu ıns tutarr degılmı
Canım yumurta 24 saat yaşar dünden önceki gün ilişki olduysa yine döllenme olur çünkü sperm 48-72 saat arası yaşar illaki karşılaşırlar yumurtayla ayrıca çatlamadan sonraki günde olur ama daha sonraki günlerde olacağını sanmam, seninki de muhtemelen olur canım hiç stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?