2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kaçırmamıssındır bence tam zamanında yapmıssın ne guzel...

kızlar iş yerinde arkadaşım incir ye diyor yediği ay hemen hamile kalmış yumurta çatlatıyor muş incir...

baktım ibrahim saraçoğlunun da incir kürü var yumurtlama için

Ayrica bu karbonat camasir suyu da neymis ya anlatsana cok sasirdim :) bu ay calistiniz mi ins hamissindir :) ama ben calismalara baslayacagim da bu ay calimadan sonra bat i nasil beklerim cok sabirsizlanirim ben :)

Ayrica bu karbonat camasir suyu da neymis ya anlatsana cok sasirdim :) bu ay calistiniz mi ins hamissindir :) ama ben calismalara baslayacagim da bu ay calimadan sonra bat i nasil beklerim cok sabirsizlanirim ben :)

Petty bu topice gecmissin hic bana haber vermedin :) listeye beni de eklesenize ben de bu adetim gecsin baslayacagim calismalara bat
6 haziran

canım sen bu ay yapamayınca sölemedım hiç nerden bıleyım inş bu ay senın için hiç bi aksilik cıkmaz hoşgeldin

Insallah pettyy benim adetim 40 gunde bir geliyordu ilk defa buay corek otu bal tarcni duzenli yedm ve ilk defa yumurtam bukdr cabuk buyudu ve catladi ins hamile kalirim buay ya

inş kalırsın cabucak :) seın bat ne zmaan

canım ben geçen haftadan beri kaç tane test harcadım bilemezsin en son bugun yaptım ama tık yok bat tarihimde ayın 20 si inş olur...karbonat olayıda şu idrarına karbonat attıgında kabarıyosa köpürüyosa hamile olyomussun dibe cökerse hamile değilmişsin eskıler böle anlarmıs ben sabah yaptım kabardı ama testte cıkmadı...bı arkadaşta camasır suyu dökmüş idrarına kabramıs oda hamıle cıkmıs onu denıcem sımdıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…