Öyle yapıyoruz zaten canım ama ne bileyim dün jelide kullanınca tek damla akıntıyla birlikte pembe bir kan geldi korktum acaba bir şey mi oldu diye ama tam jeli sürerken oldu bu inşallah kötü bir şey değildir. adetimden beri bir hafta geçmişti 2 kez ilişkiye girdik geçen hafta adetim sırasında da akıntım vardı zaten değerlendireyim demiştim belki yumoş vardır diye ama dün kanı görünce içimi korku aldı birden.
Günaydın kızlar.
Batım bugün ama bir belirtim yok bir kaç gün önce bacaklarım, belim ve kasıklarım ağrıdı ama şuan iyiyim.
Ben geçen ay 25'inde olmuştum otomatik hesaplayıcılar bir sonraki adeti 28 güne göre bugüne veriyordu arkadaşım yanlış hesapladığını zaten 25'inden 25'ine 30 gün yaptığını benim şuan 32 gün gecikmem olduğunu söylüyor. Meraktayım bayramdada olmazsam bayram dönüşü test yapacağım dua edin.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
listeye eklerim tabi kaç aydır deniyorsunuz onu da söyle bana canım
bu arada bat 13 temmuz mu sat olmasın
HAA pardon....evet sat 13 temmuz bat 12 ağustos....normalde bu kadar uzun değildi arası ama geçen adetim geç geldiği için ona göre hesapladım beklediğim tarih bu..ve 8.denememiz..herhangi bi tedavi olmadım daha bayram sonrası bakıcam. ama siz 8 diye yazarsanız sevinirim
İçimden bi his göbişte bebiş olduğunu söylüyor :) inşallah güzel haberlerle geliceksin kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inadım işe yaradı balım şimdi yatıyorum yatakta minik spermcikler yolunu bulsun diye azıcık fettan olacaksın böyle bu işler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Opra inşallah canım.
Mogamim nasıl merak ediyorum ama yapmayacağım. Perşembe akşam ya da cuma sabahı ilk idrarla düşünüyorum tabi eğer o günlere kadar olmazsam.
Gerçi gelecek olsa gelirdi gibi de geliyor çünkü perşembe ilişki oldu genelde ilişki olunca gelmesi hızlanır dün denizde atladım zıpladım gerçi dikkat etmeye çalıştım ama yine de olmadım inşallahta olmam.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Rabbimden isteyelim günü gelince zaten verecek bebişlerimiz bizi bekliyor bizim onları beklediğimiz gibi
BU SÖZÜN ÇOK HOŞUMA GİTTİ CANIM İNŞALLAH BEKLİYORLARDIR ONLAR DA BİZİM GİBİ........burayı hep takipteyim bi haber olunca yazıcam ve başka dua edenlere de destek olucam Allahın izniyle
İnşallah canım eski yazılara bak bir zamanlar herkes bizim gibi bekliyormuş şimdi hepsin bebişleri büyümüş kocaman olmuş ben onlara bakım moral alıyorum. Bir kaç yıl sonra başkalarıda bizim yazdıklarımızı okuyup moral bulacak. Yaşadıklarımızı anlatalım hem biz içimizi dökeriz hemde başkaları faydalanır inşallah.
tahriş olmuştur belki hemen kötü şeyler düşünme
inşallah canım tahriştendir. bugünde geldi uzayan akıntım biraz daha fazla sanki, sanırım idrarla atıyorum ondan fark edemiyorum ama şimdiki bayağı belirgindi. Bugün eşim nöbetçi yaramazlık yapamayacaz ama dünden spermcikler var zaten içimde onlar yarına kadar idare eder sanırım. inşallah onlar benden daha çok çalışıyorlardır birleşmek için.
Bende sigara kullaniyordum ama gebeligi öğrenir ogrenmez biraktim ama ogrenene kadar malesef icmis bulundum 2 aydir icmiyorum ama cok degil ilk bir iki hafta zor geldi cunku evde icmesede esimde kullaniyor simdi sigara kokusundan tiksiniyorum esime sigara kokuysn falan diyrm hem cocukta en ufak bisey olsaydi acaba ondanmi oldu diye omur boyu vicdan azabi cekerdim ona zarar vermeye hic hakkım yok kıymet bilmek lazım arkadaslarmn hicbiri birakmadi sasiyorum dogrusu.. Bence sizde birakin hamilelkte daha rahat edersiniz kokunuz bile burnunuza bir baska geliyor.. O tazecik miniklere daha anne karninda ogrendigi halde birakmayipta sigara iciren vicdansiz annelerin anneligini kınıyorum!!! Evlenir evlenmez hamile kalmis tabi Allah aratmamış da ondan oluyor bunlar..
bi de yarın yaparsınız canım böylece spermsiz bi an olmaz
Yok ben zaten tiryaki degilim 2 tane filan iciyorum ama bebek olunca zaten birakirim oyle bise soz konusu dahi olamaz zaten. Fakat sormak istedim cunku cocuk olmasini zorlastiriyormus ya meraj ettim kullanan varmi diye...
