2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayirli olsun ozaman:)belki bebek kismetiyle gelir sinavi da etkilemez:)ilk hayirli haberi senden duycaz sanirim:)

aayyy inşaallah, hem sınavı etkilememesine ya da olumlu etkilemesine inşaallah hem de ilk hayırlı haberi duyurma konusunda inşaallah çok heyecanlandım

Heyecanilmaz miiii:)sizinde ilk cocuk sanirim.ben de faaliyet yok ama dusuncesi cok:)ailelerimizden ayri bir sehirde yasiyoruz nasil olur nasil olacak vs diye cok dusuncesi var:)

Heyecanilmaz miiii:)sizinde ilk cocuk sanirim.ben de faaliyet yok ama dusuncesi cok:)ailelerimizden ayri bir sehirde yasiyoruz nasil olur nasil olacak vs diye cok dusuncesi var:)

evet evrem ilk olacak inş
bence çocuk sahibi olmak için çok hesap yapmamak lazım.. o öyle mucizevi bi olay ki aynı şekilde mucizelerle geliyor dünyaya,yaradan ayarlıyor bütün şartları.. ben şuanki koşullarımı ortaya döksem hiç çocuk yapamam heralde, oyüzden hiiiçç hesap kitap olayına gitmiyorum

dogum yapana kadar fulll gezin ssoonra çok ozlersiniz bu gunleri ahh ah :)

Ben bi olsun istiyorum heyecanlanp sonrada cok hesap yapip dusunup erteliyorum..suan icn sinavdan sonra dedik bakalm artk

hayirlisi olsun cnm.insallah sinav ertesi pozitif bi haberle gelirsin

Kızlar bende sınava hazırlanıyorum ama bekleyemeyeceğim sınavı Hem hapı bırakır bırakmaz hamile kalmak çok düşük bir olasılık o sebepten Mayısta başlıyorum. İnşallah sınavımızda iyi geçer tez zamanda hamile de kalırız. Aaaaaaahhhhhh KPSS ahhhhh

hamile kalirsan yaz ama haa bizi unutma burda.insallah Sinavda bebis ugurlu gelir

Yazmaz mıyım elbette zaten hamile kaldıktan sonra yine burdayız hamilelik uzun bir yolculuk. Şu kpss yi bir halletsek gerisi kolay

aaaa aynı beenn:))) kpss bekleyip bir taraftanda bebek istiyoruzzz.. korunmayı ilk bıraktığımda kpss ye karnım burnumda girerim sanıyodum ama bu gidişle ben ne sınavlar geçiririm ama bebişimin gelesi yok((

aaaa aynı beenn:))) kpss bekleyip bir taraftanda bebek istiyoruzzz.. korunmayı ilk bıraktığımda kpss ye karnım burnumda girerim sanıyodum ama bu gidişle ben ne sınavlar geçiririm ama bebişimin gelesi yok((

nekadar oldu korunmayı bırakalı? bir de hangi yöntemle korunduğunda önemli, haplar da bekleyiş biraz uzun olabiliyor..
marttan itibaren bende kpss+bebek çalışmalarını beraber yürütecem :78: aslında baya risk ama napiimm, istediğin anda olmuyo düşüncesiyle riski göze almak lazım

Merhabalar arkadaşlar. Oğluş tuvaletini bi öğrensin ben de çalışmalara başlıycam inşallah :)

7 ay oldu hapla korunuyoduk. aman birdaha da içmem o hapı. aman bebeğim olcak mı kpss yi kazanabilcekmiyiz işe mi girsem diye diye kafayı yedim. madem bebek olmuyo kpss ye ağırlık verdik :)))

7 ay oldu hapla korunuyoduk. aman birdaha da içmem o hapı. aman bebeğim olcak mı kpss yi kazanabilcekmiyiz işe mi girsem diye diye kafayı yedim. madem bebek olmuyo kpss ye ağırlık verdik :)))

Allah hepimizin kpss ve bebek konusunda gönlümüzdekini versin inş.. ikisi de çok zor bi bekleyiş..

Su kpss hayirla bir bitseydi sureci dee annelik duygusunu yasasaydim..sabirsizlaniyorum:)

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Yaklaşık 6 aydır evliyim. Daha geçen aya kadar 1 yılimizi doldurana kadar bebek istemiyordum. Ama ne olduysa sömestr da oldu :) artık biz de istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…