Haklısın canım ben ilk denemem diye heyecanlıyım muhtemelen kızlarda öyledir bir kaç aya olmazsa hepimiz sıkılır bırakırız
Benimde bahsettiğin gibi bi ağrı var adete beş altı gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Size söylüyorum bende de durum aynı benimde kaç gündür belimde (kuyruk sokumunda) inanılmaz ağrı var. Acaba mı diye düşünüyorum. Folik asit kullanıyor musunuz?
Size söylüyorum bende de durum aynı benimde kaç gündür belimde (kuyruk sokumunda) inanılmaz ağrı var. Acaba mı diye düşünüyorum. Folik asit kullanıyor musunuz?
Bende de ciddi bir mide gazı var ara ara hafifçe göğüslerim sızlıyo bide dün sarı bi akıntım geldi :44: :44:
slm kızlar herkes erken kalmıs ve herkes gelmıs ben daha yenı kaltım yaaa uykudan basımı kaldıramıyorum yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız topimize
kızlar merhaba benim bata 9 gün var ama bu arada mide bulantim var ama kusamiyorm ara ara kasık ağrım var birde dokununca göğüs hassasiyetim var ama bunlar psikolojik mi hiç bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar herkes erken kalmıs ve herkes gelmıs ben daha yenı kaltım yaaa uykudan basımı kaldıramıyorum yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız topimize
Ayy bende o sari akinti günlerdir var acaba olabilir mi belirti bilemedimki yaw
Hoşgeldin :) bat tarihin ve deneme sayını yazarsan listeye ekliyim, inş tez zamanda gebe kalırsın, kendimizi dinleyince bir sürü şeyi belirti sanmanmız normal ama umutlanmamak için hiçbir engelimizde yok sadece stres yapma dilerim gebesindir
Kizlarbeni de araniza alirmisiniz. Ben de umutla bekleyenlerdenim
Tam çıkarken gördüm seni hoşgeldin canım başlık uğurlu gelsin
tesekkur ederım kendımı yakın hıssedınce yazayım dedım
valla zaten kafamı kaldıramıyorum bıde mogamı bademcıklerım sısmıs kac gundur agrıyo bıldıgın dogal bı formul varmı bademcık ıcın cok acıyo yutkunamıyorumoyyyy taze anne sen uyu ki bebişin büyüsün :)
Evet 2, paketteyim bende ama denemeye daha bu ay başladım.evet kullanıyorum 2 ay olmak üzere sen kullanıyor musun
gecen ay benımde ılk denemem dı ılacla ama butun belırtılerı yasadım kasık agrısı gaz gogus agızda demır tadı ama anladımkı psıkolojık olarak kendım o hale geldım bu ay hıc takılmıyorum hıcbelırtı yasamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?