2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen oyle bende bıraktım zaten hayırlısı ne zamansa olacak nasıl olsa allah hepımıze nasıp etsın

hatçeeee sende mi düşünüyorsun artık
ben ramazandan sonra yapmaya karar verdim orucumu tutayım şimdi kalsam 9 a kadar çocuk mahvolur içimde 3 hafta oldu başlayalaı folik e

bat ne demek benimkini de yazalım

tatlım gebelik belirtisidir ama enfeksiyon belirtisi de olabilir aynı zamanda, ne olduğunu anlamaya az kaldı

evet bide benim aniden ateşim cıkıyo yatıp dınlendıgımde kendiliğinden iniyo..bunları yaşayıp hamile değilsem cok üzülürüm

Ovülasyön testi 3 mayısta pozitif olmuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Ovülasyön testi 3 mayısta pozitif olmuştu

son adet tarıhın ne bırde bu teste kanda baktın degılmı ıdrarda hemen cıkmaz bılıyosun dımı bunu adete gore degısıyor 21 gunde bır oluyosan erken cıkar ıdrarda ama ayda bır yada 28 gunde bır ıse adet tarıhınde yada bı kac gun gecınce kanda ıse yumurta catladıktan 10 gun sonra

Evet canım çok moralim bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

ne den uzuluyorsun anlamadım eger bır saglık problemın yoksa cıddı olarak uzulmenı gerektırecek bısede yok aglayınca hamılemı kalacaksın pekı hayır tam tersı kendıne zarar vereceksın olacagı varsada olmaz kendıne oyalanacak bıseler bul calısıyosan ıse ver kendını calısmıyorsanda elıne yun al olacak kuzuna battanıye yap unut takıp etme duzenlı ılıskıye gır allah ol dedıgınde olur o egere nefese verecekse olur vermeyecekse olmaz senı anlıyorum cok zor bı durum etrafında herkez bunu tadarkend senın cocuk gıbı ıcgecırmenı bende yasadımbı gun ısyan edecek duruma geldım sonra kendıme kızdım sen ne yapıyosun dıye sen kımsınkı ısyan edıyosun sana canı veren o dedım yapma canım kendını oyalayacak seyler bul dıkkatını dagıt dınleme kendını sal bırak bak yaz gelıyo tatıl planı yapın ılıskıye gırınce dusunerek gırme esını sevdıgını aklına getırerek gır onunlagecırecegın guzel gunlerı uzulmeyın yıpratmayın kendınızı

Hoşgeldin canım :) Umarım bu ay başarılı olursun var mı belirti??

hoşbuldım canım. dün kısa süreli bir sevinç yaşadım. kahverengi lekelenme oldu dedim sanırım hamileyim. adetime daha 4 gün vardı. bir kaç sonra da geldi ne yazık ki hayırlısı olsun dedim artık. şu anda adet oluyorum. ovulasyon testi yapacağım bitince.

benimki kaybolmadı canım yaa. doktor da gerek yok artık kullanma dedi. haklısın aslında stres yapmamak lazım. ne bilim yaşım geçecek diye korkuyorum tek stres ondan yani. bir de artık gerçekten istiyorum.

Öğretmenim çalışıyorum çok haklısın doktora gittim bi sorun yok dedi boş yere üzülüyorum bu daha üçüncü deneme kaç yıl bekleyenler var aslında bir arkadaşım yüzünden böyle üzüldüm ikimizde istiyorduk her gün arayip soruyordu geçen ay oldu hamile kaldı bi daha hic arayip sormadı çok zoruma gitti

acaba diyorum üstüne düştükçe daha mı zorlaşıyor? kızla sizce ovulasyon testi ile takip edeyim mi siz yapıyor musunuz. siğer sayfaların hepsini okuyamadım. yazmışsanız da kusura bakmayın artık :)

Üstüne düştükce stres oluyor zorlaşıyor ben ilk kez bu ay kullandım canım bakalım artık

canım bence de çok yıpratma kendini. gerçi ben de biraz takmış durumdayım ama :)ben de öğretmenim senin branş ne.

canım bence de çok yıpratma kendini. gerçi ben de biraz takmış durumdayım ama :)ben de öğretmenim senin branş ne.

Din Kültürü canım seninki ne

hıc zoruna gıtmesın daha cok seyle karsılasacaksın sankı sen cocuk ıstemıyomusun gıbı karsına gecıp nısbet yapan bıle olacak daha 3 mus eger bı tedavın yoksa 1 seneye kadar suresı var dua et benım cocugumun olma sansı hıc yoktu yumurtlamıyordum ılaçla yumurtlamaya calısyodum su andakı gıbı bıraktım ılacı cok uzuldum ıkı ucay sonra hamıle kaldım sımdık 2 ıcın ıcın ılac kullanıyorum bu oyle bıseykı beklemedıgın bı anda gelıyo bekleyınce vucut atıyormus adetım gecıktı tedavıden once dedım hamıleyım test yaptım deger 10,5 cıktı 3 gun sonra yıne yapacaktım kı adet oldum yanı bırak gecen ay bende hep takıp ettımbıde sagdasolda yumurta oldu ıkı tane kesın olcak umıtlendım fos cıktı bu ayda yumurta gelısemedı bıle zorla gelıstı catladıgı gun beraber oldum dahadaolmadık yanı nasıp cıdden kendını oyalayack bıse bul uzulme hıc beklemedıgın bı anda bı bakmısın mınısın gelmıs

İnşallah hayırlısıyla

benimki de tarih canım. :) meslektaşız ne güzel. inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile hamile de kalırız

İnşallah canım kaç gün kaldı adete senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…