2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

lavaboya gittiğimde direkt böyle sanki uzun akıntı vardı o mu acaba... sümükümsü bi beyazlık
yumurta çatladı o zaman ama hala adet olmadım ben 35. gün hamile de değilim

düşükten once 3martti nisanda olmadim nisann 10unda dusuk yaptim dsktn snra korunmdk hc olursa adet grmeden hamile olcam

çok geçmiş olsun canım biraz kabaca olcak ama düşüğün kıçı içerde kalır der büyüklerimiz inş. sende bu ay güzel haberi alırsın. ama madem şüpheleniyorsun bence idrar tahliline güvenme kan tahliline git

senin cum agünü idrar tahlili sonucunu bekliyorum içimden bi ses karbonat doğru diyo

heheh gebelik testi aldım cuma sabah yapayım söleyım size kasık agrım hala gidip gelyo :) bide çamasır suyumu döksem acep israra öle yazmısya bi arkadaş :)

lavaboya gittiğimde direkt böyle sanki uzun akıntı vardı o mu acaba... sümükümsü bi beyazlık
yumurta çatladı o zaman ama hala adet olmadım ben 35. gün hamile de değilim

o sumukumsu sey yumurtan catladıgı ıcın adetının gecıkmesı buyuk ıhtımal sıtresten beklentı ıcıne gırıyoruzya ondan galıba kanda baktırdınmı pekı

heheh gebelik testi aldım cuma sabah yapayım söleyım size kasık agrım hala gidip gelyo :) bide çamasır suyumu döksem acep israra öle yazmısya bi arkadaş :)

tamam sen bütün testleri dene bizde bilgi sahibi olalım senin hamileliğine göre ne kadar doğruymuş bi bakalım

ahaha sen butun denemelerı yap ıse yarasa bızde yapalım ınsallah vardır ya

o sumukumsu sey yumurtan catladıgı ıcın adetının gecıkmesı buyuk ıhtımal sıtresten beklentı ıcıne gırıyoruzya ondan galıba kanda baktırdınmı pekı

evet kan testi yaptırdım gebelik yok 35 oldu büyük ihtimal psikolojik evet

bu arada ben hümeyra 27 yaşındayım ankara yaşıyorum pazartesi 1 yıl dolumuz doluyor

e hadi bakalım hayırlısı sende geri sayıma başlamışsın artık sende dene bize haber ver olurmu?

verırım tabıkıde hele bı gunum dolsun gecen ay dolmadan heyecan yaptım kanda yaptım cıkmadı canım sıkılmıstı bu sefer gunumu doldurcam benım hıc bı yerımde belırtı yok ne agrı ne bıse hos oglumdada olmamıstı bıse

bkalim artk hayrlisi ya bu sabh dayanmdim gttim kandan test yaptrdim bugn 4buckta belli olcak artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e ne güzel işte bende şuanda bile birsürü belirti var(tabiki hepsi psikolojik) canım karbonat testini erken yapabilirsin zaten günün geçince idrar testindede çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…