Anladim ben yumos a gore hesap yapiyorum sat 4 temmuzdu 6 gun atiyo bu ay
Kızlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun hepinize şeker tadında bir bayram diliyorum.. Uzun süredir giremiyordum Nilda_s Opra Blummm ve afrodit26 listede yeni gördüm tebrik ediyorum sizi Rabbim evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin, darısı sayfadaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah :)
Merhaba kizlar hayırlı bayramlar şükürler olsun hamileyim inşallah bütün isteyenlere de nasip olur ilk bebeğim ede bu ayda hamile kalmıştım ama 4 aylıkken kaybetmiştm inş. Bu sefer nasip olur kucağıma almak inş. nolur dua edin bana buarada batımı 26 temmuz du 3 gün geçti bu gün kan testinde 900 çıktı normal mi szce
Aslında döngüne göre hesaplasan daha iyi olmaz mı yumurtlama geç oldu diye mi 6 gün atıyor diyorsun canım
Benim moralim coook bozuk arkadaslar bayram diye dün arkadaslarla aile dostlarimizla hepberaber birinin yazlığına gittik ama ben gitmek istemiyordum eşim beni gonulsuz goturdu cunku gittigim gun hastanede serum yedim mide bulantilarimdan dolayı hicbirsey canım istemiyor hicbisey yiyemeyince cok halsiz oluyorum ve gittigimz yere yol 4 saat suruyor neyse gittik aksam serum yedigim icin biraz iyiydim ertesi gun kahvaltı yaptık butun hepsi denize gitmek icin ayaklandı ben yanıma deniz esyalarimi almamistim alsamda ztn esim girmemi istemezdi biliyrm bende cıktım yukarı agladim bumu yani tatil herkes denize gircek ben uzaktan izlicemmi dedim yuru eve gidiyrz dedi yolda bana olmuyo sen hastasın psikologa git diyo aldır o bebegi istemyrm diyo bende sen bosan ben kendim bakarım dedim hayir benim cocuguma bakamazsin dedi geldik tatile gitmeden onceki aksam tatile gittigimiz gun gunduz tatilden dondugumuz gun yani dün ve simdi yine annesi gile gitti 4 gundur orda bende bayramn 1.ci gunu gittim hala onlara gitmemi istiyor ama ben istemyrm hergun onlarla olmak zorundamym benim esim ztn 2-3 ayda bir izin kullaniyor ogunde hep isleri oluyor basbasa bisey yapamyrz simdi yone gitmyrm diye kizdi yine ayni seyleri soyledi ne yap et hallet o cocugu olmuyor dedi bende arkasindan mesaj attim eger o ölücekse ikimiz bir öluruz dedim.. Nasıl bir vicdan var anlamiyorum gunlerdir agliyorum cok kötüyüm Allaha yalvariyorum ama cok caresizm. Uzun oldu ama daha yazamadğm cook sey var..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında döngüne göre hesaplasan daha iyi olmaz mı yumurtlama geç oldu diye mi 6 gün atıyor diyorsun canım
Canim bende bunu soracaktım ben bu ay geç yumurtluyorum adet de geç mi olur normal döngüye göre mi olur
Kızlar ovulasyon testi sipariş edeceğim bana gittigidiyordan satıcı artı test markası ve fiyat söyleyebilir misiniz?
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Yumurtlama daha dogru canim yumosun 14. Gunu oluyo iste daha garanti obur turlu yaniliyorum gun belirlesem.de yumusa gore geliyo allahtan test yapıyorum da garantiliyorum gunu
Bildiğim kadarıyla geç olması lazım kuzum çünkü luteal faz 10 16 gün arası sürüyor yani yumoştan sonra minumum 10 gün zaman geçmeli
Kaçıncı gün yumurtladın sen
Kızlar ovulasyon testi sipariş edeceğim bana gittigidiyordan satıcı artı test markası ve fiyat söyleyebilir misiniz?
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Ya elimde az test var her gün yapamıyorum ama gün aşırı ilişki oluyor bu ay yayla falan dinlemedikdün yaptığım test tam koyu değildi iki üç güne pozitif olur gibi geliyor bugün 18. Günüm kafam karıştı
bence hergün yap sen fıstık kaçırabilirsin yoksa
geç yumurtluyorsundur canım
Yaylada olunca test alamadım ama gün aşırı ilişki oluyor bakalım inşallah kaçmaz
ağustos bat listesi altında yazan tüüümmm arkadaşlara ve içinizde bana....Allahın izniyle bir gayretle 170 ayet-el kürsi okudum gece yarısını geçtikten sonra kıbleye dönük...çok şükür okuyup bitirmeyi nasip etti Rabbim.....ve bilgisayar ekranına eğilip listemize üfledim...sonra da secdede bu listede olan dünyanın neresinde yaşadığını bilmediğim tüm kardeşlerime bu ay bi evlat ver Rabbim diye dua ettim....haydi arkadaşlarrrrrr Rabbim ol desin olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:85::85::85::85::85::85::85::85:
gün aşırı ise sorun yok kuzum bu ay inş hamilesin hadi bakalım
Bence eşinin psikolojisi bozulmuş
Sakın bebeğinden vazgeçme canım ve sakın eşine karşı yumuşama dik dur kararının arkasında ol... Çok çirkin ve çok vicdansızca laflar etmiş insan nasıl kendi evladından vazgeçer... Peki ailesinin tavrı ne istersen eşinin annesi ile bu durumu açık açık konuş... Ben bir babaannenin torunundan vazgeçmek isteyeceğini düşünmüyorum belki oğlunun kulağını çeker sonuçta o da bi anne
Dediğim gibi asla taviz verme ve bebeğini düşün üzülme daha fazla onu da üzme annesi... İnşallah eşin aklını başına alır ve hatasını anlar...
Simdi yine aradı geliyomusun annemlere diyo bende ben disari cikicam sen git otur annenlerde dedim oylemi tmm dedi. Aldır diyerek gidiyo sonra tekrar ariyo bisey olmamıs gibi. Kayinvalidem hepsinden beter arayip bebek haberini verdigimiz gun kadın uzuntusunden agladı telefonda resmen bana öksüz kalcak diye diye ağladı ya niye yaptiniz gibisinden sitem etti bende ben isteyerk yapmadım anne dedim evet oyle isteyerk olan bisey degildi ama boyle oldu diyede kendi canimdan nasil vazgeceyim yaa daha iki gun once gordum ultrasonda hareket ediyordu kollarini oynatiyordu kıpıt kipirdı. Ben ona resmi aldırma tarihi gecti 10.haftalıkta sondu diyrm o bana ben arastirdim gecmemis aldiriliyor gecsede bi tokata bakar is falan dedi yani alınmiyorsa düsürtürüz demek istyr bunun boylesi benim cocugmn babası olcak diye aglamaktan yoruldum bukadr beter biri degildi ya 3senedir evliyiz seyine sahip ciksaydin ozmn diyrm yaa olmadan once bosansaydi ozmn simdide bosanablr ben ona illa evli kalcaz demiyrm ama brn ölsemde bu cocugu aldırmam. Degisse bile soylenenler geri alinmiyor ust uste birikti hep duydugum butun laflar beynimin icinde ona baktikca aklıma gelyr ben unutamyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?