- 19 Temmuz 2014
- 170
- 265
- 73
canım 2 gün sonra tekrar yap inşallah vardır bebişin
Ayyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım kız inşallah hayalet çizgi gerçeğe döner bence 2 gün sonra sabah idrarınla tekrarla malum varsa bebiş en azında değer artacağından silik çizgi çıkar
Kızlar Sizi çok Özledim geceleri Eşim ne yapıyorsun diyo hiç face teyim diyorum Aslinda burdayım :) mgül üzüldùm ama bunda da vardır bi Hayır inşallahmogami çalışmaların triplere rağmen devam görüyorum bu Arada soğuk yumurtadan Asıri tiksindim çöpe dökerken Normalde de sevmemyoksa Hemen umutlanirdim :) Iste Böyle çalışmalara devam. Lovely test yap bayramdan sonra Bekliyorum heyecanla:) bu elisa nerde hepinizi öpüyorum :) iyi geceler
kız aşkolsun beni unutmuşsun
canım dur heyecanlanma benim sonum da size benzeyebilir
Kızlar Sizi çok Özledim geceleri Eşim ne yapıyorsun diyo hiç face teyim diyorum Aslinda burdayım :) mgül üzüldùm ama bunda da vardır bi Hayır inşallahmogami çalışmaların triplere rağmen devam görüyorum bu Arada soğuk yumurtadan Asıri tiksindim çöpe dökerken Normalde de sevmemyoksa Hemen umutlanirdim :) Iste Böyle çalışmalara devam. Lovely test yap bayramdan sonra Bekliyorum heyecanla:) bu elisa nerde hepinizi öpüyorum :) iyi geceler
forumun hatunları bayramınızı kutlarım
Sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim
Arkadaşlar benim adet tarihim 2 ağustos muş bugün yumurtlamam oldu galiba kasik ağrım var bugün ama evde değilim memlekete bayrama geldim resimde burda yok cuma günü ilişki olmuştu tutma şansı varmı acaba bacilar
forumun hatunları bayramınızı kutlarım
Arkadaşlar benim adet tarihim 2 ağustos muş bugün yumurtlamam oldu galiba kasik ağrım var bugün ama evde değilim memlekete bayrama geldim resimde burda yok cuma günü ilişki olmuştu tutma şansı varmı acaba bacilar
Şikayetin kalmamış canım o yüzden içinde kalmasın çalışma yap bence inş tutar minikArkadaşlar mantar enfeksiyonu olmustum ilaclarim biteli 3 gün oldu ve biz 1 hafta korunduk.acaba yeterli midir su an şikayetim kalmadi bu ayi kacirmakta istemiyorum bir an önce Allah in izniyle hamis olmak istiyorum fikrinize ihtiyacim var:-(
İyi bayramlar canim bat 25 ağustosforumun hatunları bayramınızı kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?