:) esim genelde az ictigi icin iliski sonrasi keyif sigarasi yakiyoruz :) ne kadar dogru bilemem sperm kalitesini dusuruyo diye butun doktorlar diyo ama ben ne sigara icenler ne alkol alanlar neler neler gordum lap diye sip diye hamile kalan beynimiz bizE hukmetme. ArtiiikkkCanim benntam tersini düşünüyorum cunku cevremde kari koca sigara bagimlisi.olan kim varsa cok kisa sürede bebek sahibi oldular biz ikimiz de kullanmiyoruz sonuc ortada :) hatta komik gelecek.ama ben lyle düşündüğüm icin iliskiden once kahvenin yaninda bi tane iciyo esim bence nikotin hizlandiriyo sperm hizini
Canım benim, bende ilk düşükten sonra kimsenin yüzüne bakamamıştım seni anlıyorum az çok ama bu senin suçun değil sakın öyle düşünüp kendini üzme. Rabbim inşallah vermiştir bebeğini belirtiler umarım bebiştendir. Değilsede en kısa zamanda hayırlısıyla versin. Annen içinde çok üzüldüm başın sağ olsun, rabbim onu cennetine alsın inşallah. Hoş geldin aramıza.
hoşbulduk canım benim..amin dualrın için....burası benim kızkardeşlerim gibi oldu...aslında benim suçum değil biliyorum tabi ki...ama ben çok büyük günah işledim...vajinismustum ve eşimin ailesine ve eşime karşı kendimi iğrenççççç işe yaramaz hissedip bunaldığım bi gün yalan söyledim test yaptım pozitif çıktı diye.......sonra da bu yalan dünyasının içine girdim o kadar bunalımdan sonra boşanmaya karar verdik...ama sırf birbirimzi daha çok yıpratmamak için....sonra Allahın izniyle ve bir kaç dua buldum yana yakıla dua ettim Allahım vajinismustan kurtar bi evlat ver diye...ilk duam kabul oldu evliliğimin 7.ayında!!!!!!!!!!!!!ama üstüne 8 ay geçti ve hamilelik hala yok o yalan attığım günden beri kendimi eve kapadım eşimin ailesinden utanarak hayatı zindan ettim kendime.........şimdi hem o günahım için tövbe ediyorum..hem de namaza başladım farz namazlara....ve dua ediyorum..bayrama gidemedim eşim de ağlaya ağlaya gitti hem beni yalnız bırakmak istemiyo hem de Anne babası dedesini görmek zorunda diye.......işte durumum bu.........doktora bi kez gittim ama rahminde yumurtalığında kist yok dedi...tek bildiğim bu...sonra hiç bir doktor bana kan ve hormon testi yapmadı...hamilelik şüphen yoksa niye geldin dedilerrrrrrrben de bayramdan sonraya özel doktora randevu aldım...ŞU AN BİLE AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNU..OKUNAN EZAN HÜRMETİNE İÇİNİZDEN BİRİNİN TEMİZ AĞZIYLA EDECEĞİ BİR DUAYA MUHTACIM....HAYIRLI GÜNLER CANIM KIZ KARDEŞLERİM BENİM
canım benim hoşgeldin,,,,gözümüz yollarda kaldıağlamayı bırak artık gülümse lütfen sana dua edicem yine Rabbim yüzünü güldürsün inşallah....utanma tatlım benim herkes hata yapabilir eşin ailesiyle senin aranı pekala bulabilir bunda hiçbişey yok inan bana...buralarda ol tamam mı
ben normalde bu akşam predictor early mi yapacaktım ama dayanamadım dün akşam iftardan önce yaptım...Bu arada idrarım resmen turuncuyduiçinde uçuşan bişeyler de vardı....sonuca gelince çok çok çok silik hayyalet cinsinden bişey çıktı aslında ilk 5dk daha belirgindi sanki sonra daha da silikleşti ve sadece testin kapağını kaldırınca görünebiliyo ama çok çok az....ah ben bu kafamı ne ediyim ne güzel bayram sabahı yapmaktı hep niyetim niye bozdum ben bu niyeti ooooof ooooff çok pişmanım dayanamadım işte...
şimdi elimde normal bi test var (oncomed) ben bunu nezaman yapiym kızlar yarın sabah 2 gün var olacak bata..Yapsammı ki:26::26::26:
Ben dün regl oldum canım umut diğer aylara kaldı...
Allah razı olsun böyle yalnız bırakmadığınız için....ben burdan güç alıyorum hep bi ümitle okuyorum mesajlarımı ve diğer tüm forumlarıcanım benim hoşgeldin,,,,gözümüz yollarda kaldıağlamayı bırak artık gülümse lütfen sana dua edicem yine Rabbim yüzünü güldürsün inşallah....utanma tatlım benim herkes hata yapabilir eşin ailesiyle senin aranı pekala bulabilir bunda hiçbişey yok inan bana...buralarda ol tamam mı
ben normalde bu akşam predictor early mi yapacaktım ama dayanamadım dün akşam iftardan önce yaptım...Bu arada idrarım resmen turuncuyduiçinde uçuşan bişeyler de vardı....sonuca gelince çok çok çok silik hayyalet cinsinden bişey çıktı aslında ilk 5dk daha belirgindi sanki sonra daha da silikleşti ve sadece testin kapağını kaldırınca görünebiliyo ama çok çok az....ah ben bu kafamı ne ediyim ne güzel bayram sabahı yapmaktı hep niyetim niye bozdum ben bu niyeti ooooof ooooff çok pişmanım dayanamadım işte...
şimdi elimde normal bi test var (oncomed) ben bunu nezaman yapiym kızlar yarın sabah 2 gün var olacak bata..Yapsammı ki:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?