2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar benim adet tarihim 2 ağustos muş bugün yumurtlamam oldu galiba kasik ağrım var bugün ama evde değilim memlekete bayrama geldim resimde burda yok cuma günü ilişki olmuştu tutma şansı varmı acaba bacilar

Arkadaşlar mantar enfeksiyonu olmustum ilaclarim biteli 3 gün oldu ve biz 1 hafta korunduk.acaba yeterli midir su an şikayetim kalmadi bu ayi kacirmakta istemiyorum bir an önce Allah in izniyle hamis olmak istiyorum fikrinize ihtiyacim var:-(

Ayyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım kız inşallah hayalet çizgi gerçeğe döner bence 2 gün sonra sabah idrarınla tekrarla malum varsa bebiş en azında değer artacağından silik çizgi çıkar

canım dur heyecanlanma benim sonum da size benzeyebilir

Kızlar Sizi çok Özledim geceleri Eşim ne yapıyorsun diyo hiç face teyim diyorum Aslinda burdayım :) mgül üzüldùm ama bunda da vardır bi Hayır inşallah mogami çalışmaların triplere rağmen devam görüyorum bu Arada soğuk yumurtadan Asıri tiksindim çöpe dökerken Normalde de sevmemyoksa Hemen umutlanirdim :) Iste Böyle çalışmalara devam. Lovely test yap bayramdan sonra Bekliyorum heyecanla:) bu elisa nerde hepinizi öpüyorum :) iyi geceler

kız aşkolsun beni unutmuşsun

canım dur heyecanlanma benim sonum da size benzeyebilir

Allah benzetmesin kuzum zaten bu forumun kızları bi bu hayalet çizgilerden bi de bozulan makinelerden çekti

İnş seninki gerçektir hadi bakalım 2 gün sonra tekrarla

Trip yapınca daha tatlı oldu tavsiye ederim fıstık Bayram vesilesiyle herkes bir yerlere dağıldı pek sessiz burası

Bu arada iyi bayramlar canım

tatlı bebişli rüyalar

Son düzenleme:
forumun hatunları bayramınızı kutlarım

Sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim

Hayırlı bayramlar kızlar :) sevdiklerinizle nice güzel, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bayramlar geçirmenizi dilerim. Hepinizin yanaklarından öptüm :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah tutmuştur canim ya

Bayraminiz mubarek olsun kizlarrr nice nice bayramlara bebislerlee :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok üzgünüm ama anladım ki belirtiler aramak ve stresle beklemek yanlış :26: herkese iyi bayramlar

Tatlım sperm içerde 3 gün yaşayabilir o yüzden tutma ihtimali var ama tabi spermler iyice azalmıştır o sebepten çok bel bağlama bu aya kuzum ... Yine de olasılık var inş tutmuştur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şikayetin kalmamış canım o yüzden içinde kalmasın çalışma yap bence inş tutar minik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…