kızlar ne diyosunuz adet mi olcm bn((
kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorm. eşim bgn işe gitti( şimdilik takılıyorm yrn adet filan olmazsam hızlı trenle istanbula gidiyorz 1 gün de olsa birascık gezelim dedik çünkü bn istanbula hic gitmedm
neyse sizlere sormak istediğim bişi var yumurta catladıktan 14 gün snr adet olmak kesin midir yani daha önce olma ihtimali var mı çünkü bn biliyosnz çatlatma iğnesi oldm 18inde ama dün az kasık agrım oldu sabah da oldu ve wc de bi damla pembe leke geldi şimdi kasık ağrım gecti adet oluyorm yine diye sabah sabah azıcık da ağladm eşimi de öyle uyandırmıs oldm o da bana kızdı ne diye ağlıyosn daha belli bişi yok moralini bozuyosn diye ki haklı yani size biras dert yanıyım dedim
moralını kaybetme canım adet olursan da. ıns olmazsın.
Canim moralini bozma yerlesme lekesinde olabilir 14 gunden fazla da gecebilir ama 10.gun erken geldi bana en azindan beni hic oyle olmadi test yaptin mi bi yapsan eger yerlestiyse testte de cikar zaten
Merhabalar Herkese,
Öncelikle ramazan bayramınız mübarek olsun. Haziran ayında bebek için denemeler başladı hayırlısı ile:) Bu ay adetin henüz gecikmedi ama çok çabuk acıkıyorum ve belimde ve bacağımda acaip bir ağrı var. Akıntımda arttı ve koku falan da yok. Adetime daha 5 gün var. Dün idrarda test yaptım meraktan. Maalesef sonuş negatif. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi.
Maalesef geçti sandim ama henüz geçmemiş canim:-( perşembe günü doktora gidicem tekrar...
kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorm. eşim bgn işe gitti( şimdilik takılıyorm yrn adet filan olmazsam hızlı trenle istanbula gidiyorz 1 gün de olsa birascık gezelim dedik çünkü bn istanbula hic gitmedm
neyse sizlere sormak istediğim bişi var yumurta catladıktan 14 gün snr adet olmak kesin midir yani daha önce olma ihtimali var mı çünkü bn biliyosnz çatlatma iğnesi oldm 18inde ama dün az kasık agrım oldu sabah da oldu ve wc de bi damla pembe leke geldi şimdi kasık ağrım gecti adet oluyorm yine diye sabah sabah azıcık da ağladm eşimi de öyle uyandırmıs oldm o da bana kızdı ne diye ağlıyosn daha belli bişi yok moralini bozuyosn diye ki haklı yani size biras dert yanıyım dedim
Eki Görüntüle 1203698
guunaydın kızlar ıyı bayramlarr,, ates tablom sızllerle... dılerım ates hıc dusmezzz umarım tuturmusumdur
Merhabalar Herkese,
Öncelikle ramazan bayramınız mübarek olsun. Haziran ayında bebek için denemeler başladı hayırlısı ile:) Bu ay adetin henüz gecikmedi ama çok çabuk acıkıyorum ve belimde ve bacağımda acaip bir ağrı var. Akıntımda arttı ve koku falan da yok. Adetime daha 5 gün var. Dün idrarda test yaptım meraktan. Maalesef sonuş negatif. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi.
Merhaba kizlar hayırlı bayramlar şükürler olsun hamileyim inşallah bütün isteyenlere de nasip olur ilk bebeğim ede bu ayda hamile kalmıştım ama 4 aylıkken kaybetmiştm inş. Bu sefer nasip olur kucağıma almak inş. nolur dua edin bana buarada batımı 26 temmuz du 3 gün geçti bu gün kan testinde 900 çıktı normal mi szce
Canim niye calisamiyosunuz size ait bi oda yok mu ? Valla kacirma bak yakalamissin hazir akintiyi tabi ki sansin var sen aradada derede biyerde atla bence seninkine ben oyle yaptim bu ay agridan kivranan adami yoldan cikardim ☺☺kızlar dün çalışma yapamadık bugünde kayınvaldemlerdeyim, 2 gün daha çalışamayacaz. en fazla uzayan akıntım da dün oldu. normalde ovulasyon tarihim 30-31 gözüküyor ama genede yumurtlama olumuştur diye üzülüyorum. sizce bu ay hala şansım var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?