karbonat testini yapanlar hep doğru diyor belkide idrar testi yanılıyordur(inş)
o zaman karbonata göre mi değerlendiryım bılemedım şimdik
gunaydın canım benımde normal akıntım var o baska zaten sen lavoboya gıttıkce kendını kontrol et zaten anlıyosun ne zamankıyapısıp uzuyo o gun beraber olursun ben 6-7 ay yumurtlamadıgımı bılırım
normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak
düşükten once 3martti nisanda olmadim nisann 10unda dusuk yaptim dsktn snra korunmdk hc olursa adet grmeden hamile olcam
karbonar testi nasıl oluyor canım
senin cum agünü idrar tahlili sonucunu bekliyorumiçimden bi ses karbonat doğru diyo
lavaboya gittiğimde direkt böyle sanki uzun akıntı vardı o mu acaba... sümükümsü bi beyazlık
yumurta çatladı o zaman ama hala adet olmadım ben 35. gün hamile de değilim
heheh gebelik testi aldım cuma sabah yapayım söleyım size kasık agrım hala gidip gelyo :) bide çamasır suyumu döksem acep israra öle yazmısya bi arkadaş :)
ayyy ınsallah tutarsa bende denerım7 gunde benım kalmıs oleyyyy
sabah ilk idrarı temiz bi kaba alıyosun içine biraz karbonat atıyosun köpürürse gebelik var dibe çökerse malesef
heheh gebelik testi aldım cuma sabah yapayım söleyım size kasık agrım hala gidip gelyo :) bide çamasır suyumu döksem acep israra öle yazmısya bi arkadaş :)
hımm yapayım bari teşekkür ederim
o sumukumsu sey yumurtan catladıgı ıcın adetının gecıkmesı buyuk ıhtımal sıtresten beklentı ıcıne gırıyoruzya ondan galıbakanda baktırdınmı pekı
e hadi bakalım hayırlısı sende geri sayıma başlamışsın artıksende dene bize haber ver olurmu?
çok geçmiş olsun canım biraz kabaca olcak ama düşüğün kıçı içerde kalır der büyüklerimiz inş. sende bu ay güzel haberi alırsın. ama madem şüpheleniyorsun bence idrar tahliline güvenme kan tahliline git
Hoşgeldin canim bende 25 yaşındayım ve atanamayan bir öğretmenim :)
verırım tabıkıde hele bı gunum dolsun gecen ay dolmadan heyecan yaptım kanda yaptım cıkmadı canım sıkılmıstı bu sefer gunumu doldurcam benım hıc bı yerımde belırtı yok ne agrı ne bıse hos oglumdada olmamıstı bıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?