2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Herkese selam. Ben de katılıyorum aranıza. Planım Haziranda hamile kalmak ve ikinci kez anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel mutluluğu...

Herkese selam. Ben de katılıyorum aranıza. Planım Haziranda hamile kalmak ve ikinci kez anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel mutluluğu...

Hoşgeldin canım başlığımız uğurlu gelsin inş. evladına hayırlı sağlıklı ömür diliyorum umarım ilk aydan gebe kalırsın Neyle korunuyorsun?

Devamlı tuvalete taşınmaya başladım ya sistit oldum ya hamile ya da çıldırdım

Hoşgeldin canım başlığımız uğurlu gelsin inş. evladına hayırlı sağlıklı ömür diliyorum umarım ilk aydan gebe kalırsın Neyle korunuyorsun?

Teşekkür ederim canım.Eşim korunuyor. Oğlumda ilk aydan hamile kalmıştım ama bakalım bu defa nasıl olacak :))

Devamlı tuvalete taşınmaya başladım ya sistit oldum ya hamile ya da çıldırdım

ya bende oyleyım:S:S bende kendı kendımı dınlıyorum sureklı:S:S karnımda bırsey varmıs gıbı sancı gırıyor sırtım agrıyor acaba hamılemıyım dıyorum sonra sacmaladım yıne yok oyle bırsey dıyorum bukadar cabuk bellı edermı dıyorum. puffffff ne zor beklemekk

Tatlım yalnız değiliz bir çoğumuz aynı Benim uzayan akıntım bundan 7 gün önce geldi yani ayın 3 ünde ben onu baz alıyorum ve eğer gebe kaldıysam üstünden 7 gün geçti rahme yapışmıştır ama çok erken bence biz uyduruyoruz kafamızdan vücutta beyne uyuyo yanlış sinyaller gönderiyor umarım ay sonunda yanılmışım derim ve sende yanılırsın ve gebe kalmış olursun pöfffffffff ayın 23 üne çok var yaaaa

Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar. Pazartesi ben de başlayacağım.Hatta geç bile kaldım.

Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar. Pazartesi ben de başlayacağım.Hatta geç bile kaldım.

Folbiol kullanıyorum canım bugün 51. gün oldu kullanmaya başlayalı yan etki görmedim, doktorumda onu önermişti zaten

Folik asit sadece bebege mi faydali. Anneye de yok mu:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

slm kızlar annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsunnn.....

Tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum :)

slm kızlar annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsunnn.....

Canım nasıl gidiyo hamilelik ?anneler günün kutluolsun hayırlısıyla Allahım bebeiğini kucagına almayı nasip etsin inşallah

Meraba arkadaslar
Mayıs veya haziranda ne zaman olursa bizde bebis istiyoruz
Insallah hepimizin gonlune gire olur
Anneler gununuz kutlu olsun:)

Canım nasıl gidiyo hamilelik ?anneler günün kutluolsun hayırlısıyla Allahım bebeiğini kucagına almayı nasip etsin inşallah

saol cnm guzel dıleklerın ıcın hamılelık ıyı gıdıyo bır sorun yok cok rahatım allahıma sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…