2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

lovelym bende herhalde ya ağustos yada eylül de kalacam hamile tabi Allah verirse :16::16::16:

birlikte doğum yaparız bu adetten sonra bakacam o uzun akıntıya nasıl olacak diye

Kuzum dediğim gibi yumurta çatladığı gün gelmesi gerekiyorsa o akıntının benim 21 inde gelmesi lazım ona göre takipteyim yarın doğurganlık günlerim başlıyor hatta uygulama bu akşam haber verir.:17

Ama dediğim gibi o uzuuuun akıntım 2 gün önce geldi.

Aslinda ben de oruc tutmak istiyorum diye kararsizim

kızlar haddime değil yanlış anlamayın beni ama...ramazan orucu farz Rabbimizin kesin emri :16: oruçlarımızı tutalım Rabbim bu mübarek ayın hürmetine bebişlerimizi kısa sürede armağan olarak gönderir inşallah ümidimizi kaybetmeyelim:16::16::16::16:

Kuzum dediğim gibi yumurta çatladığı gün gelmesi gerekiyorsa o akıntının benim 21 inde gelmesi lazım ona göre takipteyim yarın doğurganlık günlerim başlıyor hatta uygulama bu akşam haber verir.:17

Ama dediğim gibi o uzuuuun akıntım 2 gün önce geldi.

Hadi bakalim inşallah birlikte kalırız. Belkim :))))

Ben bu forumdan bal tarcin corek otunu duydum ve aldim hazirlamadim daha. Denemek istiyorum. Sende sorun neydi?

kist var bende. yumurtlama falan normal dedi doktor ama iki ay denedik olmadı. önümüzdeki ay da bal ve tarçınla deneyeceğim bakalım hayırlısı :)

kızlar bugun yazmıştım o yapışkan akıntım geçen hafta oldu diye. az önce tualete gittim akıntım yine öyle yapışkan uzuyor. ne oluyor anlamadım bi türlü biri yardım edebilir mi?:18:

kızlar bu konuda bi fikri olan var mı? geçen haftalarda olmuştu zaten tekrarmı yumurtlama oluyor? zaten adetimde düzensiz iyice kafam karıştı...

en geç bat benim herhalde Mogami eline sağlık :nazar:
Bu arada kızlar geçen ay ilk denememdi psikolojik olarak her türlü belirtiyi hissettim. normalde benm adetim 4-5 gün erken gelir düzenli olarak geçen ay tam gününde geldi. İnşallah bu ay muradımıza ereceğiz :)

Rica ederim şimdilik mayıs genelinde en geç sensin, güzel bir liste oldu

neden kise bişey demiyo:2::2::2::2::2:

Canım ben yumurtlama testlerini iki ay denedim ama anlasamadim o testlerle...hiç çift çizgi çıkmadı ustelik ateş ölçme takibi de yaptım dereceye göre yumurtluyorum akıntim da geliyo ama nedense o testlerde çıkmıyor bi daha da almadım

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> 12 Haziran ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
15.Sadenur222 ------> 26 Mayıs ---------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme
7.Sebebiumut ------> 21 Mayıs -------> 2. deneme
8.Uzum34 -------> 22 Mayıs --------> 2. deneme
9.Mrv0640 ------> 22 Mayıs ------> 7. deneme
10.Misslaydbird -------> 6 Haziran -------> 1. deneme
11.Azee13 ------> 9 Haziran -------> 2.deneme
12.Emilinarzusu -------> 25 Mayıs --------> 1. deneme
13.Melin54 --------> 12 Haziran ----------> 1. deneme
14.Kardeleeeen --------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
15.Sadenur222 ------> 26 Mayıs ---------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Back
X