kızlar banada bır bakın ya buay adetın 10.gnu yumurtam vardı 9.5 mm çörek otu bal tarcın yıyordm hergun yumurtam hemen buyumus kvler geldı 2 gun kaldılar o ara benım yumurtam çatlamış doktor yumurtan çatladı dedı buyuk ıhtımal dun catlamıstır dedı bugunu degerlendırın dedı (dun gıttım doktora )umarım kaçırmamışızdır yaaaoff offf
Petty bu topice gecmissin hic bana haber vermedin :) listeye beni de eklesenize ben de bu adetim gecsin baslayacagim calismalara batinş olur senın bat ne zaman
eskiden beri içimden hep erkek geçer ama kız cocuklarınıda seviyorum ama erkek
yuppiii inş o zaman oynarız heheh
kızlar bebek konuştuk ama hiç cinsiyet konuşmadık ne geçiyor içinizden kızcı mısınız erkekci mi
Allah ım hayırlısını versin kızım olsun
lise yıllarımdan beri hep kız istemiştim ama ilk bebeğim erkekti galiba şimdide erkek bebek istiyorum
kaçırmamıssındır bence tam zamanında yapmıssın ne guzel...
Petty bu topice gecmissin hic bana haber vermedin :) listeye beni de eklesenize ben de bu adetim gecsin baslayacagim calismalara bat
6 haziran
hadi bakalım hayırlısı... 2 veya 3. kez hamile kalacaklar bizden şanslı ve tecrübeli
DURUM
KIZ 1 ERKEK 2
inş. Iyi bi göbek atarız ama benim olmasada söz senin hamile olduğunu öğrenincede oynıycam:119::119::119::119::124::124::124:
corekotu bali nasol denedin arkadasim bi de Yumrtanin catladigini nasil anladinInsallah pettyy benim adetim 40 gunde bir geliyordu ilk defa buay corek otu bal tarcni duzenli yedm ve ilk defa yumurtam bukdr cabuk buyudu ve catladi ins hamile kalirim buay ya
Insallah pettyy benim adetim 40 gunde bir geliyordu ilk defa buay corek otu bal tarcni duzenli yedm ve ilk defa yumurtam bukdr cabuk buyudu ve catladi ins hamile kalirim buay ya
tamam teşekkür ederim :122::118::118::118::118::118: oynarız birlikte
ama malesef ilk bebeğimi kaybettim o yüzden stres bende sizden fazla
Ayrica bu karbonat camasir suyu da neymis ya anlatsana cok sasirdim :) bu ay calistiniz mi ins hamissindir :) ama ben calismalara baslayacagim da bu ay calimadan sonra bat i nasil beklerim cok sabirsizlanirim ben :)
corekotu bali nasol denedin arkadasim bi de Yumrtanin catladigini nasil anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?