2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bence hergün yap sen fıstık kaçırabilirsin yoksa

geç yumurtluyorsundur canım

Gec yumurtluyorum malesef 21.gundu iki aydir 23.. bat olunca kan icin falan teste gdcem catlatma falan istedigimi soyliycem normal dongude yilda 12 sans varken bende 9 , madem oyle cozum ilac iğne ☺slogan gibi oldu

hayırlı olsun canım batlarımız aynıymış benn de 25inde test yaptım 213 cıktı normal dedi doktor seninki daha iyi bi değer bence ikiz mi yoksa die geçirdim içimden :)

Hayırlısı cnm ya inş. Ağzından bal damlıyor valla nezaman gitcen doktora randevu aldınmı

Kanım dondu resmen bu nedir. Sana sahip çıkan kimse yok mu? Sen zaten hassas bi dönemdesin normalde çekilecek şeyler değil. Ben sana şu soruyu kendince cevaplamanı öneririm neden ben bunları çekiyorum? Birçok neden olabilir eşini sevmen, yalnız olman , ekonomik nedenler ... en iyi sen biliyorsun nedeni bilirsen çözüm kolaylaşır

kızlar bayramınızı kutluyorum... biraz gec oldu ama kusura bakmayın anca fırsat bulabildim siteye girmeye :))

Ya kizlar bu ay ilk defa denedik ovulasyon testiyle yumurtlama gunumude ogrendim adet dongum 29 gün ama sitelerin yumurtlama hesaplamasina gore 15. Gün ama ovulasyon testinde 20 ve 21. Günüm de cok koyu iki cizgi cikti ve gun asiri iliski oldu bu ay boyunca hatta cizgilerin ciktigi günlerde 3 gun ustuste iliski oldu sonrasinda tekrar gun asiri batim 26 yada 27 temmuzdu hala adet olmadm bugun kan testi yapildi 0.1 cikti.negatif cikmasina ragmen neden hala adet olmadim acaba

Kızlar ben alerji oldum.ve doktorlar ilacta kullandirmiyo böle olan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ızlar adetime 11 gün var.Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanarak çalıştık :):):) bu sabah kalktığımda acaip bel kasık ağrım batmalarım vardı göğüslerim de şiş ve ucu acıyor.Bunlar yine adet öncesi belirtiler midir yoksa hamişlik olabilir miiiii

Allah benzetmesin kuzum zaten bu forumun kızları bi bu hayalet çizgilerden bi de bozulan makinelerden çekti

İnş seninki gerçektir hadi bakalım 2 gün sonra tekrarla

2 gün sonra değil 1 gün sonra tekrarladım canım biraz geç yarım saat belki daha fazla bi süre sonra çıktı 2. çizgi tabi silik olarak aynı sen gibi bugün bat günümdü gelmedi bekliyorum

Son düzenleme:
benimde adetime on bir gün var bu ay çok sıkı çalıştık adetime on gün kala filan göğüsleri çok ağrırdı bu ay ağrımıyor neden bilmiorum onun dışındada hiç bi belirti yok e adet belirtisi ne başka bişey sanırım bu ayda olmayacak nedense içimde hiç umutta yok

Inşallah cnm tekrar kan testi yaptırdnmı

yok tatlım valla yaptırmadım fırsat olmadı köydeydik yarın da gitcem nasılsa diye gitmedim tekrar kan vermeye.. senin durumun nasıl canım ben sabahları kasık ağrısıyla uyanıyorum inşallah bi sorun yoktur..:26:

Kızlar ben alerji oldum.ve doktorlar ilacta kullandirmiyo böle olan varmi?

Alerji derken mantar gibiyse bol bol su icerse n (gunde en az 13 bardak)ve probiyortik yogurt (yani ev yapimi) yersen akşamları bir kase baya faydali oluyor petty

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…