2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Haklısın canım ben ilk denemem diye heyecanlıyım muhtemelen kızlarda öyledir bir kaç aya olmazsa hepimiz sıkılır bırakırız

Size söylüyorum bende de durum aynı benimde kaç gündür belimde (kuyruk sokumunda) inanılmaz ağrı var. Acaba mı diye düşünüyorum. Folik asit kullanıyor musunuz?

Size söylüyorum bende de durum aynı benimde kaç gündür belimde (kuyruk sokumunda) inanılmaz ağrı var. Acaba mı diye düşünüyorum. Folik asit kullanıyor musunuz?

evet kullanıyorum 2 ay olmak üzere sen kullanıyor musun

gecen ay benımde ılk denemem dı ılacla ama butun belırtılerı yasadım kasık agrısı gaz gogus agızda demır tadı ama anladımkı psıkolojık olarak kendım o hale geldım bu ay hıc takılmıyorum hıcbelırtı yasamıyorum

slm kızlar herkes erken kalmıs ve herkes gelmıs ben daha yenı kaltım yaaa uykudan basımı kaldıramıyorum yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız topimize

slm kızlar herkes erken kalmıs ve herkes gelmıs ben daha yenı kaltım yaaa uykudan basımı kaldıramıyorum yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız topimize

tesekkur ederım kendımı yakın hıssedınce yazayım dedım

Hoşgeldin :) bat tarihin ve deneme sayını yazarsan listeye ekliyim, inş tez zamanda gebe kalırsın, kendimizi dinleyince bir sürü şeyi belirti sanmanmız normal ama umutlanmamak için hiçbir engelimizde yok sadece stres yapma dilerim gebesindir

oyyyy taze anne sen uyu ki bebişin büyüsün :)

Ayy bende o sari akinti günlerdir var acaba olabilir mi belirti bilemedimki yaw

tatlım gebelik belirtisidir ama enfeksiyon belirtisi de olabilir aynı zamanda, ne olduğunu anlamaya az kaldı

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
Kaçtım ben dersler beni bekler isterseniz liseyi kopyala yapıştır yapıp ilerletebilirsiniz kızlar öpüldünüz

7 aya girdik canım ve 22 mayıs bat tarihi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyyy taze anne sen uyu ki bebişin büyüsün :)
valla zaten kafamı kaldıramıyorum bıde mogamı bademcıklerım sısmıs kac gundur agrıyo bıldıgın dogal bı formul varmı bademcık ıcın cok acıyo yutkunamıyorum

evet kullanıyorum 2 ay olmak üzere sen kullanıyor musun
Evet 2, paketteyim bende ama denemeye daha bu ay başladım.

Eğer kendini çok sıkarsan vücudun kilo alma, mide bulantıları, baygınlık vb. tüm belirtileri sana gösterir. Allah korusun bu sebeple çok çok üstüne düşmeyin.Hayal kırıklığıda bu aşamada daha da büyük olur. Kısmet diyip beklemeli en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…