2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hatçeeee sende mi düşünüyorsun artık
ben ramazandan sonra yapmaya karar verdim orucumu tutayım şimdi kalsam 9 a kadar çocuk mahvolur içimde 3 hafta oldu başlayalaı folik e
Evet hümcüm bende istiyorum.
Biliyorsun bende yara falan vardı çok şükür atlattık gibi artık istiyoruz. Bizde gerçek anlamda bu ay başladık öncesi kontrollüydü biliyorsun devamlı hamile kalır mıyım endişesi vardı şimdiyse neden hamile değilim alacak sanırım
benimki kaybolmadı canım yaa. doktor da gerek yok artık kullanma dedi. haklısın aslında stres yapmamak lazım. ne bilim yaşım geçecek diye korkuyorum tek stres ondan yani. bir de artık gerçekten istiyorum.
Kaç yaşındasın ki:44:

Fazla sıkıntı yapma ama çünkü neyin üstüne çok düşsen o tersine dönüyor. En basitinden pimpiriklendiğin olayları düşün elbette bizim içinde hayırlısıyla bir bebek gelir inşallah.
Birde bunun hormonal dengesizliğe neden olması var buda hamile kalma ihtimalini düşürüyor. Ben ovulasyon testi yapmıyorum çünkü kendimi fazla beklentiye sokarım diye uzak duruyorum.

Selam kizlar az once test yaptirdim yine negatif cikti amaaan amaaann of diyorum hayirlisi iyice gerdi bu ay beni bugun 40 gun oldu ama hala adet de olamadim boyle iste paylasayim dedim kismet hazirana artik hayirlisiyla operim hepinizi saglicakla kalin!

aynen oyle bende bıraktım zaten hayırlısı ne zamansa olacak nasıl olsa allah hepımıze nasıp etsın

bat ne demek benimkini de yazalım

kızlar birde aklınızda bulunsun folik asit iştah açıcıdır. Bu sebeple kilo almanıza sebep olur uyumadan önce alırsanız yemeden yatabilirsiniz.
Ben B12 iğneside yaptırdığım için şu anda 4 kilo almış durumdayım. Hemşire abla sağolsun o ikaz etti beni

bak ben onu bılmıyodum sabah ac karna alıyodum bende hos otekı ılaclardan dolayıda ıstahım acıkya kılo vermem lazım ama hıc cabam yok

bak ben onu bılmıyodum sabah ac karna alıyodum bende hos otekı ılaclardan dolayıda ıstahım acıkya kılo vermem lazım ama hıc cabam yok

Birde mide bulantısı falan yapıyor ya ben o sebeple daha çok gece uyumadan önce alıyorum.

valla zaten kafamı kaldıramıyorum bıde mogamı bademcıklerım sısmıs kac gundur agrıyo bıldıgın dogal bı formul varmı bademcık ıcın cok acıyo yutkunamıyorum
Benim bildiğim yok tatlım bi saraçoğlunun sitesine bak orda olması lazımdı, geçmiş olsun

evet bide benim aniden ateşim cıkıyo yatıp dınlendıgımde kendiliğinden iniyo..bunları yaşayıp hamile değilsem cok üzülürüm

Yaaa benim göğüsler kocaman oldu sütyen sıkmaya başladı hafif hafifte ağrıyor ya adet ya gebelik başka alternatif yok

Ovülasyön testi 3 mayısta pozitif olmuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de 3 mayısta uzayan akıntım olmuştu muhtemelen o zaman yumurtladım ister misin senle birlikte hamiş kalalım ayrıca senin moralin niye bozuk neyi kaçırdım ben

Son düzenleme:
Bugün can sıkıntısına yaptım negatif ama daha 10 gün var adete, heyecan olsun diye yaptım

benım adetime 6 gün var yapsam cıkarmı bilemiyorum..bu midemdeki boşluk belkide folic plus tan kaynaklı ama almadım bugun hala var nedense git gellerdeyim peh

Olsun adet olmana da sevin düzensiz adet ya da hiç olmamak çok kötü, rabbim kısa sürede kucağını doldurur inş adetin bitince bat ve deneme sayını yaz tatlım haziran listesi hazırlayınca ekliyim

29yaşındayım canım. Aslında hemen istiyorduk biz ama kist için uğraştık biraz. Haklısın aslında çok üstüne düşünce stres oluyor insan. Bu ay daovuluasyon testi yapacağım.sonra oluruna bırakacağım hayirlisi ile

Benim de 3 mayısta uzayan akıntım olmuştu muhtemelen o zaman yumurtladım ister misin senle birlikte hamiş kalalım ayrıca senin moralin niye bozuk neyi kaçırdım ben

ben o testlerden hıc kullanmadım akıntıdan takıp edıyorum yumurtanın catladıgını

benimki kaybolmadı canım yaa. doktor da gerek yok artık kullanma dedi. haklısın aslında stres yapmamak lazım. ne bilim yaşım geçecek diye korkuyorum tek stres ondan yani. bir de artık gerçekten istiyorum.

Pko mu çikolata falan mı nasıl bir kist bu

Haberdarım bun durumdan ben akşam 10 da alıyorum ve kilo sıkıntım olmadı ilaç yüzünden çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…