- 19 Temmuz 2014
- 170
- 265
- 73
Aynen canım çok güzel teselli ettin allah razı olsungeç olsun hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun her hamilelik farklı bu hamileliğinde belki 6 ayda hamile kalırsın kim bilir nasip herşey hepimiz için hayırlısı
Kizlar aranizda sigara kullanip hamile kalmaya calisan varmi? Cevaplarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dayanamadım şimdi yok der falan ben işimi sağlama alayım dedim. İnşallah dışardan görmemişlerdir bizi. Gören nederdi yoksa birde ramazan yani.:78::78::78::78::78:
Fistiiikk ne kadar guzelsin sen oyle maşallah ☺ cvp gec mi oldu bilmiyorum ama bebis diyorruumm 😄
Normalde nasıl duzenin hep mi boyle ? Eger bi iki aydir boyleysr bebise yaklaştik demektir gecikme oluyomus hamilelikten once. Benm 35 döngüm 38 di gecen ay bi ay 40 istikrarlı bi artis var ☺☺
canım hatırlıyorsan bu ay benım de ole olmustu kırmızı cızgıyı 30kez cızmıstı ff. 10. gunden baslayarak. gercı sonuc ne oldu gec yurtlama
ayy kızlar çok komiksiniztecavuz ne oluyor bak bize yanlış örnek okudum gittim bende adama tecavüz ettim:90:
Yüzü düştü iki sokuldu şansını denedi olmayınca da uzaklaştıKötüyüm ben kötüyüm kötüyüm Valla bebek için bile olsa tribimden vazgeçemem
Bat önümüzdeki ayın 6 sında denememiz bu ay 6 ay genelde hep dördüncü ayda kalirdim iki gebeligimdede öyle oldu ama bunda halatık yok
sen adama verme bide kalk kitap okudelirtirsin adamı bende öptüm iyi uykular canm
Kiz sen ne inatcisin ben de tam tersi hemen kanarim kiyamam.kocise dde :) senin kpss ne oldu canim var mi umut
Kiz sen ne inatcisin ben de tam tersi hemen kanarim kiyamam.kocise dde :) senin kpss ne oldu canim var mi umut
Tek iliski ama tam vaktinde oldu... Inş tutturacaksın bu ay benim ateş bugün 36,3 ten 36,7 ye zıpladı hayırlısı bakalım sanırım ben gerçekten erken yumurtladımgunaydın kızlarr. sıze annemlerden seslenıyorum dun oglenleyın cıktıgımız ıstanbul dan kacıs programına gece 24 de son verdık.8 saatlık memleket yolu 12 saat surdu. ıstanbul cok kotuydu cookkkk .trafık cılee. topcular ıskelesınden bursa cıkısına 6 saatte gıttık e halıyle dun gece calısamadık. Artık 2 hafta calısamayız da . gercı 2 gun once yumurtladım ve 1 kez calısma var. sen 26 gun boyunca 2 ın 1 calıs yumosu yakalayama, yumas yakaladıgın gun yola cık . bendekıde sans. neyse vadır herseyde bır hayır dıyerek beklıyorum
Eki Görüntüle 1202732
Günaydın kızlar.
Batım bugün ama bir belirtim yok bir kaç gün önce bacaklarım, belim ve kasıklarım ağrıdı ama şuan iyiyim.
Ben geçen ay 25'inde olmuştum otomatik hesaplayıcılar bir sonraki adeti 28 güne göre bugüne veriyordu arkadaşım yanlış hesapladığını zaten 25'inden 25'ine 30 gün yaptığını benim şuan 32 gün gecikmem olduğunu söylüyor. Meraktayım bayramdada olmazsam bayram dönüşü test yapacağım dua edin.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Bende sigara kullaniyordum ama gebeligi öğrenir ogrenmez biraktim ama ogrenene kadar malesef icmis bulundum 2 aydir icmiyorum ama cok degil ilk bir iki hafta zor geldi cunku evde icmesede esimde kullaniyor simdi sigara kokusundan tiksiniyorum esime sigara kokuysn falan diyrm hem cocukta en ufak bisey olsaydi acaba ondanmi oldu diye omur boyu vicdan azabi cekerdim ona zarar vermeye hic hakkım yok kıymet bilmek lazım arkadaslarmn hicbiri birakmadi sasiyorum dogrusu.. Bence sizde birakin hamilelkte daha rahat edersiniz kokunuz bile burnunuza bir baska geliyor.. O tazecik miniklere daha anne karninda ogrendigi halde birakmayipta sigara iciren vicdansiz annelerin anneligini kınıyorum!!! Evlenir evlenmez hamile kalmis tabi Allah aratmamış da ondan oluyor bunlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?