2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorm. eşim bgn işe gitti( şimdilik takılıyorm yrn adet filan olmazsam hızlı trenle istanbula gidiyorz 1 gün de olsa birascık gezelim dedik çünkü bn istanbula hic gitmedm

neyse sizlere sormak istediğim bişi var yumurta catladıktan 14 gün snr adet olmak kesin midir yani daha önce olma ihtimali var mı çünkü bn biliyosnz çatlatma iğnesi oldm 18inde ama dün az kasık agrım oldu sabah da oldu ve wc de bi damla pembe leke geldi şimdi kasık ağrım gecti adet oluyorm yine diye sabah sabah azıcık da ağladm eşimi de öyle uyandırmıs oldm o da bana kızdı ne diye ağlıyosn daha belli bişi yok moralini bozuyosn diye ki haklı yani size biras dert yanıyım dedim

Kızlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun hepinize şeker tadında bir bayram diliyorum.. Uzun süredir giremiyordum Nilda_s Opra Blummm ve afrodit26 listede yeni gördüm tebrik ediyorum sizi Rabbim evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin, darısı sayfadaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah :)

guunaydın kızlar ıyı bayramlarr,, ates tablom sızllerle... dılerım ates hıc dusmezzz umarım tuturmusumdur

Canim moralini bozma yerlesme lekesinde olabilir 14 gunden fazla da gecebilir ama 10.gun erken geldi bana en azindan beni hic oyle olmadi test yaptin mi bi yapsan eger yerlestiyse testte de cikar zaten

moralını kaybetme canım adet olursan da. ıns olmazsın.

cnm cmts 28.gün olacak çatlatma iğnesi olduğum için gecen ayda 30.günde olmuştum erkenden böyle ağrı filan olunca moralm bozuldu dr erken adet olacağımı düşünse daha önce cağırırdı tam 28.gün çağırıyo inş olmaz yani hayırlısı tabi

Canim moralini bozma yerlesme lekesinde olabilir 14 gunden fazla da gecebilir ama 10.gun erken geldi bana en azindan beni hic oyle olmadi test yaptin mi bi yapsan eger yerlestiyse testte de cikar zaten

cnm labaquickin ovulasyon testlerinin yanında gelen testlerden var onlarda da olsa da çıkmaz gibi ne zmn test yapsam ki negatif cikiyo daha da moralm bozuluyo inş yerleşme olur dediğin gibi cmts ye kdr beklicm dr kan testi yapıyo zaten gecen ay 1.05 çıkmıstı inş hayırlıysa bu ay yüksek çıkar teyzemin kızı dayımız kızı bikaç arkadasm hepsi hamile bnde onları öyle görünce daha da sabırsızlanıyorm

Merhabalar Herkese,

Öncelikle ramazan bayramınız mübarek olsun. Haziran ayında bebek için denemeler başladı hayırlısı ile:) Bu ay adetin henüz gecikmedi ama çok çabuk acıkıyorum ve belimde ve bacağımda acaip bir ağrı var. Akıntımda arttı ve koku falan da yok. Adetime daha 5 gün var. Dün idrarda test yaptım meraktan. Maalesef sonuş negatif. Sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi.

cnm adet ve hamilelik belirtileri çok benziyomus bnde kaç gündür as eriyrm sanki sürekli gördüğüm herseyden yemek tatmak istiyorm gögüs uzlarım acıyo ve damarları belirgin ve dolgunlar akıntım da vardı ama bu sabah pembe leke geldi bnmde adetime 4 gün var bnmkileri bilmem ama inş seninkiler hamileliktendir

luteal faz 11 16 gün arası sürer canım

dilerim seninki yerleşmeden kaynaklıdır kuzum bana öyle geldi

hoşgeldin canım iyi çalışmalar , belirtileri düşünmemeye çalış bu dediklerin adete benziyor hamileliğe de o yüzden diyorum kuzum

hiç umursama yani ve inş bebiştendir

Son düzenleme:
Merhaba kizlar hayırlı bayramlar şükürler olsun hamileyim inşallah bütün isteyenlere de nasip olur ilk bebeğim ede bu ayda hamile kalmıştım ama 4 aylıkken kaybetmiştm inş. Bu sefer nasip olur kucağıma almak inş. nolur dua edin bana buarada batımı 26 temmuz du 3 gün geçti bu gün kan testinde 900 çıktı normal mi szce

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

kızlar dün çalışma yapamadık bugünde kayınvaldemlerdeyim, 2 gün daha çalışamayacaz. en fazla uzayan akıntım da dün oldu. normalde ovulasyon tarihim 30-31 gözüküyor ama genede yumurtlama olumuştur diye üzülüyorum. sizce bu ay hala şansım var mıdır?

Canim niye calisamiyosunuz size ait bi oda yok mu ? Valla kacirma bak yakalamissin hazir akintiyi tabi ki sansin var sen aradada derede biyerde atla bence seninkine ben oyle yaptim bu ay agridan kivranan adami yoldan cikardim ☺☺

Kızlarr bu test sonucum pozitif mi negatif mi nolur yardım edinnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…