- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
- 68
Hayirli olsun ozaman:)belki bebek kismetiyle gelir sinavi da etkilemez:)ilk hayirli haberi senden duycaz sanirim:)
Heyecanilmaz miiii:)sizinde ilk cocuk sanirim.ben de faaliyet yok ama dusuncesi cok:)ailelerimizden ayri bir sehirde yasiyoruz nasil olur nasil olacak vs diye cok dusuncesi var:)
aaaa aynı beenn:))) kpss bekleyip bir taraftanda bebek istiyoruzzz.. korunmayı ilk bıraktığımda kpss ye karnım burnumda girerim sanıyodum ama bu gidişle ben ne sınavlar geçiririm ama bebişimin gelesi yok((
nekadar oldu korunmayı bırakalı? bir de hangi yöntemle korunduğunda önemli, haplar da bekleyiş biraz uzun olabiliyor..
marttan itibaren bende kpss+bebek çalışmalarını beraber yürütecem:78: aslında baya risk ama napiimm, istediğin anda olmuyo düşüncesiyle riski göze almak lazım
7 ay oldu hapla korunuyoduk. aman birdaha da içmem o hapı. aman bebeğim olcak mı kpss yi kazanabilcekmiyiz işe mi girsem diye diye kafayı yedim. madem bebek olmuyo kpss ye ağırlık verdik :)))
Allah hepimizin kpss ve bebek konusunda gönlümüzdekini versin inş.. ikisi de çok zor bi bekleyiş..
miracle61 oglusun kaç aylik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?