2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar aranizda sigara kullanip hamile kalmaya calisan varmi? Cevaplarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar aranizda sigara kullanip hamile kalmaya calisan varmi? Cevaplarinizi bekliyorum

Bende sigara kullaniyordum ama gebeligi öğrenir ogrenmez biraktim ama ogrenene kadar malesef icmis bulundum 2 aydir icmiyorum ama cok degil ilk bir iki hafta zor geldi cunku evde icmesede esimde kullaniyor simdi sigara kokusundan tiksiniyorum esime sigara kokuysn falan diyrm hem cocukta en ufak bisey olsaydi acaba ondanmi oldu diye omur boyu vicdan azabi cekerdim ona zarar vermeye hic hakkım yok kıymet bilmek lazım arkadaslarmn hicbiri birakmadi sasiyorum dogrusu.. Bence sizde birakin hamilelkte daha rahat edersiniz kokunuz bile burnunuza bir baska geliyor.. O tazecik miniklere daha anne karninda ogrendigi halde birakmayipta sigara iciren vicdansiz annelerin anneligini kınıyorum!!! Evlenir evlenmez hamile kalmis tabi Allah aratmamış da ondan oluyor bunlar..

Dayanamadım şimdi yok der falan ben işimi sağlama alayım dedim. İnşallah dışardan görmemişlerdir bizi. Gören nederdi yoksa birde ramazan yani.:78::78::78::78::78:

Bende bitek kendim yapiyorum sanip utanirdim ama yanlız degilmisim demekki

Günaydın kızlar.
Batım bugün ama bir belirtim yok bir kaç gün önce bacaklarım, belim ve kasıklarım ağrıdı ama şuan iyiyim.

Ben geçen ay 25'inde olmuştum otomatik hesaplayıcılar bir sonraki adeti 28 güne göre bugüne veriyordu arkadaşım yanlış hesapladığını zaten 25'inden 25'ine 30 gün yaptığını benim şuan 32 gün gecikmem olduğunu söylüyor. Meraktayım bayramdada olmazsam bayram dönüşü test yapacağım dua edin.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Normalde nasıl duzenin hep mi boyle ? Eger bi iki aydir boyleysr bebise yaklaştik demektir gecikme oluyomus hamilelikten once. Benm 35 döngüm 38 di gecen ay bi ay 40 istikrarlı bi artis var ☺☺

acıkcası 2 yıl yasmın kullandm nısandan buyana ıcımıyorum. tam duzene gırmedı bu sebepten 45-24-30 ve 40 gun sırayla dongulerım. inş dedıgın gıbı olur canım

gunaydın kızlarr. sıze annemlerden seslenıyorum dun oglenleyın cıktıgımız ıstanbul dan kacıs programına gece 24 de son verdık. 8 saatlık memleket yolu 12 saat surdu. ıstanbul cok kotuydu cookkkk .trafık cılee. topcular ıskelesınden bursa cıkısına 6 saatte gıttık e halıyle dun gece calısamadık. Artık 2 hafta calısamayız da. gercı 2 gun once yumurtladım ve 1 kez calısma var. sen 26 gun boyunca 2 ın 1 calıs yumosu yakalayama, yumas yakaladıgın gun yola cık . bendekıde sans. neyse vadır herseyde bır hayır dıyerek beklıyorum

Son düzenleme:
Yüzü düştü iki sokuldu şansını denedi olmayınca da uzaklaştı Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm Valla bebek için bile olsa tribimden vazgeçemem

Kiz sen ne inatcisin ben de tam tersi hemen kanarim kiyamam.kocise dde :) senin kpss ne oldu canim var mi umut

Bat önümüzdeki ayın 6 sında denememiz bu ay 6 ay genelde hep dördüncü ayda kalirdim iki gebeligimdede öyle oldu ama bunda halatık yok

Bilgisayarı açınca eklerim kuzum hayırlısı ne zaman olursa artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen adama verme bide kalk kitap okudelirtirsin adamı bende öptüm iyi uykular canm

endişeye mahal yok o delirtilmiş herif bu sabah üstüme atladı bak şimdi belimin altında yastık yatıyorum hem de çene çalıyorum sizle taktik yavrucum bunlar hep

Kiz sen ne inatcisin ben de tam tersi hemen kanarim kiyamam.kocise dde :) senin kpss ne oldu canim var mi umut

Inadım işe yaradı balım şimdi yatıyorum yatakta minik spermcikler yolunu bulsun diye azıcık fettan olacaksın böyle bu işler :)

KPSS ise son atamada umut olabilir kuzum şu branş sıralamalarını görmem lazım seneye de formasyonu alıyorum kimbilir rehberlikçi olurum belki ama ben bakanlık istiyorum

Tek iliski ama tam vaktinde oldu... Inş tutturacaksın bu ay benim ateş bugün 36,3 ten 36,7 ye zıpladı hayırlısı bakalım sanırım ben gerçekten erken yumurtladım

Inat etme bi test yap diyeceğim ama sen bu konuda kararlısın kuzum o vakit umarım olmazsın adet bebiş gelir

Ağzına sağlık ben sigara düşmanı bi insanım dilerim hepten bırakırsın böylece hem yavruna iyi örnek olursun hem de daha sağlıklı olursun

Eveeeeet yeter bu kadar belde yastık yatmak dimi bacılar 30 dk oldu pööfffff sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…